به من IP فنلاند داده مبین نت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان کسی تو کیش مبین نت رو داره؟ یا استفاده کرده؟
بعد اینکه کلا سرویس ۱۲۸ چه قدر سرعت میده؟ واقعی یا مثل ۱۲۸ های دیگه سرعتش بالاست؟؟
بله این آیپی رو من مشهد بودم بهم میداد که خیلی هم عالی هست حتی با سرور خارجی و تک لینک سرعت دانلود رو حداکثر بودنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
دوستان کسی در استان مازنداران و گیلان از سرویس مبین نت استفاده کرده؟؟؟
بیشتر منظورم شهرهای ساحلی هست
سلام
کسی تو تهران، خیابان محبوب مجاز غربی اینترنت مبین نت داره یا محل دکل ها رو می دونه که توی این منطقه کجاست؟
من می خوام مبین نت بگیرم اما نمی دونم این جا خوب هست یا نه. یک دفعه نگیرم بعد سرعت دانلودم خوب نباشه و ...
کلاً به جز قرض گرفتن مودم راهی هست که بشه فهمید توی منطقتون آنتن دهی و سرعت دانلود و کلاً سرویس مبین نت خوب هست یا نه؟
با تشکر.
منم یه بار این آی پی رو گرفته بودم، اما یادم نیست دقیقاً با چه عددی شروع میشد. فکر کنم 94 یا 91 بود. اگر شما یا faramobile یادتون هست بگید تا بعداً روش کار کنم :)نقل قول:
من شنیدم در حد 256 کیلوبیت سرعت میده، یعنی سرعت دانلود حدوداً 32 خواهد بود (و شک نکن که از سرعت اسماً 128 ADSL خبری نخواهد بود). با توجه به قیمتش اصلاً نمیصرفه. مخصوصاً اگر به ADSL دسترسی داشته باشی.نقل قول:
دوست عزیز قرض گرفتن مودم ارزششو داره! به نظر من حتماً اینکارو بکن. حداقل 24 ساعت استفاده کن تا مطمئن بشی. به هر حال منطقه ی شما در پوشش داخلی (پوشش قوی) قرار داره و احتمالاً نباید مشکلی داشته باشی.نقل قول:
رنج آیپی با 91 شروع میشهنقل قول:
اون 94 برای افروز اطلاع رسان هست که مضخرف ترین آیپی مبین هست
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
آخه کسی رو پیدا نمی کنم که مودم داشته باشه.نقل قول:
دوست عزیز قرض گرفتن مودم ارزششو داره! به نظر من حتماً اینکارو بکن. حداقل 24 ساعت استفاده کن تا مطمئن بشی. به هر حال منطقه ی شما در پوشش داخلی (پوشش قوی) قرار داره و احتمالاً نباید مشکلی داشته باشی.
راهی نیست؟ نه؟
شما احتمال میدی که اگه بگیرم، مشکلی نداشته باشه؟
خود نمایندگی ها مودم دارن برای تست. البته یه 10-20 تومنی میگیرن.نقل قول:
با سلام
دوستان من Frimware قدیمی مودم IX350P رو نیاز دارم
اگه کسی داره لطفا لینک دانلود بزاره
مرسی