سلام دوستان من یک مشکلی با گوشیم پیدا کردم فایل cer و key رو از سایت opda گرفتم الان برای ساین کردن برنامه ها چیکار کنم که بتونم برنامه ها رو نصب کنم از بس از این سایت به اون سایت رفتم که گیج شدم یک نفر میتونه راهنماییم کنه به طور ساده و آسون.مرسی
Printable View
سلام دوستان من یک مشکلی با گوشیم پیدا کردم فایل cer و key رو از سایت opda گرفتم الان برای ساین کردن برنامه ها چیکار کنم که بتونم برنامه ها رو نصب کنم از بس از این سایت به اون سایت رفتم که گیج شدم یک نفر میتونه راهنماییم کنه به طور ساده و آسون.مرسی
این برنامه رو دانلود کن:نقل قول:
آدرس فایل Cer و Key و برنامه ساین نشده رو بهش بده پسوردشم 0123456 هست و Sign The Sis رو بزن. فایل ساین شده کنار فایل ساین نشده با حروف بزرگ تشکیل میشه.کد:http://amini.parsaspace.com/sjgner.rar
برای برنامه map که یه کره زمین هست یه مشکل پیش امده یه پیغام مده که مبنی بر یکی نبودن ورژن رو میده و الان اون برنامه maps اصلا اجرا نمیشه میشه لینک دانلود و طریقه نصب اون بر روی 5800 رو بگید
من یه google maps 3 دان کردم اما اجرا نمیشه میگه data گوشی شما مشکل داره چی کار کنم؟؟
نقل قول:کسی نیست کمک کنه ؟ :41:نقل قول:
من 5800 گرفتم.میخواستم بدونم شارژ اولیه برای این گوشی چقدره؟
ورژن گوشی رو چطور میشه فهمید؟نقل قول:
سلام من چند روزه 5800 گرفتم.
یه سری صفحات وب که قبلا تو کامپیوتر ذخیره کرده بودم رو توش گذاشتم ولی وقتی این صفحاتو تو گوشی باز میکنم بعضی از علائم مثل - رو نمیتونه نشون بده به جاش حروف اجق وجق نشون میده.
در ضمن از سایت نوکیا دو فایل به نامهای زیر دانلود کردم:
Nokia_Mobile_Dictionary_fa.sis
Nokia_Mobile_Dictionary_es.sis
که وقتی توی گوشی میخوام نصبشون کنم پیغام زیر رو نشون میده:
Unable to Install, Please Install The Base Package First
این بیس پکیج چیه و از کجا باید گیرش آورد؟
راه حل مشکلات ذکر شده چیه؟ لطفا کمک کنید!
چطوری میتونم پروداکت کد گوشیمو 5800مشخص کنم ؟
فریمور گوشیتون چیه؟نقل قول:
احتمالا باید آپدیت کنید تا دیکشنری رو گوشیتون تو فریمور جدید نصب بشه
سلام.
بچه ها يه سوال در مورد Instant message(IM) گوشي
كسي سرور هاي سايت ياهو،گوگل،msn،icq و بقيه سايت هاي مشابه رو واسه كانفيگ گوشي داره يا نه ؟
من چند بار از چند تا سرور استفاده كردم ولي كانكت نشد.
ممنون ميشم اگه سرور هاي سالم سايت هاي بالا رو بزاريد.
------
در ضمن من از طريق وايرلس چك زدم واسه اپديت.وصل ميشه به سرور نوكيا ولي ميگه آپديتي موجود نيست.مشكل از كجاست
ورژن مال من 11 هست