اگه نسخه 4dvd رو داری باید از پچ استفاده کنینقل قول:
Printable View
اگه نسخه 4dvd رو داری باید از پچ استفاده کنینقل قول:
من فک میکردم مثه gamespot منظورشون بوده و خواستن اسمشون شبیه استیم باشه...نقل قول:
اصلاحیدمش
تنکس
+
اونم اضافه شد...
+
اون چیزی که باس روش کار بشه سیستم شماستنقل قول:
اما گرافیکش حالا حالا ها باید روش کار کنن
سلام دوستان اگر میشه یه لطفی کنید آدرس یه مغازه ای که Call of Duty MW2 نسخه 3DVD که Setup اصلی بازی هست رو
محبت کنید به پ.خ بفرستید من هر جا رفتم نسخه 4DVD بز تیم داشتن که با پچ هم درست اجرا نمیشه :41:
ممنون میشم از همه دوستان :20:
آقا معمولا آخر بازی هم مشکل دارن ، اون هم راه حلش رو به پست اول اضافه کن که باید گرافیک رو پایین بیارن با safe mode بیان تا بتونن رد کنن مرحله بعد از آبشار رو ...
حیف که من با پایین ترین گرافیک رفتم اون مرحله آخر رو ، حیف ، نمیتونم گرافیکش رو زیاد کنم :( چون لودینگ سیاهه میاد ، گیر می کنه وقتی گرافیک رو بالا میذارم ...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4402718&postcount=1648
برای منم تموم شد ! لذت بردم !
سلام
خب اول بگم اونجای همتون بسوزه
چرا ؟؟
چون دیدم اینقدر تبلیغ این بازیو می کنین , بعدشم میگین بازی کوتاهه حیفه
رفتم هم 1 رو گرفتم هم 2 رو ( گفتم حیفه بدون 1 2 رو بازی کنم )
خب فعلا دارم 1 رو بازی می کنم شبها بعد از کار
بعدشم نوبت 2 میشه
خلاصه زود تموم نمیشه !!!!
سلام دوستان
من بازي رو تازه گرفتم و حالا وقتي نصب مي كنم روي اون كليك ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته به نظر شما مشكل كجاست
فقط اگه ميشه سريع جواب بدين
من توو ویندوز هفت بازی می کنم یهو یکی از مرحله ها ارور میده و می پره بیرون !
چیکار کنم ؟
بازی من 4 دی وی دی بودش
کرکتون مشکل داره ، عوض کنید ...نقل قول:
سلام دوستان
من بازي رو تازه گرفتم و حالا وقتي نصب مي كنم روي اون كليك ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته به نظر شما مشكل كجاست
کدوم مرحله ؟ اگر مرحله قایق هست که باید تنظیمات گرافیک رو روی حداقل بذاری ، اگر قبل از این هست باید پچی که ارائه شده رو بگیری ، احتمالا نسخه شما بویز تیم هست ...نقل قول:
من توو ویندوز هفت بازی می کنم یهو یکی از مرحله ها ارور میده و می پره بیرون !
چیکار کنم ؟
بازی من 4 دی وی دی بودش
پچ بویز تیم :
تو خودش نوشته کجا بریزیکد:http://www.boysteampc.com/game/download/news/COD6.exe
دوست عزيز لينك كرك سالم سراغ نداري؟