نیستلروی مهاجم گلزن رئال که خود را برای بازی با دیپورتیو اماده می کرد؛نمی تواند رئال را در بازی شنبه شب با این تیم همراهی کند؛پزشک تیم نیز گفت که عجله ای برای بازگشت او نیست.با این حال نیستلروی می تواند رئال را در بازی با والنسیا اماده کند
نیستلروی مهاجم گلزن رئال که خود را برای بازی با دیپورتیو اماده می کرد؛نمی تواند رئال را در بازی شنبه شب با این تیم همراهی کند؛پزشک تیم نیز گفت که عجله ای برای بازگشت او نیست.با این حال نیستلروی می تواند رئال را در بازی با والنسیا اماده کند
من تو يه مجله ديدم كه قيمت رو به دلار زده بود، ميشد 30 35 تومن!نقل قول:
حالا اون مدل نيمه پلاستيكي رو تو دست زدي؟ آخه معمولا لباس هاي اينجوري ( پلاستيكي ) وقتي عرق مي كني، پدز پوست آدم رو در ميارن!!! :2:
علي دايي اينجا نماينده داره، من هم پرسيدم ازش، گفت كه بايد سفارش بدي برات بيارم! اما خوب چون بيانه ميگيره، بعد اگه جنسش خوب نباشه...:13:
سلام به همه رئاليها.......
يه لطفي كنيد عكس هاي بزرگ رو نزاريد....يه كوچيك بزاريد و بعد لينك عكس بزرگ رو بزاريد...اينطوري سرعت بالا اومدن صفحات پايين نمياد......:46:
در مورد مسئله نيكلاس كيج يكي از دوستانم بهم مي گفت كه همونطور كه نيكلاس كيج به رئال نيومده پس بقيه هم نيومدن.......
شكيرا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تام كروز در كنار خانواده و ويكتوريا و رافائل نادال
سيلوستر استالونه هم كه گذاشته شد....
انريكه هم كه همين بس كه پدرش تويه رئال بازي مي كرد.....
البته من عكسي از فرناندو آلونسو قهرمان فرمول يك دنيا رو ندارم....اگه كسي داشت بزاره....فينال مسابقات فرمول يك پارسال همزمان شده بود با بازي رئال كه مسابقه فرمول يك رو بخاطر فرناندو آلونسو پخش كردند.......
حالا اون مدل نيمه پلاستيكي رو تو دست زدي؟ آخه معمولا لباس هاي اينجوري ( پلاستيكي ) وقتي عرق مي كني، پدز پوست آدم رو در ميارن!!! :2:
.................................................. .................................................. ..................................................
ببین به هر حال با اینکه درجه دو هست از این پلاستیکهای قلابی 3-4 تومنی خیلی بهتره ولی اون درجه یکش درصد نخش بالاتره. وقتی تو تن باریکنا میبینی برق نمیزنه چون درجه یکه . دایی من از آلمان یه لباس رئال مال فصل 2002-2003 درجه دو بود ولی زیر بغلش عرق گیر داشت بدون شماره خریده بود 10یورو .یه مغازه دار تو منیریه میگفت اگه درجه یک میخوای بیعانه بده باشماره دیوید برات مییارم 45تومن.
اااااااااااه ای بابا شما ناراحت نشید به خدا یه 5 خطی نوشته بودم نمیدونم چی شد همه پاک شد و حالا باید دوباره بنویسم خوب ببخشید که دیر اومدم اخه از اول صبح تا همین الان کار داشتم .
چارلز عزیز باید بگم بنده 22 سالمه و باید بگم که ما 6 برادر و 3 خواهر هستیم و اگه گفتی کوچکترینشون کیه؟
در مورد دختر عمو و اینا هم بگم مگه ما چمون از بقیه کمه؟
خوب از اینا گذشتا اقا عجب خبرهای توپی مخصوصآ در مورد فابیانو راستی میگم حالا فابیانو سعی میکنی بازی مقابل رئال گل نزنه اخ جان.
خوب خیلی دوستون دارم دوستان ایشاا... که ار اسرع وقت برمیگردم و سری بهتون میزنم راستی دوستان مارو فراموش نکنید!!!!!
این خبر درسته که زیدان برمیگرده به رئال و مربی یکی از تیم های پایه رئال خواهد شد.:33::33:
احمد جان سلام....
ممنون كه به سوالم جواب دادي...........
ولي ميگم ماشاا... چه خوانواده پر جمعيتي داريد...........
من فكر كنم كه شما دو تا مونده به اخري هستي.........البته اين سوالي كه پرسيدي آدم رو گمراه مي كنه كه اخري نباشي.........
به هر حال اميدوارم موفق باشي.........
تیم های فوتبال رئال مادرید و بارسلونا در هفته بیست و هشتم رقابت های لالیگا در خانه حریفان به میدان می روند.تیم فوتبال رئال مادرید، صدرنشین رقابت های فوتبال باشگاه های اسپانیا فردا در خانه دپورتیوو لاکرونا به میدان خواهد رفت. این تیم بتازگی اختلاف امتیازات خود با بارسلونا را به عدد هشت رسانده و با خیال آسوده دیدارهای آتی خود را دنبال می کند.
بارسلونا هم روز یکشنبه در زمین آلمریا به میدان خواهد رفت. کسب نتایج دور از انتظار در هفته های اخیر از یک سو و مصدومیت لیونل مسی، یکی از آماده ترین بازیکنان بارسا از سوی دیگر، نگرانی هواداران این تیم را در برداشته است.
برنامه کامل رقابت ها به این شرح است:
شنبه 25/12/86
* دپورتیوو لاکرونا - رئال مادرید
* رئال بتیس - آتلتیک بیلبائو
* رکرتیوو هوئلوا - مورسیا
* والنسیا - سویا
یکشنبه 26/12/86
* اسپانیول - مایورکا
* ختافه - راسینگ سانتاندر
* وایادولید - اوساسونا
* ویارئال - رئال زاراگوزا
* آلمریا - بارسلونا
* آتلتیکو مادرید - لوانته
جدول رده بندی:
1- رئال مادرید 62 امتیاز
2- بارسلونا 54 امتیاز
3- ویارئال 50 امتیاز
4- آتلتیکو مادرید 44 امتیاز
---------------------
18- رکرتیوو هوئلوا 29 امتیاز
19- مورسیا 23 امتیاز
20- لوانته 19 امتیاز
با سلام خدمت همه دوستان عزییییییییییییزز :
باید بگم که نه چارلز عزیز اتفاقآ من اخری هستم.
اما بعد در مورد پیرهن رئال باید بگم که من پیرهن سال 2005 رئال رو خریدم مال بکام رو از یک نمایشگاه تو دبی به قیمت 200$ واقعآ دویست تا بود دو دله بودم ولی هرطور بود خریدمش اخه خیلی خوبه لامصب رو من حالا میشه گفت 3 سال میشه میپوشم و تو کوچه و خیابان و همه مسابقات میپوشمش و حتی با همین ماشین لباسشویی ها میشورمش ولی حتی یک خط روش نیفتاده و اصلآ اون نوارهای پلاستیکیش کنده نشده خلاصه من که خیلی راضی هستم راستی باید بگم که این لباس با لباس اصلی رئال همون که بکام میپوشید مو نمیزنه اخه همه چیزی که لباس اصلی داره اینم داره حتی برچسبش هم همونه کلا فکر کنم اینم جزء همون لباسهای اصلی است که واس بازیکنها میسازن ولی اگه نباشه هم من راضی هستم اینو میخواستم بگم که اگه لباس خواستید از مراکز معروف و حتی الامکان از نمایشگاها بخرید.
بچها کجایید بابا خیلی تاپیک سوت و کور شده خبری واستون دارم با عکسهای تمارین امروز:
ابتدا باید بگم که خوزه مورینیو اعلام کرده که اگر بخواهم سرمربی گری یکی از تیمهای رئال و بارسا رو بپذیرم در درجه اول به رئال فکر میکنم نه بارسا.
خبر دوم در رابطه با فابیانو هست که مسئولان باشگاه سویا فکر کردند نوبرشو اوردند واس انکه گفتند بخاطر این بازیکن چلاق 60 میلیون میخوان !!!!!
خبر سوم از اسامی بازیکنان دعوت شده به بازی مقابل دیپور است.(راستی میدونستید 17 ساله که ما این تیم رو تو خونش نبردیم!)
دروازه بانان:کاسیاس - دودک
مدافعین:کانوارو - سالگادو-په په -هاینزه-مارسلو-تورس
هافبکها:روبینهو-درنت-اشنایدر-گوتی-دیارا-گاگو
مهاجمین:رائول-هیگواین-سولدادو-باپتیستا
خوب اگه خواستید بدونید مربی کیه کافیه بپرسین تا بهتون بگم.
اینم از عکسهای تمرین:
اگه گفتید این ریشو کیه؟
خوب این هم از این خداحافظ
واقعا ناراحت كنندست......
اول كسري خان
بعدش محمد عزيز
و حالا end جان
نمي دونم چرا شما نمي يايد؟؟؟؟؟؟؟
راستي ديويد عزيز من حواسم به شما نبود الان ديدمت....!!!!!ورودت رو به جمع ما خوشامد ميگم....(البته ما كسي نيستيم كه بخوايم از اين حرفها بزنيم...چون اينجا بزرگتر داره.....كه معلوم نيست كي بزرگتره!!!!)
ما اين جا هر كدوم يه اسم مستعار واسه خودمون داريم مثلا من گاگو هستم(البته قرار بود رائول باشم كه حقمون رو خوردند)البته آخر نفهميديم end رائول شد يا احمد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! يا كسرا جان شد نيستلروي...die يا همون وحيد خودمون شد كاسياس و محمد هم منكه نفهميدم چي شد!!!!!!! شما هم واسه خودت يه اسم انتخاب كن...البته اگه نمي خواي همون ديويد صدات كنيم.........
راستي sam هم ديگه اينورا نمياد......!!!!!!
