شما سر عت 256 رو میگین حد اکثر 240 هست؟من میخوام 512 بگیرم.سرعت اندیشه چنده؟نقل قول:
Printable View
شما سر عت 256 رو میگین حد اکثر 240 هست؟من میخوام 512 بگیرم.سرعت اندیشه چنده؟نقل قول:
پست بعدی رو جواب بدید
اینو اشتباه کردم
راستی میشه پستی رو که 2 بار نوشته میشه و تکرار ی هست رو حذف کرد ؟ چجوری میشه حذفش کرد؟
آره اگه میخواستم زن بگیرم تا حالا گرفته بودم:31:نقل قول:
دو تا سئوال
1. من فردا صبح میرم اندیشه قرار داد ببندم چند روزه خط من وصل میشه ؟ وصل بشه اونا تماس میگیرن یا من باید تماس بگیرم پیگیری کنم؟
2. من میخوام مودم tp-link8811 رو از بازار بگیرم نه از شرکت . شنیدم این مودم نویز گیر هم داره این نویز گیر یک قطعه ی جدا از خود مودم هست یا داخل خود مودم قرار داره و دیده نمیشه . کدمشه یعنی بجز خود مودم درون جعبه قطعه ی نویز گیر هم باید باشه یا نه؟؟
ج1-دوست عزیز شما مودمتو نصب کن هر وقت خطتت رانژه شد لامپ ای دی اس ال مودمت روشن میشه ونشون میده خطط اماده هستنقل قول:
ج2-قیمت مودم29تومن هست من که دارم راضیم درضمن بله نویزگیر داره جدا هست وکوچک الان عکسشو میزارم واست.درضمن تمام مودم ها نویزگیر دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز سرعت تظمین شده برای سرویس 512 دانلود 64کیلو بایت در ثانیه هست بقیرو هرچی بیشتر داشتی رو برو خداروشکر کن وقتی سرویس 512 میگیری تنها وظیفه اندیشه اینه که 64کیلوبایت درثانیه بهت بدهنقل قول:
نقل قول:
والا نمی دونم شما رو چه حسابی می گی چرته من یه فایل موسیقی ۵ مگی رو تو زیره ۱ دقیقه می گیرم شما نگفتی kbyte منظورت بود یا
kbit
قبلا من توضیح دادم چرال چرته.وبرای بار100 دارم میگم برای تست تو خود کنترل پنل اندیشه تست بگیرید نه تواین سایت دروغگونقل قول:
میخواستم بدونم که معمولا چند روزه وصل میکنند خط رو ؟؟نقل قول:
من رشتو نمیدونم اما تو رودسر من صبح مدارکو دادم ساعت 12.15ظهر وصل شدنقل قول:
نقل قول:
با سرعت 240 هم شما میتونی یک فایل 5 مگا بایتی رو تو 1 دقیقه بگیری
اون تست سرعت مثل سرعت لحظه ای می مونه
اگه واقعا سرعتت 1.5 مگابایت برو از صفحه دانلودت عکس بگیر
ممکن واسه چند لحظه 1.5 باشه ولی ثابت نیست