رسما ترکیده کلا هیچی شده:n04:
Printable View
رسما ترکیده کلا هیچی شده:n04:
مثکه مسئولین نه چندان محترم مخابرات برگشتند سر کارشون!
دوستان سرویس بهار تا بهار امسال هم فعال شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گویا در این سرویس ترافیک رایگان 1 تا 6 صبح هم اعمال شده
قیمت ها هم معقول تر هست نسبت به سال گذشته اما به نظر میرسه که سرویس ها 12 ماهه هستند.
دوستان این آدرسی که بود میرفتیم ریز مصرف نت رو نشون میداد چی بود ؟ ( adsl کرج - طرح تابستانه پارسال گرفتم )
من بوکمارک کرده بودم ، الان پاک کردم ، تو سایت هم هر چقدر گشتم پیدا نکردم !!
من که میرم جمع کنم 2 مگ محدودمو. یه 200 هزار تومن پول حجم اومد 2 ماه پیش اینسری با کلی مواظبت و دانلود نکردن 120 هزار تومن اومد.
نمیشه مودم وایرلس همه افراد خونه میرن تو اینستاگرام و تلگرام ویدئو میبینن اینجوری حجم مصرف میشه.
میرم همون 512 نامحدود ماهی 25 تومنی میگیرم .
حالا یه داستان جدید پینگلا کلا پایینه ولی به شدت کنده همه چی رو آی پی ایران که سرعت وحشتناکه میشه بازی کرد پینگ با سرورهای بازی برای من 120 هست اما پکت لاس شدید + کندی ...
هر روز یه بدبختیه اه اه حالم از این کثافت دونی بهم میخوره 80 میلیون مرده متحرک صداشون در نمیاد به اینام میگن آدم آخه .
خوب عید تموم شد و مثل سال پیش و سال پیش تر دوباره بعد از عید کاربران از موبایل برگشتن رو ADSL و سرعت نابود شد.
دقیقا فردای سیزدهم نابود شد اینترنت
این چه وضعشه آخه .
2 هفته اینترنت خوب بود چه راحت بودیم
من نمیدونم این پهنای باندی که زیرساخت میگه از دو سال پیش تقریبا 10 برابر شده چیزیش رو مخابرات خریده؟!!!
دردسر هست ، این مشکل dns مخابرات هست و شما فقط اگه مودم داشته باشی که mtu بالای 1492 ساپورت کنه برطرف میشه مثلا دی لینکه 2740u ام تی یو 2000 هم ساپورت میکنهنقل قول: