گول حجم زیاد های وب نخور. های وب یعنی بازی با اعصاب! پینگ داغون. سرعت در طول شبانه روز با نوسان زیاد همراهه. پهنای مراکز مخابراتی های وب پاییننقل قول:
برای اثبات حرف من کافیه فقط چند صفحه قبل مرور کنی اکثریت از های وب ناراضی هستن.
Printable View
گول حجم زیاد های وب نخور. های وب یعنی بازی با اعصاب! پینگ داغون. سرعت در طول شبانه روز با نوسان زیاد همراهه. پهنای مراکز مخابراتی های وب پاییننقل قول:
برای اثبات حرف من کافیه فقط چند صفحه قبل مرور کنی اکثریت از های وب ناراضی هستن.
نقل قول:
حجم سرویس 8 مگ در شاتل = 175 گیگ
حجم سرویس 8 مگ در های وب = 200 گیگ
الان منظور شما از اینکه های وب خیلی بیشتر حجم میده همین 25 گیگه؟
در عوضش احتمال خیلی زیادی داره که 8 مگی که های وب بده شبها بشه 4مگ!! و باقی مشکلات.... اینکه بخاطر 25 گیگ شاتل رو رها کنی بیای های وب خیلی تصمیم خوبی به نظر نمیرسه.
سلام دوستان این نیترو پلاس چیه آوردن / بگو به جای این کارا پهنای باند را افزایش بدید
الان نمیدونم من دارم اشتباه میکنم یا های وب . کارشناس فروش هم فقط میگه بروزرسانی کردیم . الان 4 مگ سه ماهه را با کل ترافیک 270 گیگ میده 120 هزارتومن اما دیده بان با 900 گیگ حجم میده 114 هزارتومن :n36:
نقل قول:
من نمیدونم چرا دوستان میخوان شما رو از های وب منصرف کنن. عزیز شما تشریف بیار های وب کلا نظرات که مشخصه الان خیلیها مثل من پورت شاتل نیاز دارن شما اگه بیای های وب باور کن لطف بزرگی کردی و یه پورت شاتل خالی میشه که خیلیا مثل من نیازمندشیم. الان تو منطقه ما پورت های وب تنها پورت خالی موجوده که ریخته و تنها دلیل های وب گرفتن مردمه چون چیز دیگه نیست.
الان تو پنلام دیدم بستههای ویژه اضافه کردند برای کم مصرفهایی که سرعت بالا میخواهند
البته زیاد مناسب نیست چون 200 گیگ ماهیانه با سرعت 8 مگ را 50.000 تومان قبلاً هایوب عرضه کرده بود
و
از امروز 30 گیگ ماهیانه با سرعت 8 مگ را 30.000 تومان میدهد در صورتیکه اگر نسبت به حجم حساب کنی باید قیمتش 7500 تومان باشد!
بهتر بود 100 گیگ ماهیانه با سرعت 8 مگ را 30.000 تومان عرضه میکرد تا نسبت به سرویسهای قبلی توجیه داشته باشه! (من به 75 گیگ ماهیانه با سرعت 8 مگ به قیمت 30.000 هم راضیام! اما 30 گیگ با این قیمت واقعاً اجحاف در حق کاربر هست)
دوست عزیز سرعت 8گیگ نه سرعت 8مگنقل قول:
8گیگ سرعت اگر قسمت بشه و مشکلی نداشته باشه انشالله در 2000سال دیگه :n02:
ای تف تو این بسته من حجم و اشتراکم تمام شده الان بسته برای پر کردن نداره :n02: فقط فشه داره بعد نوشته حداقل مهلت استفاده 10 روز چه مدونم دو روز من 0 روزم حتی الان تو پنلش بسته ماهانم نیست اقا چمعش کنیمم باید پول بدی م؟
تو امریکا و کانادا ، یک سرویس فیبر هست ، سرعت ۱۰ گیگ ماهی ۳۰۰ دلار برای کاربرهای خانگی ارائه میده !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونوقت ما اینجا برای گرفتن یک سرویس ۸ مگ ، باید منت هزارتا خر و سگ رو بکشیم.
دوستان DNS های Hiweb واقعا تاثیری شما حس میکنید توشون؟
Sent from my Mi A1 using Tapatalk