واقعا چه بلايي داره سر اينجا مياد؟؟؟؟؟؟
مثل اينكه خيلي خوابم مياد هيچي رو نمي فهمم!!!!!!!!اميدوارم كسي جوابم رو بده....من براي شما امنيت و غذا فراهم مي كنم...!!!!!!!!جدي خوابم مياد....(ياد فيلم من افسانه هستم افتادم!!!!!!!!)
براي اينكه وحيد مارو نزنه اينم يه مصاحبه از شوستر:
این روزها مردم زیاد در مورد اینکه رئال ۱۷ سال است در ریازور پیروز نشده است صحبت می کنند فکر می کنید بتوانید به این موضوع پایان دهید ؟
این یکی از دلایل انگیزه بالای ماست که به نظر می رسد این بازی برای رئال پیچیده شده است و ما امسال سعی خودمان را می کنیم.
اخیرا شما گفته اید که روبینیو خسته است. این هفته او را چگونه دیدید ؟
ما سعی می کنیم که او را به فرم ایده الش برگردانیم چون روبی در برابر رم - رکرتیوو و اسپانیول در بهترین فرم خود نبود. ما به خاطر وضعیت بدی که داشتیم خیلی با عجله او را بعد از مصدومیتش به تیم اضافه کردیم ولی حالا باید دقت کنیم و کمکش کنیم تا به بهترین فرمش برگردد و الان مهمترین چیز برای او این است که استراحت کند و وقتی که کمی نا اماده است به او بازی ندهیم.
در چند هفته گذشته بارسلونا به ۲ امتیازی شما رسید ولی حالا باز هم اختلاف به ۸ امتیاز رسیده است به نظر می رسد رئال امسال بهترین تیم لیگ است ...
در ماه فوریه و روزهای اول ماه مارس جدول بسیار بالا و پائین شد و ان زمان واقعا سخت بود اما حالا باید کاملا ریکاوری کنیم و دیگر اشتباهات گذشته را تکرار نکنیم و از موقعیتمان تا پایان فصل استفاده کنیم.
هافبکهای زیادی از مصدومیت برگشته اند و هیگوئین نیز در بازی قبلی گل زده است در نگاه اول به نظر می رسد شما برای انتخاب ۱۱ نفر اصلی مشکل داشته باشید ...
ترجیح می دهم که همیشه از این مشکلها داشته باشم نه مثل چند ماه گذشته که انتخاب ۱۱ نفر اصلی به خاطر کمبود بازیکن راحت شده بود. این اتفاق خوب است چون الان من بازیکنان بیشتری را در اختیار دارم و فقط ۲ یا ۳ بازیکن هستند که هنوز مصدوم هستند و داشتن ترکیب کامل در وضعیت کنونی بسیار مهم است.
اخیرا باپتیستا گفت که به خاطر اینکه مردم ارزشی برای موفقیتهای تیم در لالیگا قائل نیستند بسیار ناراحت است نظر شما چیست ؟
فکر می کنم سخنان باپتیستا کامل و کافی باشد.
فکر می کنید انتظارات هواداران از تیم در اول فصل بیش از حد بوده است ؟
نمی خواهم در این مورد صحبت کنم چون بعد می گویند که المانی ( منظورش خودش است ) بهانه اورده است هم من و هم باشگاه کاملا بر اوضاعی که در گذشته - حال و اینده اتفاق افتاده و خواهد افتاد واقفیم و دوست ندارم بیش از این در این باره صحبت کنم.
نگرانی شما در مورد لاکرونیا بیشتر در چه زمینه ای است ؟
شیوه جدیدی که انها بازی می کنند . در حال حاضر لاکرونیا با ۳ مهاجم مرکزی بازی می کند و برای یک تیم که با سیستم جدید بازی می کند نتیجه بسیار مهم است انها در خانه خیلی خوب نتیجه نگرفته اند و بر عکس در خارج از خانه بهتر نتیجه می گیرند و سیستم ۳- ۴ - ۳ کمی غیر معمول است و باید ببینیم که انها چگونه برای ما مشکل خواهند ساخت.
بعد از شکست در برابر رم بحثهای زیادی در مورد اینده کاری شما بوجود امد ایا حالا حمایت باشگاه را احساس می کنید ؟
الان زمان مناسبی برای صحبت کردن در مورد اینده نیست. شما فقط کافی است به تیمهای بزرگ نگاه کنید وقتی انها مربی جدید می اورند برنامه های خود را ۳ ساله می ریزند و در سال سوم از مربی انتظار نتایج خوب دارند خب من چرا باید تفاوت داشته باشم ؟ فوتبال بسیار سخت است و همه چیز با زمان جلو می رود و باید توجه کنیم که امسال رئال مربی جدید و همچنین ۱۰ بازیکن جدید داشته است.
ایا بعد از حذف از لیگ قهرمانان از نظر روحی نیز با بازیکنان کار کردید ؟
قطعا . بعد از بازی با رم از نظر روانشناسی با بازیکنان کار کردیم و باید مغز انها را خالی می کردیم تا بتوانیم دوباره برای نتیجه گرفتن شروع کنیم.
باي تا فردا ظهر كه انشاا... همه باشند.......