دوست عزیز امروز سرعت شما هم پایینه؟(512 نامحدود دارم)نقل قول:
Printable View
دوست عزیز امروز سرعت شما هم پایینه؟(512 نامحدود دارم)نقل قول:
خوشبختانه مشکل قطعی سر ساعت خاصی نداشتم (البته دو بار سر ساعت یک قطع شده ولی برای همه اینطور بوده) اما الان دو ماهه که از ساعت 12 سرعت میشه در حد دیال آپ تا صبح.:n21:نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان یه تست بزنن این سایت رو (اندیشه پورت مخابرات یا پورت خود اندیشه) ببینن براشون باز میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از وقتی که این مشکلات پیش اومده بعضی از سایت های خارجی برای من لود نمیشه .
واسه من باز شد..نقل قول:
پورت اندیشه مرکز 5
امروز هم طبق معمول ولی 10 دقیقه زودتر یعنی 00:50 دقیقه اینترنت قطع شد و دقیقا مثله هر شب ساعت 1:20 وصل شد :| دوستان چی کار کنم شما این مشکل رو ندارید؟
این سایت رو بدون هیچ مشکلی باز کردم - اندیشه 128 نامحدودنقل قول:
امروز زنگ زدم زیرساخت مخابراب داستان کم بود پهنای باند اینا بهش گفتم اکثر isp همین مشکل دارن و ما مشکل پهنای باند تو گیلان نداریم :n04: الان دیگه معلوم نیست کی راست میگه کی دروغ میگه فردا میزنگم بخش ADSL خوده مخابرات ببینم اونا چی میگن خبر میدم :n06:
امروز از ساعت 11 یه سره قطع و وصل میشه و دیتا نیست. تا حالا 4 بار اینجوری شده که یکیش یه یک ساعتی طول کشید. پشتیبانی اندیشه هم جدیدا تو این موقع ها از عمد میذارن رو اشغال و تلفن ها رو جواب نمیدن:n21:
256 نامحدود اندیشه ، پورت مخابرات
----------------------------------
الان یکی میاد و یه پینگ آرشیوی میذاره تا بگه اصلا مشکلی نیست:n09:
خیلی افتضاح...نقل قول:
از دیروز افتضاح شده پشتیبانی هم چون میدونم چی میگه و نمیتونه کمکی کنه زنگ نمیزنم سرعت دانلود هم نوسان شدید از4تا20 هستنقل قول:
مخابرات چقدر طول میکشه تا خط رو جمع اوری کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو مرکز 4 وضعیت شاتل چطوره ؟ یکی از دوستان می خواد بگیره . معمولا چقدر طول میکشه تا خط رو تحویل بدن ؟اصلا پورت خالی دارن تو مرکز 4؟ طرف اهل دانلود نیست . می خواستم بهش بگم اندیشه بگیره ولی ترسیدم پورت ضحی کیش یا مخابرات بهش بدن.
مهمترین چیز براش سرعت وبگردی هست.
دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم:n16:
شاتل که مرکز 4 و 5 و 6 و 7 و 8 و 9 نداره :n02: کلا یه ..ه :n21:چند روزشو دقیق نمیدونم اما پورت خالی تا چند ماه پیش که من اطلاع دارم تو مرکز 4 خالی نداشت ! اصلا اهل دانلود نیست خوبه براش مناسبه ! چون اگه حتی یه ذره اهل دانلود شبانه باشه شاتل اصلا گزینه ی خوبی نیست چرا که بعد 2 شب دانلود یه هفته سرعتش میشه 5 کیلوبایت :n21:کلا به نظرم اگه میخوای طرف 2 روز دیگه پشت سرت بدو بیراه نگه از شاتل دور نگهش دار :n02::n06:نقل قول: