من n82 مشکی دارم و فقط میتونم بارکد مربعی شکل رو بخونم . حالا نرم افزاری میخوام که بتونم از این بارکدها درست کنم. هرکی مدونه حد اقل اسمش رو بگه.
Printable View
من n82 مشکی دارم و فقط میتونم بارکد مربعی شکل رو بخونم . حالا نرم افزاری میخوام که بتونم از این بارکدها درست کنم. هرکی مدونه حد اقل اسمش رو بگه.
خوش اومدین به پی سی ورد
وای فای یه پروتکل جهانی برای ایجاد شبکه های دیتای محلی بصورت وایرلس (بی سیم )
هستش
که میشه به وسیله این امکان توسط گوشی تلفن همراه..پی سی ..لپ تاپ وسایر دستگاه های الکترونیکی دسترسی به دیتا
پیدا کرد
وبا توجه به سرور می تونه پهنای باند خوبی رو در اختیار ما بزاره
من الان 50% برنامه هايي كه نصب مي كنم
بعد از نصب موقع اجرا ميپره بيرون
چه كار كنم ؟
یعنی تو تهران جایی نیست که بشه از lan استفاده کرد.نقل قول:
سلام دوستان .... :46:
ببخشيد ... ميدونم اين سوال تکراريه ! :41: ولي لطف ميکنيد اگه جواب بدين :11:
من شنيدم که شرکت نوکيا وقتي يه گوشي جديد را معرفي ميکنه تا يه مدتي فقط خودش اونو توليد ميکنه ولي بعد از يه مدت ميده به چين ! تا توليد انبوه بيشتري داشته باشه و به اصطلاح بازارو بترکونه !!!! :19:
الان اوضاع N82 چه جوريه ؟ :19:منظورم اينه که اصلش گير مياد يا نه ؟ .... اگه آره از کجا بفهميم ؟ ورژن گوشي هنگام خريد بايد چند باشه ؟:20: نکته خاصي هست که فقط در گوشيه اصل، وجود داشته باشه ؟ ...از نظر کيفيت دوربين و قطعات اصل و چينيش چقدر با هم فرق دارن ؟
Mer30 از لطفتون !:40:
:5: تا اونجا که من شنيدم ... اغلب دانشگاههاي بزرگ ايران بايد داشته باشن ! .... حالا اينکه صحت داره يا نه رو نميدونم !:41:نقل قول:
NikYar و scope82 جان ورودتان را تبريك مي گم
لطفا چند پست پشت سر هم نديد يعني جند پست رو باهم يا با ويرايش بديد (همون چيزي كه من وقتي تازه عضو شده بودم بهم گوش زد كردند! ببخشيد!)
NikYar جان
در مورد اينكه نوكيا ميده گوشي ها شو چين بزنه به اسم فلاند من زياد مطمن نيستم (زياد شنيدم)
چون اگر انجوري بود كه همون جوري روي اكثر وسايل جانبيش نوشته made in china روي خود گوشي هم مينوشت made in china
البته ممكنه بعضي وسايل داخلي انگونه باشند
ولي مگه چين بده فقط كارخونه انجاست و نوكيا نظارت كامل داره
و نوكيا هيچ وقت خودشو خراب نمي كنه مطمن باش
يه سايت بود كه مي ساختنقل قول:
من n82 مشکی دارم و فقط میتونم بارکد مربعی شکل رو بخونم . حالا نرم افزاری میخوام که بتونم از این بارکدها درست کنم. هرکی مدونه حد اقل اسمش رو بگه
حالا يادم نيست
ولي دوستان ميدونند
ببخش من اولین باریه که تو اینجور جا ها عضو شدم.
تورو خدا منو ببخش .
بخشیدی.
عالیجناب دیماه 2005
فکر نمیکنی تاریخت گذشت؟
ptt مال چیه .آیا به شبکه مربوطه ؟
چطوری میتونم از فلش n82 به جای چراغ قوه استفاده کنم؟
به من گفته شده اگه بیشتر از دو ثانیه روشن بمونه میترکه . چون زنونه .
آیا این درسته.......؟
تایید می شه :11:نقل قول: