اون سرویسی هم که من از آسیاتک معرفی کردم داستان حجم دانلود و سرعتش کپی 512 مخابرات هست چون تجربه استفاده داشتم میگم و اصلا محدود نمیکنه هر چقدر هم دانلود کنید.نقل قول:
ولی باز در کیفیت سرویس تفاوت داره واقعا و اذیت نمی کنه.
Printable View
اون سرویسی هم که من از آسیاتک معرفی کردم داستان حجم دانلود و سرعتش کپی 512 مخابرات هست چون تجربه استفاده داشتم میگم و اصلا محدود نمیکنه هر چقدر هم دانلود کنید.نقل قول:
ولی باز در کیفیت سرویس تفاوت داره واقعا و اذیت نمی کنه.
سرعت دانلود 60 میده؟نقل قول:
نقل قول:
بله 64کیلو فیکس بون محدودیت دانلود واقعی
منم مخابرات داشتم ولی چند روزه گفتم جمع کردن... زنگ میزدم مخابرات میگفتم چرا انقد کنده سایتو باز نمیکنه خودشون میگن چون فیلتر مخابران شدید ترین فیلتر هست و قبل از اینکه باز شه از فبلتر رد میشه:n04: . فقط باهاش دانلود میکردم .. نامحدود 512 داشتم :n29::n30:
بد وضعی شده ...
بی همه چیزا نمیزارن یه روز اعصابمون اروم باشه .
اکانتا که کلا اختلال و قطعی شدید داره مخابراتم که کندی وحشتناک .
لعنت به همه شون بالاخره ورق برمیگرده منتظر اون روزم .
با این خبر چطورید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احساس عصبانیت دارید نه ؟ احساس حقارت می کنید درسته ؟!!!!!! احساس پوچی و بی ارزش بودن که تو کشور خودت آزاد نیستی و باید نظاره گر نابودیش در هر ابعاد و مقیاسی باشی !!!! هزار تا صحبت دیگه هست که نمی خوام بگم ولی یکم به خودمون بیایم کشوری دیگه نمونده همه چیز داره نابود میشه !!!!!
بس کنید این همه بی خیالی و بی تفاوتی رو !!!!!!!!!!!!!!
دوستا راهی هست این نت 2 مگ محدود طرح بهاره ام رو عوض کنم ، 256 یا 512 نامحدود بگیرم ؟
5-6 سال دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! :n08:من اگر 5-6 سال دیگه زنده باشم حتی حاضرم اینترنت هم نداشته باشمنقل قول:
ما اینقدر مشکلات داریم تو زندگی که فکر نمیکنم 5-6 سال دیگه اعصابمون بکشه زنده بمونیم.اینترنت پیش کش.قرص اعصاب رو مثل آدامس میندازیم بالا.اعصابا همه ترکیده.همین چند وقت پیش تو شهر دعوام شد یارو زد گردنم جوری درد میکنه به زور تکون میدم.فکر نکنم 5-6 سال دیگه دووم بیارم .
دوستان از کجا می تونم حجم باقی مانده سرویسم رو ببینم و خرید ترافیک کنم سرویس 2مگ حجمی 8گیگ دارم ...