سلام. من اطلاعات زیادی از سیستم خودرو ندارم لطفا راهنمایی کنید
ماشین من پارس هستش که صفره یعنی باندو پخش نداره، میخواستم یه سیستم خوب در حد 1500 تا 1700 جمع کنم. چه باند و پخش و آمپلی و سابی توصیه میکنید
سلام. من اطلاعات زیادی از سیستم خودرو ندارم لطفا راهنمایی کنید
ماشین من پارس هستش که صفره یعنی باندو پخش نداره، میخواستم یه سیستم خوب در حد 1500 تا 1700 جمع کنم. چه باند و پخش و آمپلی و سابی توصیه میکنید
ممنون از راهنماییت دوست عزیز:n18:نقل قول:
اون مدل اولی که خودتم گرفتی ریموت دار هست؟
ریموتش چطوریه!؟
چیزی پیدا نکردم در موردش!
------------------------------------------------------
دوستان مرکز خریدی برای لوازم صوتی و تصویری خوردو در تهرن هست؟
آدرسش کجاست؟!
حداقل جایی که بتونی مدل مورد نظرت رو اونجا گیر بیاری!
پشت شهرداری ی سری هستن ولی فکر نکنم مرکز فروش جنس خوب و معتبر باشن!
سلامنقل قول:
احتمالا 2503I بوده.تو نت سرچ کنید ببینسد اگر همینه قیمت 288 تومن هست.
سلامنقل قول:
یعنی بلوتوثش با محصولات اپل کار میکنه.
قیمت هر جفتش 65 تومن هست. من با فابریکهای تیبا تعویض کردم واقعا خیلی بهتر شد صدا.کلا فابریکیها اصلا جالب نیستن.اگر هر دوات رو با هم عوض کنید خب صداتون بهتر میشه.البته جلوی پراید قدیمیها خیلی فضای خوبی نداشت جدیدا رو نمیدونم.
2259 هم پخش خوبیه.2259 هم 220 تومن هست
X400 رو اگر بخواهید بعدا سیستم نصب کنید خروجی RCA ش کامله.
سلامنقل قول:
در مورد نت وورک خیلی بحث شده.اما چشم من به اختصار توضیح میدم
سیستم نت وورک زمانی استفاده میشود که ما در سیستم از کراس اوور اسپیکرهامون یا کامپوننتهامون استفاده نمیکنیم
سیستم اکتیو هست و تشکیل شده از تیوترها،میدرنجها،مید ووفر/ووفرها و ساب ووفر.البته این مورد که عرض کردم سیستم 4Way هست.
در 3Way ما ووفر دیگه نداریم.
برای راه اندازی هر کدوم هم باید آمپلیفایر جداگانه ای تهیه بشه. مثلا یه آمپ 4 کانال برای دو جفت تیوتیر
یه امپلیفایر 4 کانال برای دو جفت میدرنج
یه آمپ مونو هم برای ساب ووفر.
کار اصلی و مشکل تازه بعد نصب شروع میشه.
تنظیم کردن و انتخاب فرکانس مناسب مخصوصا برای تیوترها کار مشکل و خطرناکی هست چون اگر اشتباه انتخاب بشه و ما کراس اووری نداریم که محافظت بکنه ازش احتمال سوختن تیوترها افزایش می یابد.
رسیدن به صدای دلخواه ممکنه ماه ها به طول بی انجامد.
ضمنا سیستم اکتیو رو برای کامپوننتهائی که دارای کراس اوور خوب و حرفه ای نیستند بیشتر پیشنهاد میشه.که با کراس اوور اکتیور بتونیم این ضعف رو پوشش دهیم.
در کل من خودم به شخصه هیچ وقت سراغ اکتیو نرفته و نخواهم رفت.
سلام دشمنتون شرمنده ،مراحمیدنقل قول:
بله صدای بهتری داره.
نه 5602 فقط برالی یک جفت 7158 پیشنهاد دادم.718 رو مگه داری؟ردش کنید بره.
من پخشتون رو باهاش کار نکردم.اگر از کیفیت صداش راضی هستین نگه دارید اگر نه که اونم بفروشید.
نقل قول:
ریموت دار هستش،
اینم عکس ریموتش، اما من اصلا از ریموتش استفاده نمیکنم، کلا تو کنسوله ماشین افتاده و خیلی کم استفاده میشه، روی ریموتش تنظیم ولوم، جابجایی ترک و فولدر و چند تا گزینه دیگه داره ک چون ریموتش خیلی کوچیکه و خوش دست نیست رقبتی نمیکنم به استفاده ازش.
روی نوشته اینجا ی پایین کلیک کنید عکسی ک براتون میاد مدل 165 هست ک یه مدل پایینتره اما کنترلاشون مثل همه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پخش های کنوود اکثرا فرمت Fat32 رو فقط میخونن ،، درسته ؟
آدرس نمایندگی فروش پایونیر در تهران کجاست؟
آدرس وب سایتش در ایران یا تهران چطور؟!
گارانتی محصولات پایونیر چیه؟
پیشاپیش ممنون:n02:
:n16:
سلام حمید جان.ماشین عرض کردم 405 هستش.نقل قول:
ترجیها راکفورد باشه بهتره.میخوام علاوه بر کیفیت تا جایی امکان داره سیستم یکپارچه باشه(سوء تفاهم نشه،قطعا از تجربه شما باید استفاده کرد)
اگر راکفورد نشد نظرم در مورد هلیکس خوب و مثبت هست.
در مورد 10 یا 12 بودنش با توجه به مشخصات تجهیزاتی که گفتم فک کنم خودتون تشخیص بدین بهتر باشه چون من نه صدای 10 شنیدم نه 12.
فقط در مورد آمپ و قیمتش هم توضیح بدی ممنون میشم آقا حمید
با تشکر
سلامنقل قول:
اکثر فروشگاه ها دیگه پایونیر رو دارن. گارانتی اصلی و شرکت وارد کننده پایونیران هست.
سلام خواهش میکنم.نقل قول:
بسیار خوب.
با توجه به نوع ماشین من سری p2 مدل p2d4-12 با امپ P400-2 رو پیشنهاد میکنم.
برو قیمت بگیر به من بگو اگر بتونم از شرکت براتون کمتر میگیرم.
ممنون حمید جاننقل قول:
اگر همین ساب p2d4-12 بخوام نصب کنم ابعاد باکسش چند در چنده و به چه شکلی هست؟
آیا آمپ هم میتونیم داخل باکس بزاریم یا حتما باید بیرون باشه؟
در ضمن هزینه باکس هم اگر امکان داره اعلام کنید
ممنون
سلامنقل قول:
والا نمیدونم. باید ببینی چه لیتراژی رو توصیه کرده.حدودا بین 40 لیتر تا 60 لیتر باید باشه.شکلش هم بستگی به خودتون داره.مکعب باشه مکعب مستطیل باشه،ذوزنقه باشه.مهم حجم خالص داخلی باکس هست که باید رعایت بشه. اگر هم ورتد ساخته میشه پورت باید کاملا دقیق و بر اساس توصیه سازنده ساخته بشه چون پورت باکس تو باکسهای پورتد خیلی مهمه .
آمپ رو میشه روی بدنه باکس بست ولی داخلش نه.
هزینه باکس هم از 70 به بالا.