اصلا بدرد نمیخوره , چون یکم دانلود کنی محدودت میکنننقل قول:
Printable View
اصلا بدرد نمیخوره , چون یکم دانلود کنی محدودت میکنننقل قول:
من خودم زخم خورده ی شاتلم، 3 شب پشت سر هم دانلود کنی، تو شب های بعد سرعتت از 3 کیلوبایت بر ثانیه بالاتر نمی ره! و این محدودیت ممکن هست تا یک ماه ادامه داشته باشه! خون جگر شدم از دست اینا.نقل قول:
من الان شاتل دارمنقل قول:
از آخر اردیبهشت گرفتم اردیبهشت 8 گیگ
و تا 15 خرداد هم 23 گیگ دانلود داشتم و 15 خرداد محدود شدم
الان از محدودیت در اومدم
اگه هر 23 گیگ به هر 23 گیگ محدود کنه خوبه
ولی اگه اینطور که تو میگی 3 شب دانلود کنی .... افتضاحه
من با نمایندگی پارس آنلاین تو شهرمون تماس گرفتم. روحشون هم از سرویس های جدید خبر نداشت و گفتن خبری از همچین سرویس هایی نیست! ضمنا گفت ممکنه یه سری شهرهای خاص فقط این سرویس ها رو اضافه کرده باشن. گفتن اولین کسایی که خبردار می شن اونا هستن. نمی دونم قضیه چی بوده. ولی امکان داره بععععد ها! لطف کنن و این ها رو اضافه کنن به سرویس هاشون.نقل قول:
من بددبخت که دانلود زیاد دارم و ترافیک زیاد با سرعت بالا لازمم میشه الآن بلاتکلیف موندم.اون سرویس 512 ترافیک 50 گیگ نسبتا بدک نبود برای من. ولی پارس کی به فکر مشتری بوده که این بار دومش باشه!
نقل قول:هیچ معلوم هست شما از چه چیزی ناراحتین؟!نقل قول:
گویا دوستان تصویر مربوطه رو با دقت نگاه نکرده بودن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سرویسهای 4.5 گیگ مربوط به 3 ماه بود و عملاً میشد ماهی 1.5 گیگ که خدا رو شکر فعلاً همشونو ورداشتن و معلوم نیست کی بخوان عملیش کنن
برای اینکه بهتر متوجه افزایش قیمتها بشید میتونید تو تصویر مربوطه سرویس جدید 128 کیلوبیتِ POL-HU-3GB رو با سرویس 128 فعلیِ POL-128-4GB مقایسه کنید و ببینید که ماهی یک گیگ از ترافیک کم کرده بودن و میخواستن همون پول رو بگیرن!
فقط در مورد سرویسهای با ترافیک خیلی بالا وضعیت یکم بهتر شده بود
فقط امیدوارم این تغییر در آینده نزدیک عملی نشه و یا فقط برای همون سرویس با ترافیک بالا باشه
نقل قول:
در کل بد بود ولی چند مورد خوب بود
اولا اون ماهی 4.5 گیگ بود نه ماهی 1.5 گیگ، از روی قیمت می فهمید!
و حجم 14 و 28 و 50 برای 128 و 256 و 512 که اضافه شده بود(برای پرمصرف ها!)
حالا معلوم نیست فعلا دارن چی کار میکنن باید صبر کرد ببینیم چی میشه!
ممکنه فعلا برای کابران جدید باشه فقط!
نقل قول:
خودشون اصلا مثل آدم نمی گن چطوریه! اما اون زمانی که من حدود 1سال و نیم مشترکشون بودم، این چیزها رو در مورد دانلود شبانه فهمیدم:نقل قول:
به نظر من شاتل برای کاربران سرویش های حجمی دو نوع محدودیت برای ساعات رایگان شبانه داره:
1-وارد کردن افراد با دانلود زیاد در یک لیست سیاه! البته کسانی که برای اولین بار سرویس می گیرند و یا کسانی که سرویسشون رو عوض یا تمدید می کنند، اگه چند شب هم پشت سر هم دانلود کنند چند وقت بیشتر طول می کشه که به لیست سیاه بپیوندند، و وقتی به لیست سیاه بپوندند، در دفعه ی اول چند روزی از ساعت 1 تا 3 سرعتشون از 3 کیلوبایت بر ثانیه بالاتر نمی ره و از ساعت 3 تا 8 درست می شه. اگر بازم دانلود رو در ساعات 3 تا 8 ادامه بدن، کلا محدود می کنند و باید چند شب اصلا دانلود نکنی تا درست بشه. حالا اگه مثلا سرویس بلند مدت مثلا 6 ماهه یا 1 ساله داشته باشی و به لیست سیاه بپیوندی حتی اتفاق افتاده بیش از یک ماه محدود بشی!
2-محدودیت دیگه ای که شاتل داره اینه که به گفته ی خودشون، کاربران پر مصرف رو با هم شیر می کنند و به نسبت دانلود با افرادی که شبیه خودت دانلود کردن اشتراک گذاری میشی. این یعنی اگه همه ی دانلودر ها رو با هم شیر کنه سرعت دانلود آنها حدودا تک رقمی خواهد شد و پینگ شدیدا افتضاح. در عوض کاربرانی که حرفه ای دانلود نمی کنند و سالی یک بار به این کار دست می زنند، میگن بابا عجب سرعتی و ...!
نتیجه ی اخلاقی: اگر شبها دانلود ندارید و کاربر کم مصرف هستید شاتل انتخاب خوبی برای شما هست اما اگه مثل من همیشه در حال دانلود هستید، دور شاتل رو خط بکشید، اما اگه به دلایلی از جمله پشتیبانی نشدن منطقه ی مخابراتی توسط شرکت های دیگه مجبور به استفاده از سرویس های شاتل هستید، یه این نکته توجه کنید: هرگز بیش از 3 ماه سرویس خود رو شارژ نکنید!
این بود چیزی که من در مورد شاتل یافتم، البته ممکنه بستگی به منطقه مخابراتی سختگیری های شاتل بیشتر و کمتر باشه و در همه جا یکسان نیست.
این اسکریپت شارژ مجدد :
javascript:__doPostBack('ctl00$OneBillContentPlace Holder$gvCategory$ctl02$gvSubCategory$ctl04$lbtnAddToCard','')
برای مثال این برای 128 سه ماهه 8 گیگ هست.
کسی اگه اون صفحه که سرویس های جدید رو توش زده بودند Save کرده لطف کنه اینجا بزاره شاید بشه از توش کدها در اورد و کاری کرد همه بتونند استفاده کنند.
ممنون
بنظرت اینا در این حد شل و ول هستن که با دور زدنشون و اسکریپت ها رو از قبل وارد کرد و شارژ کرد ؟نقل قول:
فک نکنم یهو میزنن زیرش
خوب بلدن منکر همه چی بشن . :|
اصلا خبردار نمی شن که بزنن زیرش، اینا که مانیتورینگشون اینقدر قوی نیست
نمونشم موقع ثبت می گفتند 2 GB فقط برای ناحیه مخابراتی خاص هست که عملا همه می تونند استفاده کنند.