دوست عزیز این ها DVD پلیر نیستند و مدیا پلیر هستند دیسک نمی خورند.
Printable View
دوست عزیز این ها DVD پلیر نیستند و مدیا پلیر هستند دیسک نمی خورند.
میدونم . من هم مشخصات و قیمت همینهارو میخوام دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
این تاپیکش هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ! آقا شرمنده دیر شد دیروز باید جواب تستو میدادم ! این کامپیوتر نفتی من بالاخره گرافیکش سوخت و باعث شد من بعد 7 8 سال از این بیچاره دل بکنم و آپگریدش کنم ! خلاصه مشغول خرید سیستم و اسمبل کردن و ریختن ویندوز و اینا بودم ! شرمنده خلاصهنقل قول:
اقا من تست کردم .دو سه تا آهنگ با Bitrate 320 با جفتش پخش کردم ! Flac هم داشتم اما خوب این پایونیر Flac ساپورت نمیکنه . خلاصه نتیجش این شد که هی من گوش کردم دیدم که خیلی فرقی نداره ! هی گوش کردم دوباره ! صدا رو کم کردم زیاد کردم بعد از کلی زور زدن و اینا بالاخره به این نتیجه رسیدم که WD یکم بهتره صداش . اگه خیلی زیاد دقت کنی و بری تو موزیکه غرق بشی و دست و پا بزنی میبینی توی bass و صدای Drum این WD یکم صدای نرم تر و شفاف تری داره .:46: اما مثلا تو Lead Guitar ها جفتشون مثل هم بود . البته من با آهنگ راک تست کردم ! از این گوبس گوبسیا چون گوش نمیدم نداشتم که با اونا تست کنم . حالا دیگه انتخاب با خودته . اما اینو در نظر بگیر که WD فرمتهای خیلی خیلی بیشتری رو ساپورت میکنه .
ممنون رفیق.چه نتیجی جالبی، فکرشو نمی کردم، نظرم راجب WD جدی تر شد.
منم گوبس گوبس زیاد گوش نمیدم البته بعضی وقتا حال میدهد.
البته تو تصویر که فکر کنم پایونیر سرتر است(بنا به گفته ی یک فروم خارجی).
دوستان، سونی DVP-NS728HP/B کیفیتش چگونه است؟
--------------
راستی اگر دو تا دی وی دی پلیر را روی هم بگذاریم و استفاده کنیم، خراب نمی شوند؟
من بين خريد دي وي دي پلير و سينماي خانگي مانده ام. راستش را بخواهيد تلويزيون LG LCDD660 است كه FullHD است و 1080 را پشتيباني مي كند و ورودي HDMI دارد.
در مورد پلير مي خواهم انواع فرمتها را و همچنين زيرنويس فارسي sub/idx و srt را پشتيباني كند. نظرم روي پايونير يا فيليپس بود ولي شنيده ام اين دي وي دي پليرها با پشتيباني زيرنويس فارسي srt مشكل دارند (اگر زيرنويس sub/idx را پشتيباني كنند هنري نيست چون فرمت گرافيكي است) من الآن يك ستاپ باكس برايت دارم كه تمام فرمتها را پشتيباني مي كند حتي mkv 1080p و زيرنويس فارسي srt را هم نشان مي دهد؛ ولي چون تلويزيون خودش تيونر ديجيتال دارد مي خواهم از ستاپ باكس براي ال سي دي كامپيوتر استفاده كنم.
جايي هم خواندم كه سينماي خانگي ها در مورد پشتيباني فرمت ها و زيرنويس فارسي بهترند ولي زورم مي آيد سينماي خانگي بخرم چون واقعاً به آمپ و باندشان نياز ندارم و فقط پليرش را مي خواهم ولي اگر علاج مشكل من فقط سينماي خانگي است مي خرم.
براي دي وي دي پلير حدود 100 و سينما 300 حاضرم خرج كنم.
حالا پيشنهاد دوستان چيست؟
دي وي دي پليري كه اين مشخصات را دارد مي شناسيد و معرفي ميكنيد؟ يا همان سينماي خانگي اگر واقعاً پشتيباني مي كند؟
(تبصره: اگر srt فارسي و mkv را هم پشتيباني نكرد عيبي ندارد بالآخره هم با كامپيوتر و هم با ستاپ باكس مي بينمشان)
آقا ما هر کاری می کنیم در مورد سونی نظر مثبتی پیدا کنیم نمی شه که نمیشه.... این مدل که این دوستمون اینجا معرفی کرده می شه گفت از نظر کارهای جانبی مثل پخش رنج وسیعی از فرمت ها از طریق usb عالیه اما در ابتدایی ترین چیز مونده...... کنجکاو شدم سایت سونی رو چک کنم ببینم مشخصات دستگاه چیه که همه چیز داشت خوب پیش می رفت تا دیدم Audio DAC 192kHz/16bit پس 8 بیت مابقیش چی شد این بیت ها خیلی رو صدا تاثیر دارند حالا سونی چرا اینکارو کرده من نمی دونم در ضمن چیزی هم از Aspect ratio تو این مدل ندیدم... به هر حال من فقط با usb و فرمت هایی که پخش می کنه تو این مدل حال کردم وگرنه مابقیش اصلا و ابدا!!!نقل قول:
اول از همه هیچ دی وی دی پلیری نیست که بتونه MKV پخش کنه... دوما اینکه مدل های فیلیپس شاید شاید مطمئن نیستم!!! بهتر باشن در پخش زیر نویس از پایونیر... هر چند در کل رو زیر نویس فارسی برای دستگاهت زیاد حساب نکن و سوما به جای اینکه 300 تومن بدی یه سینمای خونگی بخری که هیچ کاری هم نمی تونه واست انجام بده بهتره این پول بگذاری رو خرید یه دی وی دی پلیر خوب تا نیازت رو بهتر برطرف کنه... البته این پیشنهاد منه باید ببینی چه کاربری از سیستمت می خوای داشته باشی..نقل قول:
نقل قول:
رفیق این جریان Audio DAC و Aspect ratio چی هستند؟ 8 بیت از چی باقیمونده است؟