نقل قول:
downstreamمت رو چنده ؟:n02:
Printable View
نقل قول:
downstreamمت رو چنده ؟:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود شبانه دیشب نشد کامل بذارم امشب 100% تست میکنم ولی ظاهرا 500 الی 600 میده
اینم از سرور خارجی
4096 با همون 4 مگنقل قول:
منتظر بودن ما جمع کنیم بریم بلوط، بعد سرعتارو ببرن بالا، واقعاً که... کل شرکت های ارائه دهنده ای دی اس ال همشون بلا استثنا قاطی دارن!!!!!!!!!!!!نقل قول:
ابن بلوط دیگه رسماً اعصاب واسم نذاشته، حالا به نظر شما چیکار کنم مدتم که تموم شد دوباره برگردم سرویس اولترای مخابرات رو بگیرم؟؟؟ واقعاً هر شب همین سرعت رو میده، یهو دوباره قاطی نکنن؟؟؟
بازم وضعیت خرابه، زیاد سر میزنیدا به تاپیک!:n02:نقل قول:
گذشته از شوخی، به نظر من رفتن به مخابرات اصلاح صلاح نیست. منم 3-4 تایی دوست دارم که مخابرات دارن و وضع هر کدوم متفاوته.
البته واسه اونایی که همین الان یوزرش هستن، ماجرا متفاوته ولی برای تهیه اشتراک جدید اصلا.
در کل مخابرات بی ثبات ترین و بی کیفیت ترین آی اس پیه که من دیدم چون با اینکه الان نزدیک 3 ماهه که جمع کردم ولی از نزدیک در جریان امورش هستم.
وحید جان اونقدر مشغله زیاده که دیگه وقت نمیکنم اینجا سر بزنم، ما به خیالمون رفتیم بلوط که از دست اون اینترنت فکسنی مخابرات خلاص شیم، نگو بلوط در انتظارمونه با این سرعت افتضاحش خفتمون کنه، میگن همه چی اولاش خوبه، بعد میشه افتضاح، دقیقاً جریان بلوط هم همینطوره، والا دیگه موندم چیکار کنم، الان به نظرت بلوط بمونم یا برم یه شرکت دیگه؟ آخه بدبختی اینجاست اون یکی شرکتا هم دست کمی از بلوط ندارن!!!نقل قول:
اگه بلوط نیازتون برای دانلود رو تامین نمی کنه و در ضمن شبی 9 گیگ هم براتون کفایت می کنه، گزینه وی آی پی ماکس موجوده.نقل قول:
البته صرفا دانلودش خوبه. و باقی قضایا مثل پینگ و تایم اوت و ... به افتضاحی اکثر آی اس پی های دیگه ست.
در ضمن اگه می تونید یه چند روزی هم صبر کنید، ببینیم، جریان محدودهای پارس ( به فرماندهی حسین :n02: ) هم به کجا میرسه، هر چند زیاد امیدی بهش ندارم.
این وی آی پی ماکس چند وقته شبا این سرعتو میده؟! میخوام بدونم بعد یه مدتی محدود نمیکنه؟ ثابت همین سرعتو میده دیگه کم که نمیشه؟نقل قول:
فعلاً منتظر می مونم تا ببینم حسین آقا چه خبری به ما میده :n02: