گویا قیمتاشون فرق کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ما که پارس آنلاین داریم هم قیمتها فرق میکنه؟
Printable View
گویا قیمتاشون فرق کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ما که پارس آنلاین داریم هم قیمتها فرق میکنه؟
دوستان این سرویسها رو برای من نداره، اینا چی هستن؟
POL-HU-3G
POL-HLP
POL BLP
اون جمله بالاش رو خوندید ؟نقل قول:
شرکت پارس آنلاین به مناسبت فرا رسیدن فصل تابستان، برایمتقاضیان جدیدی که در بازه زمانی 20 خرداد لغایت 31 تیر ماه 1391 اقدام به خرید سرویس ADSL2+ نمایند تخفیف های ویژه ای در نظر گرفته است.
من و شما نداره. یکی دو روز برای همه نمایش داده شد و الان هم اثری ازش نیستنقل قول:
دوستانی که قصد دارند به جمع مشترکان پارس آفلاین بپیوندند دست نگه دارند چون سرویسهای شبانه پارس آفلاین بسیار بی کیفیت شده بیشتر مواقعه به زور سرعت دو رقمی میشه؟
هنوز برام نا مشخصه به چه علت این isp به این بدبختی و فلاکت افتاده که حتی حاضر نیست آمار شب قبل مشترکانشو نمایش بده
به نظر خود من یا برشکسته شده یا یه کرم خیلی کنده ایی توی سیستماشون افتاده یا سازمان ملل همه تحریم های یک جانبه علیه ایران رو رها کرده و فقط وفقط چسبیده به این طفل خدازده راستی یادم رفت بگم که شاید هم دزدی میان خودشون پیدا شده و کل گیگاشونو اختلاص کرده
ا
دیشب همه ی شرکت ها قطعی داشتن ! معلوم نیس میخوان چیکا کنن !!نقل قول:
بازم قطعی...!!!!!!!!!!!!دیگه کارشون به جایی رسیده که تلفن جوابگوییشون رو قطع میکنن
دوستان مشکل سرعت ..@%!^$^$& شبا فقط مال منه یا شما ها هم دارید البته + قطعی های الکی و جواب گویی های الکی پارس انلاین
دیشب سرعت دانلود من با idm 12 part حدودا 2 kbps بود !
سلام
سرعت شبانه 128 و 256 چقدر فرق میکنه ، خودم 128 دارم الان که10-12 kb بشتر نیست ، 256 چطوره؟
سلام
دوستانی که 128 دارن ، با چه سرعتی در روز دانلود می کنند ؟
من 128شاتل دارم با 260 دارم دانلود می کنم