از این چطوری باید استفاده کرد ؟نقل قول:
Printable View
از این چطوری باید استفاده کرد ؟نقل قول:
این اسکریپت یعنی چی ؟ چی کار میشه باهاش کرد ؟ :31:نقل قول:
نقل قول:من اصلا نباید اینو می گفتم بدتر بحث منحرف شد.نقل قول:
این چیزخاصی نیست.
شما توی صفحه Sales.aspx یکسری اطلاعات رو به سرور می فرستید تا به سبد خریدتون یک سرویس خاص رو اضافه کنه.
در واقع شما روی دکمه خرید که کلیک می کنید این اسکریپت اجرا میشه.
دوست عزیز ممنون از جوابت. اما بیشتر توضیح میدادی. شما که داری ازش استفاده میکنی کمی هم توضیح بده ببینیم چطوریه.نقل قول:
سلام
دیشب برای من اینترنت قطع بود !!!!!!!! ساعت 6 پاشودم دیدیم فقط 2 درصد رفته سرعت هم صفر .( تا ساعت 6:30 قطع بودد من خاموش کردم )
برای بقییه هم اینجوری بود ؟
این خیلی بهتر از اینه که اصلا نتونی دانلود کنی سرنوشتی که در پارس دچارش هستیم !!!!!!!!!!!!نقل قول:
اگر فکر میکنید با 6 میشه دانلود کرد حرفی نیست بسم الله :23:. اما منظورم این بود که تا وقتی محدودیت:4: اعمال میشه رفتن به شاتل کار اشتباهیه .نقل قول:
اگر محدودیت رو برداره من اولین نفری هستم که میرم دوباره قرارداد میبندم :10:. نمیشه که سرویس دهنده فقط مشترکین کم مصرف بدون دانلود شبانه رو بخواد .
من تازه از شاتل اومدم بیرون احتمالا از مخابرات 512 میگیرم خلاص . برای دانلود هم یه فکرایی کردم:21: که البته همه میدونن اما بهتره عنوان نشه .
دیگه با این شرکت های بوو (د)ووو (ز) وووغ( د) کاری ندارم .
لطفا یکی دو نفر از کسانی که 128 محدود دارن یه تست از اسپید تست بزارن
برای من که 256 هستش اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روزی هست که بعضی دوستان روی مسئله سرویسهای جدید پارس انلاین مانور میدن می خوام بگم زمانی که کل این سرویسها بی کیفیته چرا ما بی خود بحث رو عوض کنیم و به این مثال پوچ بپردازیم حالا شاید 1 گیگ دو گیگ هم سرویس های جدیدبالاتر باشه ولی زمانی که کل سیستم مشکل داره فایده اش چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در مورد سرویس های جدید
به عنوان مثال 512 رو که زده بود 4.5 گیگ. فکر کنم منظورش سه ماه و هر ماه 4.5 گیگ باشه
یعنی 13.5 گیگ برای سه ماه
اما اگر منظورش واقعا همون 1.5 گیگ برای هر ماه بوده باشه تنها چیزی که میتونه اون قیمت بیشتر رو توجیه کنه، این هست که ضریب اشتراک سرویس 1 به 1 باشه و سرعت دانلود به هیچ وجه در طول شبانه روز افت نکنه