این روزا واقعا رو اعصابه مخابرات ها، جالبه دوستان میگفتن به خاطر تعطیلات نیست که وضعیت خوب شده مخابرات پهنای باند اضافه کرده!
Printable View
این روزا واقعا رو اعصابه مخابرات ها، جالبه دوستان میگفتن به خاطر تعطیلات نیست که وضعیت خوب شده مخابرات پهنای باند اضافه کرده!
اینکه کلا نت داغون میشه به خصوص شب ها واقعا کلی هست من الان از فیزیک نظری که بهترین پهنای باند رو داره ( مسیر آذربایجان ثابت ) و این سایت های فروش کاهش پینگ همه از اونجا میگیرن ( البته من از اون سایت ها نخریدم که برام گرون در بیاد ) اکانت دارم شب ها واقعا خرابه تو بازی هم کلی پکت لاس داره مثل اکانت های اینترانت به نت اینکه همه چه داغونه واقعا به خاطر ترافیک وحشتناکه این الاغا هم هی میگم پهنای باند اضافه کردیم البته اضافه می کنن ولی قطره ای چون رشد کاربر به شدت زیاده به اون طورت به چشم نمیاد الته اینو بگم همون موقع که وزیر اسکل اختلالات گفت پهنای باند اضافه کریدم واقعا پینگا بهتر شد از بهمن ماه ولی این شبکه شون طوریه که حتی با پینگ پاینن هم کندی هست مثلا من با همین 1 مگ صبح تا 9 یوتیوب رو می تونم با 720P استریم کنم اما از طهر با 360 هم مشکل پخش میکنه وقتی میره زیر load دیگه پینگ پایین هم کاری نمی تونه انجام بده .
نه ببین واقعا پینگ خیلی تغییر کرده صبح تا شب من پینگم 120 هست مشکل اینه که وقتی شبکه مخابرات شلوغ میشه کندی ایجاد میشه به خصوص رو آی پی ایران شما با آی پی استونی کار کن خیلی بهتره از لحاظ سرعت ولی برای بازی نه .نقل قول:
من الان با آی پی ایران دارم کار می کنم اولش با 2 شروع میشه پینگ خوبه و خوب میمونه تا آخر شب اما کندی درست میشه از ظهر به بعد .
البته اولویت من گیمینک هست اما خیلی از شما دوستان براتون صفحه مهم هست که باید مودمتون رو ریست کنید آی پی رومانی یا استونی بگیرید یه مقدار بهتره میشه .
پهنای باند اضافه نکرده شاتل مثل اینکه نمیدونم 49 درصد یا 51 درصد سهام مخابراتو خریده الان این روزا مخابرات پهنای باندشو از همه جا میگیره غیر از زیرساخت ، شما اگه برین تو سایت speedtest اون پایین اسم همه رقم شرکتو مینویسه غیر از خود مخابرات که IR TCT بود قبلانقل قول:
آی پی رومانی و لتونی و استونی هم فقط وقتی حاصل میشه که شما dns گوگل ست کنین رو مودم تو استان ما که همه ی dns های خارجی از کار افتاد تهرانو نمیدونم
نه ربطی به dns نداره شما مودمتو ریست کن اون آی پی رو بگیر که اولش 89 داره بعد از هر بار ریست بزن تو گوگل ip همون جا میزنه نیاز نیست بری تو سایت خاصی اونایی که اولش با 2 شروع میشه مال داخل ایرانه .
مال من کندی شدید از چند دقیقه پیش شروع شده به شدت کند شد یهو .
من فکر میکردم اونایی که اولشون 5 و 10 داره ماله ایرانه ، من این کاری رو که شما میگی اصلا بلد نیستم .. مگه مودم شما چیه که وقتی ریست میکنی میتونی دستی آی پی انتخاب کنی ؟ من آخرین باری که آی پی رومانی داشتم ماله موقعی بود که dns گوگل استفاده میکردم از اون موقع هم دیگه هیچ dns غیر از مخابرات اینجا کار نمیکنه ..
الان من چجوری باید اینکاری که شما میگی رو انجام بدم ؟
من ندیدم آ ی پی با 10 شروع شه ولی 5 هم مال ایرانه !
دستی وارد نمی کنه خودش میگیره شما هی مودمتو خاموش روشن کن بعد هر بار بزن تو گوگول ip ببین چه آی پی میاد اگر 2 بود باز ریست کت تا بره رو 89 یعنی اولش با 89 شروع شه اونایی که اولش 2 داره کندی داره ولی پینگش تو بازی خوبه
ویژگی جدید اینترنت امسال، داغون شدن اینترنت داخلیه که اضافه شده به اینترنت آشغال خارجی.
نمی دونم چرا تبلیغ نمی کنن این مورد رو. مگه افتضاح بودن کیفیت بزرگترین امتیاز مخابرات بر سایر شرکت ها نبود!
داغان است آقا داغان:n28: