منم تبریک میگم. برد خوبی بود.
سپاهان هم یک یکه بازیش و میتونه ببره.
منم تبریک میگم. برد خوبی بود.
سپاهان هم یک یکه بازیش و میتونه ببره.
امیدوارم تا آخر همین جوری بازی کنند.
دم علی کریمی گرم، کولاک کرد :40:
:33: علی کریمی :33:
پرسپوليسا پوكوندينا...مربي شما يه كم با كريمي مشكل داشت ولي وقتي ميفهمه تيم بهش نياز نيارتش تو!! ولي مربي ما استقلاليها به خاطر يه دست ندادن جباري كردش بيرون... اگه جباري از استقلال بره مياد پرسپوليس اونوقت شما هم كريمي رو داريد و هم جباري !! اونقت ما استقلاليها بايد بايد فاتحه ي ليگ برتر و جام حذفيو ... رو سال آينده بزنيم!! :d
ایول خیلی خوب بازی کردن .. :40: نه به بازیهای تو آسیا نه به بازیهای لیگشون...
dنقل قول:
پرسپوليسا پوكوندينا...مربي شما يه كم با كريمي مشكل داشت ولي وقتي ميفهمه تيم بهش نياز نيارتش تو!! ولي مربي ما استقلاليها به خاطر يه دست ندادن جباري كردش بيرون... اگه جباري از استقلال بره مياد پرسپوليس اونوقت شما هم كريمي رو داريد و هم جباري !! اونقت ما استقلاليها بايد بايد فاتحه ي ليگ برتر و جام حذفيو ... رو سال آينده بزنيم!! :
من آخرش نفهمیدم تو شریک دزدی یا رفیق قافله... جباری گفت حتی اگر بدون تیم هم بمونم به پیروزی نمیرم چون داره وضعیت نیکبخت رو میبینه و عقلشو که از دست نداده...
من از برد پرسپولیس خوشحال شدم چون نماینده ایرانه و همچنین از عربها متنفرم.
علی کریمی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران
از روی تعصب نیست بازیش یه سر و گردن بالاتر از همه بازیکناست . تازه الان تو اوج نیست .
ولی خاک بر کله پوکش ! اگه 20 درصد پشتکار دایی رو داشت الان فیکس بارسلون .رئال . منچستر . بایرن و ............بود .نبود ؟
جالبه شارجه یکی به الشباب زده !! اگه الشباب ببازه یا مساوی کنه واسه ما خیلی خوب میشه.
من با اینکه پرسپولیسی هستم با حرف شما موافق نیستم ، اگه مربی استقلال بد بود تو لیگ انقدر خوب بالا نمی اومد ... در مورد قضیه جباری هم من چیز زیادی نمی دونم ، ولی اگه کار اشتباهی کرده باید یه جوری متوجه بشه که کارش اشتباه بوده و یه تنبیه کوچیکی هم که شده باید در نظر گرفته بشه ، احتمالا اون هم بر می گرده به تیمتون ، تازه بدون جباری هم که چلاق نیستین ، استقلال تو لیگ خیلی خوب بازی می کنه و پرسپولیس تو آسیا ... :14:نقل قول:
پرسپوليسا پوكوندينا...مربي شما يه كم با كريمي مشكل داشت ولي وقتي ميفهمه تيم بهش نياز نيارتش تو!! ولي مربي ما استقلاليها به خاطر يه دست ندادن جباري كردش بيرون... اگه جباري از استقلال بره مياد پرسپوليس اونوقت شما هم كريمي رو داريد و هم جباري !! اونقت ما استقلاليها بايد بايد فاتحه ي ليگ برتر و جام حذفيو ... رو سال آينده بزنيم!! :d
من هم چون از عربا متنفرم و پرسپولیسی هستم و نماینده ایرانه و از عربا خیلی متنفرم و و تو لیگ خوب نتیجه نگرفته و همچنین خیلی خیلی از عربا متنفرم خوشحال شدم خیلی زیااااد :31: البته یکی از دلایلش هم اینه که من از عربا به شدت تنفر دارم :27:نقل قول:
من از برد پرسپولیس خوشحال شدم چون نماینده ایرانه و همچنین از عربها متنفرم.
بازی الشارجه و الشباب 1-1 شد!
عالی میشه .... دیگه اولیمون محکم تر میشه .... البته مشکل اینه که هنوز بازی های توی خونه حریف مونده ...نقل قول:
جالبه شارجه یکی به الشباب زده !! اگه الشباب ببازه یا مساوی کنه واسه ما خیلی خوب میشه.