فایل autorun.inf ویروس نیست ، دلیلی نداره پاکش کنه. شما خودتون فولدر اپشن رو شو هیدن کنید دستی پاک کنید.نقل قول:
Printable View
فایل autorun.inf ویروس نیست ، دلیلی نداره پاکش کنه. شما خودتون فولدر اپشن رو شو هیدن کنید دستی پاک کنید.نقل قول:
درود ، نباید ورژن دیگه ای نصب کنید مراحل رو درست رفتید ؟ اتفاقا تستی که من داشتم با ورژن فیری بود توی ویندوز 7 انجام پذیر بود.نقل قول:
اگر آپدیت نمیشه چون دیگه برنامه رو هم پاک کردی کاریش نمیشه کرد ، اگه مشکل نت داری آپدیت افلاین رو دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا با همون برنامه بک آپ گیر از یک سیستم که اپدیت هست بک اپ بگیرید. حتی میتونید از سکیوریتی سویت بک اپ بگیرید روی فیری اجرا کنید.
موفق باشید
همش و گرفتم همه مراحل رر رفتم شما لینک ورژنتتون و لینک دانلودش رو بدین ممنوننقل قول:
ورژن من 10.0.0.565 هست از خود سایت avira دانلود کردم ولی فکر نکنم الان دیگه این ورژن باشه.نقل قول:
لازم نیست شما یک بار دیگه برنامه رو دانلود کنید. لینک بالا اپدیت افلاین رو دانلود کنید بدون شک اپدیت میشه ، اما سعی میکنم update generator های مختلفی توی تاپیک بذارم شاید جواب بده برای آینده.
موفق باشید.
بنام خدا
سلام
من آپديت آفلاين رو دانلود كردم ولي موقع آپديت errorميده . به هيچ عنوان آپديت نميشه . من نسخه free رو دارم و ورژن آنتي ويروس
10.0.0.561 هست . از طريق آپديت خود نرم افزار هم تا حالا چند بار آپديت كردم ولي اونمerrorميده و آپديت نميشه .
مشكل از آنتي ويرس رايگانه كه آپديت نميشه ؟؟؟؟
قبلنا می شد حالا ورژن جدید نمی شه
چندین لینک برای اپدیت هست برای ورزن شما این لینکه:نقل قول:
موفق باشید
آپدیت هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
چه آنلاین و چه آفلاین
ورژن جدید هم با کلیه فایلهای آپدیت سایت آویرا و یا سایتهای معتبر ایرانی و خارجی که این فایلها رو ارائه میکنن سازگاره
ما که مشکل داره
drhaniball عزیز شما فقط همین یه لینک رو بلدین هی میذارین ما هم بلدیم و این رو دانلود کردیم نمیشه
با سلام اویرا من 2 تا مشکل داره ممنون میشم کمکم کنید