سلام دوستان:n40:
من این سیستم رو میخواستم برای ماشین سمند تهیه کنم
Kenwood kdc-x400 پخش
Kenwood KAC HQR8400 آمپ
Kenwood KFC-PS3015W ساب
Kenwood KFC-6995PS باند
نظرتون چیه-خوبه یانه و اگر پیشنهاد بهتری دارین لطفا بگین-تشکر
سلام دوستان:n40:
من این سیستم رو میخواستم برای ماشین سمند تهیه کنم
Kenwood kdc-x400 پخش
Kenwood KAC HQR8400 آمپ
Kenwood KFC-PS3015W ساب
Kenwood KFC-6995PS باند
نظرتون چیه-خوبه یانه و اگر پیشنهاد بهتری دارین لطفا بگین-تشکر
یه جفت باند 6965v2 خریدم هنوز نصبش نکردم، اما امروز یکی از بانداشو وصل کردم به خروجی آمپلی فایر سیستم صوتی خونمون(ازین 5 طبقه های کنوود)، واقعا باندش عالیه؛ اصلا فک نمیکردم همچین بیس و صدای تمیزی بهم بده...
اگه تو ماشین با پخش عادی و بدون آمپ 70% این حجم صدارو داشته باشه عالیه ینی...
سلام .
حمید جان بخوام باند T8693 MTX رو رو 206 بزارم به نظر شما خود طاقچه جواب میده یا طاقچه رو عوض کنم ؟؟
با عرض سلام به دوستان گلم
ممنون میشم یه باند 6*9 با کیفیت معقول که بدونه امپ داریو بشه به بنده معرفی بفرمایید.ایا کنوود E6965 میتونه انتخاب مناسبی باشه؟
با سپاس فراوان
موفق باشید
سلام.نقل قول:
اسپیکرتون رو با 6965v2 عوض کنید.
آمپتون در حالت بریج توان درایو کردن این ساب رو نداره. ساب انتخابی شما 400 وات RMS هست اما آمکپلی در بهترین شرایط 180 وات خروجی میده.
آیا توان افزایش هزینه دارید؟
ساب 15 اگر میخواید گزینه بهتری هم هست منتا همونطور که عرض کردم آمنپ و اکسسوری خوب و قوی نیاز دارید.
سلامنقل قول:
بله حتما MDF ش کن.اسپیکرش و داری؟ اگر نه چند قیمت داری؟
بهترین گزینه 6965V2 هست 190 تومن.نقل قول:
بله به پیشنهاد خودتون چند ماه پیش گرفتم الان ماشینو عوض کردم قبلا رو 405 بود . :n01:نقل قول:
سلام حمید عزیز و دیگر دوستان
راستش یه سری مشکلات سرراهم اومد که نذاشت سیستم رو ردیف کنم
و حالا هم در حد یه پکیج وآمپلی میخوام خرج کنم و به نصیحت حمید گوش کنم و ذره ذره سیستم رو ردیف کنم ولی تقریبا بهترینها با بودجه ای که دارم
راستش میخوام یه آمپلی بهم معرفی کنی که بعدا یا JBL696 یا co609 که خودتون میگید رو بخوام اضافه کنم مشکلی نداشته باشم و از هر نمونه که شد دو جفتش رو مدنظر دارم
و الانم که پخشم کنوود ایکس400 هست و ماشین پراید و باتری هم اتمی 74 امپر هست
و اینکه از سیستم بیس زیبا میخوام و نه کاملا خشک
و پروژه های بعدیم ایشالا یه ساب باکس با یه آمپ جداگانه
حالا با توجه به اینکه چنین باندهایی قراره در آینده ببندم آمپ رو معرفی کنید و تا جایی که میشه بالای 400 نره قیمت--یکمی بالا پایین خبری نیست
پکیج هم ممنون میشم امار بدین
مبارک باشه بعد نصب هم بیایید نظرتونو بگید دوستان از تجربتون بهره مند شن:n16:نقل قول:
حمید جان من همونیم که یه جفت خربزه ای کاپا 11 ایفینیتی و ساب 1260 ایفینیتی و آمپ 8400 کنوود رو تو پراید بسته بودم و از کم بودن صدای زیر و میانی سیستمم گله داشتم. اگه یادت باشه شما پیشنهاد یه کامپوننت 16 رو به من دادی و گفتی که بهتره تو کیک پنل نصب بشه و من هم درباره بستن یه جفت سوپر توییتر در کنار خربزه ای ها ازت راهنمایی خواسته بودم. الان من یه جفت سوپر توییتر درگ استر 202 کنار کاپا درست تو جای همون بلندگوهای فابریکی پشت پرایدم بستم و باید بهت بگم که کیفیت صدام شده اندازه کامپوننت. صدای سنج و سین خواننده خیلی شفاف شده و کلا هم صدای زیر و هم صدای میانی سیستمم بهبود و افزایش پیدا کرده. خواستم این رو باهات در میون بذارم تا به تجربه هات افزوده شه. پیشاپیش سال نوت هم خجسته.
:n16:
با سلام خدمت دوستان میخواستم یه ساب باکس خوب برام معرفی کنید (منظورم این ساب ها هست که خودش باکس هم داره). نظر خودم روی 121LT سونی هست میخواستم نظر شما هم بدونم. مرسی.