من دوره ی بعد می رم اکو 512
باز خوبیش اینه که سرعتم ثابت روی 54 می مونه ( شب و روز)
Printable View
من دوره ی بعد می رم اکو 512
باز خوبیش اینه که سرعتم ثابت روی 54 می مونه ( شب و روز)
نه اشتباه نکن سرعت همه شب ها افت کرده.......نقل قول:
كجا خوش اومدم؟؟نقل قول:
تازه بدبختي رانژيدن خط شروع شد!
تا حالا گير پشتيباني و نمايندگي مفتضح فن آوا نيفتادي!
فكر كنم آخرش خودم شخصا بايد برم ،تجهيزاتو از روي خط بردارم!:31:
تازه دارم دركتون ميكنم!
تامل بفرماييد
دوستان یک سوال واسه من پیش اومد
من رفتم سایت speedtest و تست کردم نتیجه زیر رو داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا این اعداد یعنی چی ؟
یعنی سرعت دانلود من 8 Mb/s هست و من خبر ندارم ؟
اشتباه کردی به نظرم اگر میرفتی پارس آنلاین بهتر بود اونجا هم پول نصب باید 5000 تومان میدادی.نقل قول:
اگر تهران هستی الان باید 15 تومان با اختساب کارت تخفیف 10 هزار تومانی پرداخت کنید که باز هم اگ رآنلاین ثبتنام کنید میشه 10 تومان . به خدا اگر من اونموقع پارس آنلاین ترافیک شبانه داشت از این شاتل حروم خور سرویس نمی گرفتم همه رفیقام می گفتند این شاتل افتضاحه ولی باور نکردم تازه یک ماه اول انقدر خوب بود که حال رفیقام رو هم گرفتم ولی الان اونها دارند میرنند تو سر من که چرا رفتی شاتل خلاصه چه الان چه بعدا به جمع بدبختان شاتل خوش آمدی.
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
اون الکی هست می خوای من 10 تا تو سرورهای مختلف بالای 1 مگ واست تست میگیرم.نقل قول:
فکر کنم این سایتهم جدیدا کش می کنند مثل اپرا که سرعت توش بالاست.
کی همچین حرفی رو زده حالا شما یکی می خوای تست کنید تا برای بقیه هم عبرت بشید که شاتل بی کیفیتترین در نوع سرویس دهی رایگان هست. اگه ازت مدرک نمی خوان 5 تومان این دوره بیشتر بده ولی فکر نکنم تاثیری داشته باشه فوقش همون یک ماه اوله از ماه دوم می فرمایند ترافیک مرکز بالاست و تامل بفرمایید و هزار تا بهانه الکی .......نقل قول:
خوب پس دوستان یک سایت معتبر دیگه معرفی کنید که نتیجش قابل اعتماد باشهنقل قول:
من خودم 2-3 تا سایت رو پیدا کردم ولی همشون زیر سرعتی که دانلود میکنم گفتن :)
آخه اين عكس 1 مگابايت هست نه مگابيت ها! :18: تا حالا هيچ كس سرعتش از شاتل 1 مگابايت نبوده...نقل قول:
عجله نکن شب دراز است و قلندر بیدار!نقل قول:
من 10 روز بیشتر نیست شاتل گرفتم و خدا رو شکر میکنم قبلش ایت تاپیک رو ندیدم چون 100% پشیمونم میکردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا من در رو زیر 250 نمیاد سرعتم
شبا هم در ساعت رایگان بین 180 تا 243 هست که اکثر اوقات همون 243
تقریبا شبی 4 گیگ دانلود دارم
سرویسمم اکو 512 هست در مشهد مرکز پیروزی
منم 6 ماه سرعتم خوب بود ولی الان بیشتر از یک ماهه نتونستم دانلود کنم