-
س از برتري پرسپوليس مقابل الغرافه
هدايتي: زنگ خطر براي حريفان به صدا آمد
خبرگزاري فارس: رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: با پيروزي مقابل نماينده قطر، زنگ خطر را براي حريفان به صدا در آورديم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، حسين هدايتي پس از پيروزي سه بر يك مقابل الغرافه اظهار داشت: از هواداران تشكر ميكنم كه با حضور خود در ورزشگاه ما را شرمنده كردند و خوشحالم كه توانستيم جواب محبت آنها را بدهيم.
وي افزود: بازي خوبي انجام شد و بازيكنان ما در حد و اندازه خود ظاهر شدند. رفته رفته در حال رسيدن به اهداف بزرگ خود هستيم.
هدايتي ادامه داد: با اين پيروزي در راه قهرماني آسيا براي همه تيم ها زنگ خطر را به صدا درآورديم. تيم قطري در اين بازي حريف ما نشد.
وي خاطر نشان كرد: پرسپوليس امروز نشان داد كه فوتبال ايران مي تواند در آسيا حرف اول را بزند.
-
پس از برتري پرسپوليس مقابل الغرافه
انصاريفرد: ميتوانستيم گلهاي بيشتري بزنيم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: تيم ما بازي خوبي مقابل نماينده قطر انجام داد و مي توانست گل هاي بيشتري به ثمر برساند.
به گزارش خبرگزاري فارس، عباس انصاري فرد پس از پيروزي مقابل الغرافه اظهار داشت: در حال رسيدن به اهداف بلند مدتمان هستيم. بازي جذاب و خوبي را شاهد بوديم و خوشحاليم كه هواداران راضي ورزشگاه را ترك كردند.
وي افزود: همانطور كه قبلا گفته بودم هدف ما موفقيت در ليگ قهرمانان آسياست و اميدوارم به اين هدف برسيم.
انصاري فرد اضافه كرد: به بازيكنان و هواداران تبريك ميگويم. ميتوانستيم آن تك گل را را هم دريافت نكنيم. بعد از ناكامي ديروز نمايندگان ايران، خوشحاليم كه امروز با قاطعيت جواب فوتبال دوستان را داديم.
وي ادامه داد: پرسپوليس با تاكتيك و خوب بازي كرد و از هواداران سپاسگذارم كه ما را تنها نگذاشتند.
-
وينگادا: 90 دقيقه فوتبال بازي كرديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در بازي امروز مقابل الغرافه قطر 90 دقيقه فوتبال بازي كرديم و مستحق برد بوديم.
به گزارش خبرگزاري فارس، وينگادا پس از پيروزي 3 بر يك مقابل الغرافه اظهار داشت: قبلا گفته بودم پيروزي در اين ديدار براي ما مهم است و توانستيم گام بلندي براي صعود به مرحله بعد برداريم.
وي افزود: براي همه تيمها احترام قائلم و معتقدم شرايط هر مسابقه سخت است.
سرمربي پرتغالي پرسپوليس اضافه كرد: در اين بازي باهوش بوديم و برخلاف بازي مقابل صبا نمايش خوبي داشتيم. اين پيروزي عادلانه بود.
وي درباره ابراهيم توره توضيح داد: 4 مهاجم دارم كه هركدام آمادهتر باشند در تركيب قرار مي گيرند. توره مقابل الشارجه بازي خوبي انجام داد؛ اما بعد افت كرد؛ ولي اكنون شرايط خوبي دارد و از گلزني او خوشحالم.
وينگادا تاكيد كرد: بيشتر دوست دارم در مورد تيم صحبت كنم تا يك فرد. درحال حاضر به بازي بعدي خود در ليگ برتر فكر ميكنم و تمركزم را روي آن گذاشتهام.
سرمربي پرسپوليس در مورد دفاع سه نفره اين تيم گفت: دربازي مقابل الشارجه با 4 دفاع كار كردم؛ اما كسي انتقاد نكرد امروز با 3 دفاع بازي كردم؛ ولي معلوم نيست در بازي آينده چه تاكتيكي را ارائه دهم چون نميخواهم آنرا افشا كنم
-
پس از باخت مقابل پرسپوليس
سزار: كريمي بازي معمولي انجام داد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال الغرافه قطر گفت: امروز كريمي بازي متوسطي انجام داد و قابل توجه نبود.
