تنظیمات پروتکل ارتباطی b/g/n رو چک کنید.نقل قول:
در اکثر مواقع mixed بهترین همخوانی رو میاره.
Printable View
تنظیمات پروتکل ارتباطی b/g/n رو چک کنید.نقل قول:
در اکثر مواقع mixed بهترین همخوانی رو میاره.
اگه امکان داره یکم واضحتر توضیح بدید. ممنون.نقل قول:
این مربوط به استاندارد های وایرلس می باشدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جستجو هم انجام بدید اطلاعات بیشتری دریافت می کنید
+
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید مشکل رو حل کنه
سلام . اگه یکی یوزر نیم و پسورد منو داشته باشه . میتونه تو مودم خودش وارد کنه بعد از اینترنت من استفاده کنه .
فک کنید خودشم اینترنت داره ولی مثلا سرعت خودش پاینتره میخاد از اینترنت م ن استفاده کنه
سلام دوستان
یه راهنمایی در مورد توضیحات زیر از دوستان میخواستم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
امروز با دوستم رفتیم تو یه اداره که وایرلس مودم اون اداره رو فعال کنه مودمشون قبلا راه اندازی شده بود و فقط وایرلسش قطع بود سیستم ها شونم شبکه بودن. شبکشون به اینصورت بود که یه کامپیوتر سرور داخل رک بود و از طریق پورت شبکش به یه روتر وصل شده بود، روتر چهار تا ورودی داشت که اولی با کابل شبکه به مودم ADSL DLink وصل شده بود و دومی به یه سوئیچ و سومی هم که گفتم به کامپیوتر سرور وصل بود و سوئیچ هم به چند تا کامپیوتر دیگه وصل بود (غیر از اینها یه سری دستگاه های دیگه هم داخل رک برای دیتای داخلیشون بود اما هیچکدام از دستگاه ها به اون کامپیوتر سرور وصل نبودن ) تنظیم داخل مودم بصورت روتری (اتوماتیک) انجام شده بود و فقط IP قسمت Router Local IP رو 192.168.1.254 و DHCP رو 192.168.1.33 to 192.168.1.250 گذاشته بودن و تنظیماتی که روی کامپیوترها برای شبکه داخلیشون انجام شده بود به اینصورت بود که بهشون IP داده بودن
(نمونه IP یکی از سیستم ها 192.168.15.20 :IP و 255.255.255.0 :Subnet mask و Default gateway: 192.168.15.1 ) بعد برای هر سیستم هم یه کانکشن ساخته بودن که بهش یوزر و پسورد به اسم کاربراش داده بودن و وقتی میخواستن به اینترنت وصل شن حتما باید این کانکشن رو کانکت میکردن تا به اینترنت وصل بشن. اول که میخواستم راجع به این ایجاد شبکه یه توضیح کلی دوستان بدن که اصلا قضیه این کامپیوتر سرور و نرم افزاری که روش نصبه و این کانکشنا اون روتر و سوئیچ چیه؟ و سوال بعدم در مورد تنظیمات داخل مودم هست که چرا وقتی دوستم مودم رو ریست کرد و بعد دوباره روتری تنظیمش کرد به اینترنت وصل نشد و فقط زمانی به اینترنت وصل شد که اون تنظیمات Router Local IP و DHCP رو که بالا گفته بودم انجام داد. ممنون میشم در مورد این Router Local IP و DHCP روشنم کنید که چی هستن و چرا باید اون اعدادی باشن که بالا گفتم. و همینطور اگر اطلاع دارید در مورد اون تجهیزات دیتا. خلاصه یه توضیح مفصل میخوام چون من تو شبکه حسابی آماتورم.
باسپاس فراوان از دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
اگر مقاله یا جزوه خوبی در مورد راه اندازی یه شبکه با مودم و روتر و سوئیچ و کامپیوتر سرور و .... بصورت تصویری دارید ممنون میشم لینکش رو بذارید.
سلام.نقل قول:
بستگی داره به ISP اکثر آی اس پی ها فکر نکنم اجازه دو ورود از دو جای مختلف رو به شما بدند که کسی یوزرنیم پسورد شما رو هم داشته باشه نمی تونه وصل بشه. این مورد رو خودم به شخصه تست کردم.
ولی بعضی آی اس پی ها هم شاید اجازه ورود از دو یا چند مکان مختلف رو به شما بدهند. این رو من تست نکردم.
و مورد دیگه ای هم که هست ورود هم زمان دو نفر با یک یوزر و پس رو فکر نکنم اکثر آی اس پی ها اجازه بدند مگر اینکه باهاشون صحبت کنید و هزینه پرداخت کنید
موفق باشید.
با سلام من ,
من قبلا سرعت دانلودم 60kb بود ولی الان به 32kbرسیده هر راهی هم که امتحان میکنم سرعت نمیره بالا .
ایا این مشکل می تونه ازمودم من(tp-link) باشه؟
سلامنقل قول:
اگر اشتباها سرعت رو از توی مودم تغییر نداده باشید بعید هست. از مشخصات خط تون عکس بزارید تا ببینم روی چند بسته شده و نویزش چطور هست.
و اینکه در طول روز این مشکل هست یا شب ؟ شاید نرم افزاری محدود شده باشید باید با ISP هم صحبت کنید
اخه به بار پسر خالم مودم منو با خودش عوض کرد . هیچ کدوم یوز نیم پسوردمونو عوض نکردیم ولی اینترنت همچنان وصل بود . جفتمونم اینترنتمون سرعتش یکی بود و واسه مخابراط بود 4