آقا یه تاپیکی بود آموزش ریختن تم روی 360 با فلش، کجاست ؟!
آقا یه تاپیکی بود آموزش ریختن تم روی 360 با فلش، کجاست ؟!
تو بشین با آنلاین خودت لذت ببر...نقل قول:
کسی که با pc بازی میکنه نمیاد تو تاپیک کنسول ها...
:38:سلام دوستان من در دو راهی pc xbox360 ps3 wii گیر کردم.البته الان 3تا pc دارم. نمی دونم یه pc خیلی قوی دیگه بگیرم یا یکی از کنسول ها؟ شاید تجربه شما بم کمک کنه.
داداش...کسی که کنسول داره مطمئنا یه pc هم داره.... wow هم اونقدر قدرت لازم نداره....با یه ram 256 و یه vga 128 کار میکنه :دی....خودم بازی کردم...:10:نقل قول:
100% کنسول بگیر...تا با خیال راحت تا 4 سال دیگه بازی کنی...:8:نقل قول:
انتخاب کنسول بستگی به خودت و بودجه ات داره..:46:
دوست عزیز شما اول اسم درست بازی ها رو یاد بگیرید و بعدا بیاین اینجا ارز اندام کنید!!نقل قول:
بازیه GOW2 مربوط به PS هست و نه X360!!
بازیه GEOW2 هست که انحصاریه X360 هست!
من نمیگم که چرا شما اومدین به این تاپیک چون حق هر کسی هست که هر کجای فروم که خواست نظراته خودش را مطرح کنه!
اما با بیانی درست و صحیح و نه با توهین و ...!
همین جمله اول من خوب شمارو ناراحت کرد ! حالا شما خودتون را بزارید جای دوستانی که با این لحن باهاشون صحبت میکنید ! چه انتظاری از اونها دارید!؟
شما اگه بحثی یا نظری دارید در گام اول باید بدون قرض و تعصب اون نظر رو اعلام کنید.
در گام دوم شما باید برای هر حرفی که میزنید براش دلیل و مدرک بیارید تا بحث به جنجال کشیده نشه و طرف مقابل متقاعد بشه.
گام سوم قبول نظرات دیگران در صورت صحت موضوع و دوری از هر گونه انکار بی جاست.
من بر خلاف بقیه دوستان که اعتقاد دارن شما و امثال شما نباید هیچ گاه به این تاپیک بیاین اعتقاد دارم که باید همیشه افرادی که مخالف و حتی دشمن کنسول ها هستن به این تاپیک بیان و بگن چرا اینقدر از کنسول ها متنفرن (البته باز هم تاکید میکنم با مدرک و دلیل) !
من سعی دارم ضمینه ساز بحث های به دور از جنجال باشم و به قول فوتبالیها فرهنگ سازی کنم!:31: که بحث های میان کنسول بازها و PC بازها ادامه پیدا کنه اما نه مثل گذشته ! بلکه در یک فضای دوستانه و جهت کسب اطلاعات بیشتر برای هر دوطرف !
در پایان میخوام بگم عذر میخوام که سره دوستان رو درد اوردم (سره خودم که درد گرفت وای به حال شماها !:31:) و قصدم فقط تغییر وضعیت پیشرفت تاپیک از این حالت پرسش و پاسخ های کلیشه ای و خسته کننده به سمت تنوع و بررسی و تحقیق و اطلاع رسانی به دوستان هست و بس!
موفق باشید شهاب (مرداد 89):31:
آقا قرار نشد به نظر دیگران بی احترامی کنیما !!نقل قول:
خب داداشنقل قول:
شما برای شارژ باطری هاتون به 15 ساعت و 40 دقیقه زمان نیاز دارید تا باطری به صورت استاندارد شارژ بشه.
خدا از دهنت بشنوه !! :31:نقل قول:
یه چند وقتی بود این بحث ها تموم شده بود ولی نمیدونم رچا دوباره سر گرفته شده !!
بحث بهتر بودن PS3 یا Xbox 360 یه چیز دیگس !! بحث PC و Consol ها خدایی یه چیزه دیگه !!!
خودتم حرفه خودتو نمی فهمی:13::2:فقط اومدی تاپیک رو به بیراهه بکشینقل قول:
اگه میگی کنسول به درد نمیخوره چرا اندازه عمره من با یه چیز به درد نخور بازی کردی .....:27:
در ضمن من هیچ وقت نگفتم که قدرت pc تو بازی پایینه چرا از خودت میسازی.من گفتم آدم به جای اینکه یکی 2 میلیون کیس بخره بهتره یه x360 بگیره و حداقل تا 4سال دیگه high end بازی کنه و میتونه هر چندتا بازیو هر زمان که خواست فقط با داشتن دیسک اونا بازی کنه و این قابلیت کمی نیست. بازیهای انحصاری و ... هم بماند.
همینو بس:27:
از دیگر دوستان هم معذرت میخوام که دارم به این بحث ادامه میدم:11:
(من دیگه بحث و همینجا تمام میکنم)
بچه های آنلاین.میشه آدرس آقا میثم رو برامPM کنید.خودش آنلاین نیست..فقط سریع فردا کارش دارم.....
لازم به پ.خ کردن نیست بارها آدرس ایشون تو این تاپیک گفته شده اینم رو بقیه (البته با اجازه آقا میثم گل:11: )نقل قول:
میدان امام خمینی-پاساژ شیرازی-فروشگاه حقیقت