به گزارش خبرگزاري فارس، ماركوس سزار در كنفرانس خبري ضمن تبريك به پرسپوليس بابت پيروزي مقابل الغرافه اظهار داشت: امروز خوب جنگيديم و بازي خوبي انجام داديم؛ اما بد موقع گل خورديم.
وي افزود: فرصت هاي گل داشتيم؛ اما نتوانستيم استفاده كنيم و گل هاي بدي را دريافت كرديم. تيمي كه هم سه گل بخورد روحيه اش را از دست مي دهد.
سرمربي الغرافه در باره حضور هواداران پرسپوليس تصريح كرد: نمي توانستيم در بازي به آنها فكر كنيم و كار خود را كرديم. ما خوب بازي كرديم؛اما نتيجه نگرفتيم.
وي در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره علي كريمي عنوان كرد: او امروز چندان قابل توجه بازي نكرد كه بخواهم چند بازيكن را مامور مهار او كنم، اگر قرار بود فقط دنبال كريمي باشم 10 بازيكن ديگر را چه مي كردم؟
ماركو سزار ادامه داد؟ ما هنوز براي صعود شانس داريم. اين بازي براي ما تمام شده و در بازي برگشت آن را تلافي ميكنيم.
سرمربي الغرافه درباره داوري گفت: صحبت درباره داوري وظيفه من نيست؛ اما شما خبرنگاران ميتوانيد قضاوت كنيد
-
رضايي: بايد به فكر بازي هاي آينده باشيم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با اين پيروزي روحيه گرفتيم و بايد به فكر بازي هاي آينده باشيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، رحمان رضايي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: الغرافه تيم خوبي نشان داد؛ اما بهتر بوديم و توانستيم گل هاي خوبي در اين بازي به ثمر برسانيم.
وي افزود: اين انتظار را از خود داشتيم كه در اين بازي گل بزنيم و خوشحالم كه باز هم در نيمه اول كار را تمام كرديم.
رضايي ادامه داد: در ادامه مسابقه تيم قطري نااميد شد و نتوانست كاري انجام دهد و ما توانستيم پيروزي شيريني كسب كنيم. اكنون بايد به فكر ديدارهاي بعدي و موفقيت در آنها باشيم.
-
كريمي: انتخاب من به عنوان بهترين بازيكن ميدان نادرست بود
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: امروز بازي خوبي مقابل الغرافه ارائه نكردم و نبايد به عنوان بهترين بازيكن زمين انتخاب مي شدم.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي پس از پايان بازي مقابل الغرافه درباره اين بازي و حضور هواداران اظهار داشت: با اين پيروزي شرايط تيم ايده آل شد؛ اما هنوز بازي ها تمام نشده و ما 3 بازي سخت ديگر در پيش داريم. از همه بازيكنان و هواداران تشكر ميكنم.
كريمي در پاسخ به سوال خبرنگاران مبني بر احتمال عدم دعوت به تيم ملي عنوان كرد: شايد نظر مايلي كهن مانند دايي باشد؛ اما همانطور كه گفتم مهم نتيجه گرفتن تيم ملي است و بازي نكردن من مهم نيست. تيم ملي بازيكنان جوان و خوبي دارد و دير يا زود آنها بايد در تيم ملي جا بيفتند.
وي ادامه داد: اميدوارم افراد شايسته به تيم ملي دعوت شوند و اگر مربي تيم ملي احساس كرد كه من مي توانم به تيم ملي كمك كنم و به وجود من نياز بود با تمام وجود در خدمت تيم ملي هستم؛ اما اميدوارم در صورت دعوت برايم حرف و حديث به وجود نياورند.
كريمي در مورد اينكه امروز به عنوان بهترين بازيكن زمين انتخاب شد، در اظهار نظري جالب گفت: اتفاقا من امروز بازي جالبي انجام ندادم و نمي دانم چه كسي اين انتخاب را كرد. نيمه اول ضربه اي به زانويم خورد و با درد به بازي ادامه داد.
اين هافبك ادامه داد: بازيكنان ديگر بازي بهتري انجام دادند، به خصوص كه خط دفاع كم اشتباه ظاهر شد. برگزاركنندگان مسابقه به من لطف داشتند.
وي در اين باره كه يكي از خبرنگاران معتقد بود عدم حضور وي در بازي ايران مقابل عربستان باعث شكست ايران شد گفت: من با نظر شما مخالفم و شايد اگر من هم بودم اين اتفاق ميافتاد.
