پینگ من همیشه با 2 شروع میشه معمولا هم 2.177 هست.نقل قول:
Printable View
پینگ من همیشه با 2 شروع میشه معمولا هم 2.177 هست.نقل قول:
برا اینکه بشه 2 اولش فقط باید ریست کرد راه دیگه ای نداره ؟ :دی
امروز واقعا ضربه تلخی بود ، هیچ کاری نمیشه کرد ، قبلا تای اوت میداد لابلاش میشد کاری کرد ولی واقعا فاجعه س این سری نمیدونم میخواد تا کی ادامه پیدا کنه : ((
فقط یه روز بد بود ؟ هر روز همینه مگه شده یه روزم خوب باشه .
الان 27 10 صبح سایت های خارجی رو خوب باز میکنه به محض اینکه ادرس تایپ میشه سریع باز می کنه تا کمتر از 30 مین دیگه فاز اول کندی شروع میشه اینو چجوری باید بهشون حالی کرد الان میخوام باز اعلام خرابی کنم چون خودشون گفته بودن استفاده کن باز مشکلی بود اعلام خرابی کن ام خوب این واقعا خرابی از لحاظ پارامترهای خط و ... نیست مشکل شبکه ست که حل هم نمیشه همون طور که تو چند سال اخیر نشده .
اکانتا هم که از ساعت 4 عصر کاملا غیر قابل استفاده میشه به دلیل ترافیک شدید قطعی شدید و پکت لاس بالا پیدا می کنه .
ویرایش : همین الان شروع شد طوری که ریسیو خیلی بد میشه یعنی وقتی ادرس رو تایپ میکنم خیلی طول میکشه ریسپانس کنه .
چجوری اخه ممکنه 5 مین قبل عالی بود یهو خراب شد انگار برنامه ریزی شدست .
الان ساعت 11:35 پینگه من اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نمیدونم با کیفیته یا چی ، ولی کارم من با سرور و وب ، خوبه تو این حالت... راضیم اگه پایدار باشه البته :\
این سایتو چجوری باز می کنه ؟
تا زدم صفحه اومد ، تا کامل استاپ بشه شمردم 8 ثانیه شد
خیلی سریع...نقل قول:
منصور یه آهنگی داشت بنام زندگی که دااااد میزد: زندگـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــی ی ی ی ی ی بهتر از این نمیشه، زندگـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــی ی ی ی ی ی....
منم هروقت کانکت میشم یاد اون اثر معروف میفتم!!
512 نامحدود مخابرات
پس یعنی من باز اعلام خرابی کنم ؟ چون مال من کند باز میشه بعد از 12 ظهر .نقل قول:
1 مگ نامحدود دارم .
سرعت شما چنده ؟
ای پی شما عدد اولش چنده ؟
شما تغییری در مقایسه با صبح مثلا 9 صبح نسبت به 12 ظهر یا عصر تو صفحه باز کزدن حس نمی کنی ؟
مثلا کند شه .
اگر نشه که خیلی عجیبه چون کلا اینا شبکه شون همیشه موقع شلوغی کلی مشکلات درست می کنه .