چقدر اینا باهالننقل قول:
از اینا تو ایران نیست؟
Printable View
چقدر اینا باهالننقل قول:
از اینا تو ایران نیست؟
چقدر قسمت پاک کردن نرم افزارها و بازیهای 5700 کنده)منظورم قسمت app manager هست)؟؟؟؟؟من سعی میکنم به صورت مستقیم در قسمت myown بر روی نرم افزار و یا بازی که میخوام پاک کنم کلیک کنم و remove رو بزنم این طوری خیلی بهتر و سریعتره!!!درقسمت پاک کردن نرم افزارها و بازیها)app manager( نمیدونم چرا گوشی کنده؟؟؟باز هم مشکل فریم ویره!اینو توی جی اس ام ارنا نیز گفته اند!
کدوم قسمت؟
منظورت app manager هستش؟
------------------------نقل قول:
ماله من هم این جوری هستش برای پاک کردن برنامه ها روی برنامه دگمه c رو بزن پاک می شه
راستش این مشکل زیاد مشکل بزرگی نیست
باید بگم که همه گوشیها app manager شون اینطوریه حتی n95
----------------------نقل قول:
به نظر من مشکل خیلی بزرگی نیست برای اینکه خیلی کم برنامه حذف می کنیم
وجدانا؟؟؟یعنی ان95 هم این مشکل رو در app manager داره؟؟؟؟
ساسان جون داره می گه .....نقل قول:
------------------------------------
راستی بچه ها وقتی می خواهی روی ایکون muzic player موزیک گوش بدی وقتی میری تو بعد میای بیرون یک فلشش دورش چرخیده چرا فلشه نمیره می گفتن 5 ثانیه دست روی کلید منو بزار اونجا تو یک قسمت ایکون موزیک پلایر رو نشون می ده وقتی دگمه c رو می زن نمیره می خواستم ببینم که ماله شما هم نمیره
راستی این امضا خوبه خیلی کم حجم 32 گرم هست قشنگه دوستان
سیروان جان این هم از اون حرفها بود!!!موزیک پلیر 5700 فقط 8 کیلوبایت از فضای rom گوشی رو اشغال میکنه!!به این دلیل این موزیک پلیر همیشه بازه چون که در هنگام چرخوندن گوشی به سمت دکمه های موزیک پلیر گوشی باید اتوماتیک وار موزیک پلیر رو باز کنه!!به همین دلیل موزیک پلیر همیشه باز و همونطور کهدر رویوی سایت جی اس ام ارنا توضیح داده این موزیک پلیر هیچ تاثیری در سرعت گوشی نمیزاره!!امضاتون هم قشنگه!!!!!!هیچ وقت موزیک پلیر 5700 رو نمیشه بست! دلیلش رو توضیح دادم!!!نکته ی بعدی رو که باید بگم اینه که در قسمت all song اگر اسکرول رو به طرف پایین فشار بدید و در میان اهنگهاتون حرکت کنید برای افزایش سرعت حرکت باید دستتون رو از روی اسکرول برداشته و دوباره با سرعت اسکرول رو به سمت پایین فشار بدید!!!در این لحظه اگر دقت کنید متوجه میشید که مجموع زمانهای کل اهنگاتون که در بالا نوشته شده میره و به جای اون کلمه ی fast نوشته میشه و سرعت حرکت شما در میان اهنگهاتون وحشتناک میشه!این کار رو حتما انجام بدید چون خیلی کیف میده!!!