اینطور که صدایی از کسی در نمیاد انگار حسابی با دانلود 10 15 گیگ شبانه دارن صفا می کنن. من طرح رمضان دارم ، چند روزه که دیگه راس 5 سرعت لیمیت میشه رو یک مگابیت
بقیه چطور اوضاع؟؟
Printable View
اینطور که صدایی از کسی در نمیاد انگار حسابی با دانلود 10 15 گیگ شبانه دارن صفا می کنن. من طرح رمضان دارم ، چند روزه که دیگه راس 5 سرعت لیمیت میشه رو یک مگابیت
بقیه چطور اوضاع؟؟
:laughing:نقل قول:
از ما هم فعلا روی 1 مگه. جالبه وقتی دانلودی نداریم سرعتش تا 8-7 مگ بازه تا دانلود داریم میبینیم شده 1 مگ. شانس به این میگن
حتی و.پ.ن هم بعضی وقتها جون میده تا وصل بشه. ایرانسل رو امتحان کردم راحت وصل میشهنقل قول:
اخیرا زیاد گفته میشه ispهای داخلی رو به ورشکستگی هستن بعلت پهنای باند بالای 3g و 4g + قیمت مناسبشون
ولی بنظرم علتش نداشتن ثبات در کیفیت خدمات ispهاست. بدست خودشون دارن کاربرا رو فراری میدن
متاسفانه هیچ کدوم از این طرحها رو نداشتم ، وگرنه حتما جواب میدادمنقل قول:
صفا !!نقل قول:
صفحه باز نمیشه ، چه برسه به دانلود.
مودم 3372 رو دوستان تهیه بکنند ، به قول دوستمون ، 3 جی و 4 جی الان خیلی به صرف تر از مخابرات هست.
با یک شارژ 2000 تومانی میشه بالای 20 گیگ دانلود کرد (البته به منطقه ریط داره ، کم و زیادش)
سایت راستین بازار = قیمت 124.900 تومان
// ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- //
من براشون تبلیغ نمیکنم ، فقط نظر شخصیم رو گفتم.
از سایت خود اصلی ایرانسل هم دارن ارزون تر میدن !!!! :n38:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يكي دست دوم دارم كسي خواستنقل قول:
بلوار سجاد نمیدونم چرا ایرانسل جواب نمیده اصلا 4G و 3G!
- - - Updated - - -
بلوار سجاد نمیدونم چرا ایرانسل جواب نمیده اصلا 4G و 3G!
کل شهر و بخش وسیعی از حومه تحت پوششه. اگه ایراد از دستگاه شما نیست با خط ایرانسل به 700 تماس گرفته و اعلام مشکل کن تا نسبت به بررسی آنتنهای منطقه اقدام کنننقل قول:
ضمنا سوالت رو جای اشتباهی پرسیدی چون اینجا تاپیک گفتگو درباره ی سرطان هست (adsl مخابرات)
تاپیک ایرانسل اینه
پرتاک برای شما هم باز نمیشه؟
سرعت داغونه.نقل قول:
ولی با چند بار رفرش زدن + صبر ایوب + خوردن 60 لیوان چایی = بالاخره میاد.