مخابرات یکی دو تا کمپ گذاشت شبانه رایگان بود دیگه شبانه رایگان نداره . اونا هم که داشتن کلی سرشون کلاه رفته بود شبانه رو حساب کرده بودن .نقل قول:
Printable View
مخابرات یکی دو تا کمپ گذاشت شبانه رایگان بود دیگه شبانه رایگان نداره . اونا هم که داشتن کلی سرشون کلاه رفته بود شبانه رو حساب کرده بودن .نقل قول:
دوستان به جان کی بگم مغرم داره میترکه از درد باورتون نمیشه اگر بگم پشتیبان مخابرات چی گفت به خدا باورتون نمیشه وای اصلا نمی تونم حتی فک کنم بهش سردرد داره نابودم می کنه از بس چرت گفت ......زنگ زدم گفتم آقا من مشکل شدید کندی دارم سایت های خارجی رو اصلا باز نمی کنه گفتم آی پی هم مال ایرانه یعنی در مالکیت ایرانه اولشم با 2 شروع میشه گفت اونوقت پس چجوری به شبکه جهانی وصل میشی ؟ گفتم نگفتم اینترانته گفتم مال ایرانه یعنی مال رومانی و استونی نیست !!!!!!!! ( تازه سرم شروع کرده بود به گرم شدن اینجا ) گفت از کجا میدونی مال ایرانه گفتم من ادمین سرورم تو سرورم پرچم ایرانو میزنه تو ادمین پنل اگر رنج رو 2 باشه اگر 9 باشه میزنه استونی و بعد تا اسم game رو آوردم شروع کرد به اینکه مال ساپورت نمی کنیم و از این دری وریا بعد گفتم باو بی خیال از پینگ بیا بیرون من الان کندی دارم چیکار کنم ؟ گفت کندی مال دانلود و آپلودته گفتم من الان نتم در حالتidle هست یعنی دان و آپ نداره گفت نه میری تو بازی پینگ میره بالا سرعت میاد پایین !!!!! ( شروع سردرد ) گفتم تو بازی کلا مصرف 15 کیلیوبایته در ثانیه اصلا پینگ تغییر نمی کنه !!!!! گفت نه از اونه خلاصه همین جوری داشت میخورد برا خودش یهو آخرش برگشت گفت ( من موندم اگر بگم شماها باورتون میشه اصلا عایا ) : شما مودمتو در فواصل طولانی مثلا یه هفته خاموش کن سرعتت درست میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینو که گفت دیگه هر چی از دهنم در اومد گفتم گوشیو قطع کرد !!!!!!!!!
خدایی عین همین بود من دیگه غلط بکنم با اینا هم صحبت شم !!!!!!!!!!
بله 195 اول مشکل رو ارجاع میده به خود شرکت خدمات دهنده حالا نه فقط مخابرات بطور کلی ساز و کار اینطوری هستنقل قول:
که شرکت خدمات دهنده یه جوابی به شما میده و در سامانه 195 هم ثبت میشه اون جوا و اس ام اس برای شما میاد که تا 3 روز مهلت درخواست تجدید نظر دارید که همه این مراحل طبق شواهدی که شما آپلود میکنی روی سایت 195 پیش میره تا فقط یه متن بنویسی و بگی من فلان مشکل دارم
منم خودم مشترک مخابرات بودم وقتی دید قیمت ها به صرفه نیست برای من خیلی راحت رفتم تخلیه زدم از جای دیگه گرفتم
اگر هم واقعا پروفایل گیم برای شما حیاتی هست بنده شاتل پیشنهاد میکنم برای شما که حداقل انقدر انرژی صرف کردین به یه جایی برسید.
منو واقعا درک نیم کنم با این همه مشکلاتی که دارید چرا تخلیه نمیزنید که نه پول بریزید به جیب این شرکت نه با اعصاب خودتون بازی بشه! شرکتهای خصوصی کیفیت سرویس دهی و SLA بهتری دارن برای مشترک.
من گیم باز نیستم فقط واسه سرگرمی کلش رویال بازی میکنم که همون رو هم نمیشه بازی کرد وسط فایت 30 ثانیه هست داری بازی میکنی یهو میفهمی هیچ کدوم از چیزهایی که داری میبینی اتفاق نیفتاده و ترکیدی!نقل قول:
من خطم رو به یک دلیل تخلیه نمیکنم.
میزان مصرف بالا.
تو خونه 5-6 تا دستگاه به روتر وصل هست توضیح اینکه فلان کلیپ حجمش بالاس نبینید هم واسه مادر پدرها سخته (تو خیلی خانواده ها دیدم این مشکل رو) + مصرف دانلود خودم هم بالاست و فقط وبگردی خودم در طول روز بالای 500 مگابایت مصرف داره. با این اوضاع من یه اینترنت با ماهی حداقل 50 گیگ ترافیک میخواهم که بدونم وسط ماه کم نمیارم که هزینش خیلی بیشتر از ماهی 22-23 تومنی هست که میدم.
مشکلی نداره شرکت های دیگه تعرفه های نامحدود هم دارن ! مثل آرتهای شاتل یا آسیاتک! اونها هم نامحدود ارائه میدن.نقل قول:
میشه یه سرویس با تقریبا همین مقدار هزینه معرفی کنید حداکثر تا 30 تومن در ماه که مصرف منصفانه هم نداشته باشه؟نقل قول:
من نامحدود شاتل هم داشتم ولی اسمش فقط نامحدوده! مصرفت در ماه به 15-16 گیگ برسه تقریبا دیگه نت نداری انقدر کند میشه!
همین الان تماس گرفتم شاتل گفت مصرف بالاتر از یه حدی سرعت میشه 128 ولی اون حدش رو میگه به ما اعلام نکردن (یعنی نمیخواهند بگن)
اینترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزی 512 با ام?ان تبادل حداقل 20 گیگ درماه381,000 ريال
#آسیاتک
اینم بگم به شما هر ارزونی بی علت نیست هر گرونی هم بی حکمت نیست..
این که هم بخوایید هزینه پایین کنید هم کیفیت بالایی دریافت کنید توی ایران سخته.
درسته مخابرات الکی ارزون نیست ولی هرکسی یه اولویتی داره و اولویت من حجم دانلود بالا هست با کمترین هزینه تو تایم روز هست نه پینگ پایین و سرعت باز کردن پیج فوق العاده. من حاضرم واسه یه کلیپ یک مگابایتی تو تلگرام 5 دقیقه واسم ولی نخواهم هی پروفایلم رو چک کنم چقدر از حجمم مونده.نقل قول:
ما هم داریم زور میزنیم بهترین گزینه واسه خودمون رو بهتر کنیم شاید واسه کسی که سرعت پیج باز کردن واسش تو اولویته این دست و پا زدن ما خنده دار باشه.