نقل قول:
اضافه های تاخیر هیچوقت بخشیده نمیشن
نقل قول:
سلام دوستان یه سوال من متولد اردیبهشت 70 پارسال اولین کنکور دادم و امسال هم که کنکور دوم من باید امسال کار خاصی میکردم فرستادن دفترچه و .... اگه دانشگاه آزاد قبول شم میتونم برم یا نمیذارن؟ بعد اگه خدایی نکرده دوباره قبول نشم باید دفترچمو کی پست کنم که بتونم کنکور 90 هم شرکت کنم؟ اصلا میشه یا امکانش نیست؟
شرمنده سرتون درد آوردم:46:
دوستان برای معافیت پزشکی نمره چشم با آستیگمات جمع میشه؟؟؟یکی از دوستان که معاف شده بود میگفت جمع میشه اما اینطوری که من شنیده بودم جدا حساب میشه.کسی خبر دقیقشو داره؟؟؟
اگه امسال قبول نشین نمیتونین ادامه بدین . تا حالا هم فکر کنم غیبت خوردین. چون 19 سالتون تموم شده و وارد 20 سال شدین.نقل قول:
برای اینکه خیالت راحت بشه به نظام وظیفه شهرتون برو و بپرس.
فکر کنم دیر کردی و غیبت خوردی
حالا اگه غیبت بخورم چی میشه؟؟؟ یعنی اگه امسال آزاد یا غیر انتفاعیی قبول شم نمیتونم برم؟!!!نقل قول:
فکر کنم دیر کردی و غیبت خوردی
باید برم از نظام وظیفه شری که به دنیا اومدم بپرسم یا شهری که ساکن اونجام ؟!!
ممنون:11:
با سلام
من هم مثل این دوستمون متولد نیمه ی اول 70 هستم (فروردین 70)و این جور که توی دفترچه ی شرکت در کنکور نوشته بود ما ها (متولدین نیمه اول 70 )نیاز نیست برای کنکور 89 دفترچه ارسال کنند،البته من هم همین سوال رو دارم که یعنی من نمی تونم تو کنکور 90 شرکت کنم؟
با تشکر
ابلاغ خورده بود که 20 روز بخشیدن جدیدا هم خبرش اومد که کلا همه اضافه بخشودگی خورده !نقل قول:
برای امسال که اگه قبول شید و برید دانشگاه ارسال دفترچه نیاز نیست چون معافیت تحصیلی میخورید
سلام
من تو کنکور 88 تو دانشگاه مازندران قبول شدم الان میخوام انصراف بدم و تو کنکور تجربی شرکت کنم میخوام بدونم میتونم با گرفتن معافیت تو کنکور 90 شرکت کنم؟(مجموع چشمای من 13 با این نمره معافم؟)
سلام دوستان
می خواستم بدونم مهافیت از رزم با معافیت پزشکی چه فرقی داره؟
:31: