رفیق منم قبول دارم همه از مجبوری میرن طرفه مبین نت
دلیل: یا منطقه شون فبیر نوری هست یا دسترسی به خط تلفن ندارن:n02:
Printable View
رفیق منم قبول دارم همه از مجبوری میرن طرفه مبین نت
دلیل: یا منطقه شون فبیر نوری هست یا دسترسی به خط تلفن ندارن:n02:
گزینه سومی ام هست: یا فقط به مخابرات دسترسی دارند. البته مخابراتم شنیدم خیلی جاها عالی هست (مثلاً مازندران)، ولی منطقه ی ما خیلی افتضاحه.نقل قول:
امیر جان من خودم هم به adsl دسترسی دارم هم فیبر نوری نیستم که فقط مخابرات بهم سرویس بده ، همین الانم مخابرات ۵۱۲ دارم که خب بیشتر از ۶۰ نمیشه سرعتش و ماهی ۲۰ تومن میگیره فقط هم برای وبگردی ازش استفاده میکنم چون سرعت ۶۰ اصلا جواب دانلود های منو نمیدهنقل قول:
یه رایتل هم دارم انداختم تو آیفونم که فقط برای اینترنتش استفاده میکنم اونم فقط تو گوشی
یه مبین نت ۲ مگ ۶ ماهه هم دارم فقط برای دانلود شبانه که قبلا شبی ۷ تا ۸ گیگ میگرفتم ، الان شبی ۵ تا ۵.۲ گیگ میگیرم که برای اینم ۱۳۴ تومن دادم واسه ۶ ماه
حالا شما یا دوستان دیگه اگه پیشنهاد بهتری دارید که با ۱۳۴ تومن ۶ ماه بشه شبی ۵ گیگ حداقل ( قبلا که ۸ گیگ بود ) بگیرم و قیمتش بهتر از این باشه و یا حجم بالاتری بتونم دانلود کنم خب پیشنهاد بدید میرم اونو میگیرم چون هیچ تعلق خاطری به مبین نت ندارم و هر جا به نفعم باشه و بتونم بیشتر دانلود کنم میرم همونجا
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
نه حمید جان.من خودم با اکانت یک مگ حدود 3 گیگ دانلود میکردم.اما اوایلنقل قول:
اوایل منظورم حدود یک سال و هشت ماه پیش هست.من یک مگ داشتم که روزانه و شبانه هیچ تفاوتی نداشت.حالا شما حساب کن: حداقل 120 سرعت دانلود ضربدر 3600 ثانیه(یک ساعت) میشه 432 مگ در یک ساعت.حالا ضربدر 8 ساعت میشه حدود 3.5 گیگ
تا چند ماهی این وضعیت ادامه داشت که با فراگیر شدن مبین نت،محدودیت دانلود شبانه آغاز شد.اما در اون زمان با استفاده از قیلتر شکن،سرعت در ساعات رایگان دوباره میچسبید به سقف!
با تحریمها و رفتن نمایندگان هواوی و پشت سرگذاشتن مشکلاتی که گاهی هم شیرین بود(حساب نشدن حجم در حدود یک هفته ده روز)با اضافه شدن لحظه ای کاربران و عدم توانایی در اضافه کردن سخت افزاری سرویسها،وضعیت طوری شد که ساعات رایگان به یک کابوس مبدل شد.یادمه در یکی از پستها یک نمودار با این شکلکها درست کرده بودم که سرعتم با اکانت یک مگ در ساعت 1:59 124 بود ولی ساعت 2:00 میشد 34.بعد ساعت به ساعت کمی میرفت بالا...........
قسمت آخر این تحولات برمیگرده به جابجایی دکلها!!!یکی از دکلهای منطقه ما معلوم نیست به کدوم شهر مهاجرت کرد و از اون موقع تا الان سرعت حتی در روز به سرعت اسمی نمیرسه چه برسه به شبانه.دقیقا با همون مودم و دکلی که یک زمانی من ساعت 2 بامداد،سرعت 124 داشتم،الان 20-30 دارم.
خدا رو شکر حداقل این فاجعه آخر همزمان شد با رفع مشکلات adsl و یجورایی خدا برام رسوند!
ضمنا در یکی دو ماه اخیر،من در چندین منطقه تهران تست سرعت داشتم و در برخی از اونها شبانه هم تست گرفتم.مثلا یکبار مودم رو در شرکت گذاشتم و طبق آمار du meter ساعت 2 تا 3 سرعت 90 بود و 3 تا 6 که دانلودها تموم شده بودند با سرعت 120 دانلود کرده بود.من همیشه از لینکهای مستقیم و اکانتهای پرمیوم استفاده میکنم.
این بود داستان ما......طبق تجربه من،مهمترین عامل در کیفیت،ترافیک منطه و عدم محدودیت در اون منطقه هست و بعد میرسیم به لینک مستقیم و .....
چراغ که مهم نیست،سیگنال مهم تره و مهمتر از اون هم منطقه :n02:نقل قول:
hajoo جان شما کدوم شرکت رو دیدی که کیفیت رو فدای کمیت نکنه؟شرکتهای خودروسازی که دارن با جون من و شما بازی میکنن دوزار عذاب وجدان ندارن حداقل کیفیت رو در محصولاتشون اعمال کنن حالا یک شرکت دولتی بیاد بخاطر تکمیل ظرفیت در یک منطقه،از پول و سودش بگذره؟نقل قول:
شما کدوم شهری؟نقل قول:
شرکتهای خصوصی adsl رو هم تست کن برخی هاشون سرعت شبانه شون مثل روز هستش.البته اگه قیمتش بصرفه باشه که معمولا هم هست.
من تهرانم و تو شرکت هایی که میشناسم هیچ شرکتی با ۱۳۰ تومن تو ۶ ماه ( چیزی حدود ۲۰ تومن در ماه ) شبی ۵ گیگ حداقل رو بهم نمیده ، که اگه میشناسید شرکتی ارزون تر میده یا حجم بیشتری میده شبانه دانلود کنم با همین قیمت معرفی کنید ، در ضمن مثلا من چند روز گذشته رو رفته بودم مشهد مودم رو زدم زیر بغلم بردم اونجا باز هم با همین سرعت و شبی ۵ گیگ گرفتم که اگه adsl بود نمیشد بردش ! الانم که دارم این متن رو میزنم تو قطارم دارم بر میگردم تهران و با ایرانسل وصلم چون رایتلم تو بیابون آنتن نداد و فقط ایرانسلم خوب آنتن و اینترنت داد حتی وسط بیابون که داریم رد میشیم !!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
دوباره سرعتم افتظاح شده
حتی سرور داخل سرعت 25 هست
1 مگ دارم
کسی مشکل نداره؟
من الان تست سرعت گرفتم سرعت داخلیم مشکلی نداشت (2 مگابیت سرعت دانلود) ، اما سرعت سرور خارجی زیر 300 کیلوبیت بود. طرح 1 مگابیت نوروزی.
من فکر میکنم مشکل کشوریه، چون با 512 ایرانسلم که امتحان کردم وضعش داغونه شده شبیه دیال آپنقل قول:
نمیدونم کشوریه یا نه، اما من با آی پی های رنج 178 و 130 نتیجه های بهتری میگیرم. نمونه ش رنج 178:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه تست با آی پی هندی، همینطوری تفریحی تست گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه واقعا مثل اینکه سراسریه. بقیه تاپیک ها هم هم شروع کردم به فحش دادن :n09:نقل قول: