نقل شده از masoud908
خدایی حتی کاور البوم هم نظیر نداره بر عکس همه خواننده ها که عکس قیافه هفت در هشتشون میزنن حال ادم بهم میخوره سلطان چه کاوری رو انتخاب کرده
بعد شعر 4 تا از اهنگای البوم یعنی یه شاخه نیلوفر کابوس هفته ها دلتنگی رو نوشته
یه تیکه از شعر یه شاخه نیلوفر :
بدون تو سنگم کنار تو ابرم
بیا تا گریه کنم سر اومده صبرم
نه گریه مونده برام نه خنده مونده برام
فقط یه کابوس کشنده مونده برام
تیکه هایی از مصاحبه سلطان :
به خودم فشار نمیاورم خیلی راحت میخوانم این زخمی که شما میگویید در اوای من است این خش اما به ناتوانی حنجره من مربوط میشود که بعضی از نت ها رو نمیتوانم درست ادا کنم
من با گذشته ام هیچ فرقی نکرده ام مطمئنم حتی یه شعر و ترانه ام به همراه موسیقی ام ممیزی نخورده شعر و ترانه هایم بهتر شده اند بار موسیقی ام هم بالا رفته مخاطبم را هم بهتر شناخته ام از همه اینها هم مهم تر همان محسن چاوشی قدیمی ام با همان حس و جسارت
بعدشم پژمان بازغی و کامبیز دیرباز و محسن خلیلی ( سرور هر چی گلزنه ) درباره سلطان یه متنی رو نوشتن
مثلا کامبیز دیرباز گفته :اعتقاد دارم که او به اندازه هنر و گرمی و صدا و میزان محبوبیتش هنوز مطرح نشده است او برای جا افتادن خیلی بیشتر از امروزش که خیلی هم معروف است جا برای پیشرفت دارد
یا پژمان بازغی :
برای محسن عزیز که خیلی دوسش دارم ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم روزی بتواند کنسرتی در شان اهنگایش برگزار کند و قطعا من در ردیف اول این کنسرت ها خواهم نشست
masoud908: انشالله / خودم هم ردیف اول میشینم
و محسن خلیلی سرور هر چی گلزن که 4 ماه دیگه برمیگرده و دروازه استقلال به توپ میبنده :
چه قبل و چه بعد از مسابقه اهنگای محسن چاوشی رو گوش میکنم اهنگای و صدای او جز ایده ال های موسیقی ام است او مورد علاقه ترین خواننده موسیقی پاپ و داخلی ام است
در ضمن اکثر فوتبالیست ها و بازیگرا فقط اهنگای سلطان گوش میکنند عید یه هفته نامه خریده بودم به اسم تلاش از چند تا بازیگرا و فوتبالیست ها پرسیده بودن که تو ماشین اهنگای چه خواننده ای رو گوش میکنید از 10 نفری که مصاحبه کرده بودن 7 تاشون سلطان گفتن مثه مجید صالحی امین زندگانی نیکبخت واحدی پژمان بازغی حمید لولایی دو نفر دیگه هم بودن یادم رفته