كريمي در پاسخ به اين سوال كه آيا تيم ملي با مايلي كهن نتيجه مي گيرد گفت: كار مشكلي است؛ اما غير ممكن نيست.
-
احتمال عدم دعوت شماره 8 به تيم ملي
مايلي كهن: كريمي و باقري بايد عملكرد بهتري داشته باشند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: از علي كريمي و كريم باقري توقع بازي بهتري ميرود.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد مايلي كهن پس از اظهار نظر اوليه درباره بازي امروز در جمع خبرنگاران در مورد عملكرد علي كريمي و كريم باقري اظهار داشت: ما بازيكنان خيلي بزرگي در فوتبال ايران داريم كه هنوز ديده نشده اند. به نظر من علي كريمي و كريم باقري امروز مي توانستند خيلي بهتر از اين باشند.
وي افزود: افرادي را به تيم ملي دعوت خواهيم كرد كه حقشان باشد، البته ما كاري سختي براي انتخاب دارم؛ اما براي گرفتن نتيجه از هيچ تلاشي دريغ نميكنم.
مايلي كهن خاطر نشان كرد: تيم ايران بايد از تمام پتانسيل فوتبالي خود استفاده كند و نبايد حق كسي ضايع شود
-
نيكبخت: حضورم در تيم ملي بستگي به نظر مسئولان فدراسيون دارد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: حضور دوباره ام در تيم ملي به نظر مسئولان فدراسيون فوتبال بستگي دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي پس از برد سه بر يك مقابل الغرافه اظهار داشت: بازي بسيار خوبي را انجام داديم و توانستيم با بدست آوردن 3 امتياز، جاي خود را در صدر جدول محكم كنيم.
وي افزود: پرسپوليس در ليگ برتر انگيزه ندارد و به جاي آن در ليگ قهرمانان آسيا با انگيزه بيشتر ظاهر شده است.
نيكبخت ادامه داد: بايد از هواداران ممنون باشيم. در هواي سرد امروز ما را تنها نگذاشتند و با وجود آنها مي توانيم به افتخارات بزرگي برسيم.
مهاجم پرسپوليس در مورد گلزني خود تصريح كرد: خوشحالم كه به قول خود يعني گلزني وفا كردم. اميدوارم در بازيهاي بعدي نيز بتوانم با بازي زيبا در موفقيت هاي پرسپوليس سهيم باشم.
نيكبخت در پايان در خصوص احتمال بازگشت دوباره اش در تيم ملي گفت: براي تيم ملي آرزوي موفقيت دارم. حضور دوباره من بستگي به نظر مسئولان فدراسيون فوتبال دارد.
-
باقري: اميدوارم مايليكهن بهترينها را به تيم ملي دعوت كند
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اميدوارم سرمربي جديد تيم ملي بهترين بازيكنان را دعوت كند.
به گزارش خبرگزاري فارس، كريم باقري پس از برتري سه بر يك مقابل الغرافه قطر اظهار داشت: الغرافه تيم بسيار خوبي بود و براي كسب امتياز به تهران آمد؛ اما اين بار بخوبي قدر فرصتهاي خود را دانستيم تا ثابت كنيم مدعي درجه يك صعود هستيم.
وي در خصوص انتخاب مايليكهن به عنوان سرمربي تيم ملي گفت: به او تبريك ميگويم. اميدوارم بهترين بازيكنان را به تيم ملي دعوت ميكند و باوجود شانس كم، به جام جهاني صعود كنيم.
باقري در پايان خاطرنشان كرد: از تمام هواداران پرسپوليس تشكر ميكنم. آنها با حمايت خود در هواي سر و باراني به ما روحيه اي مضاعف دادند تا الغرافه را با شكست سختي بدرقه كنيم.
-
زارع: بهتر از هميشه بوديم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در بازي امروز مقابل الغرافه بازي بهتري نسبت به ديدارهاي گذشته ارائه داديم.
به گزارش خبرگزاري فارس، مازيار زارع پس از پيروزي برابر الغرافه اظهار داشت: الغرافه نسبت به تيم الشارجه و الشباب بهتر بود. با شكست اين تيم شانس اول صعود از گروه هستيم.
وي افزود: پرسپوليس در اين بازي نسبت به گذشته بهتر بود و قطعا در آينده حرفهاي بيشتر براي گفتن داريم.
زارع درباره صحنه پنالتي گفت: دروازه بان حريف جلو آمده بود و اگر ضربه گل نمي شد، داور بايد پنالتي را تكرار مي كرد