تا اونجا ک میدونم عین dynamic queue ه solo/duo queue هم قراره برگردهنقل قول:
اینجوری هردوتاش میمونه فرقش اینه ک تو dynamic queue تکی میرفتی بهت پارتی س چهار نفره نمینداخت ولی تو flex میندازه
Printable View
تا اونجا ک میدونم عین dynamic queue ه solo/duo queue هم قراره برگردهنقل قول:
اینجوری هردوتاش میمونه فرقش اینه ک تو dynamic queue تکی میرفتی بهت پارتی س چهار نفره نمینداخت ولی تو flex میندازه
من دچار ی مشکل شدم بعد اپدیت جدید کلاینت جدید دوباره اپدیت شد و ی شورت کات تو دکستاپ برام ساخت ولی هر چی روش کلیک می کنم تو بازی نمی ره
- - - Updated - - -
من دچار ی مشکل شدم بعد اپدیت جدید کلاینت جدید دوباره اپدیت شد و ی شورت کات تو دکستاپ برام ساخت ولی هر چی روش کلیک می کنم تو بازی نمی ره
برا من بعضی وقتا اینجوری میشه نمیدونم مشکل شما هم همینه یا ننقل قول:
برای من ک اینجوری میشه از task manager قسمت background processes
lol client یا همچین چیزی رو میبندم بعد ک اجرا میکنم باز میشه
دقیق تر بگم solo/duo queue فقط میشه 1 یا 2 نفره رفت و اعتبار بالاتری هم دارهنقل قول:
ولی flex queue جوریه که مثل قبل تیم 5 به 5 میشد رفت ولی الان 3 نفر فقط میتونی از دوستات بیاری تو ... تیم مقابل هم نهایت 3 نفر اون 2 تای بقیه شانسیه زیاد فرقی نداره ولی چون سال دیگه میخوان جایزه هارو زیادتر کنن یه کاری کردن ملت هردورو برن چون 5 نفر premadeدر مقابل 5 نفر دیگه سخته جور شدنش ...
بعد یه چیز دیگه الان solo/duo queue نرید چون چند وقت دیگه کاملا ریست میشه و اگر هم دوست داشتید برید سعی کنید ببرید چون elo بالاتر که باشه 10 تا ( وقتی فصل reset شد )رو ببرید رنک بهتری میندازه البته گفتن که 10 تا رو ببرید در بهترین حالت plat 1 میندازه ولی از اون طرف سریع تر میرید divison های بالاتر
بنظر منم نباید رفت ولی گفتنش راحته:n02:نقل قول:
دیروز ی دست رفتم ی انرنکد ک دوم یا سومین دستی بود ک رنکد میزد با ی سیلور تو تیمم بود:n08:
حذف شود...
دوستان من میخوام یاسو رو بخرم به نظرم خیلی جالبه. ایا بازی کردن باهاش فان هست؟ سختیش مهم نیست تمرین میکنم تا یاد بگیرم میخوام بدونم اگه تمرین کنم و چمپیون اصلیم بشه بازی باهاش فان میشه؟
کلن چمپ هایی ک ی مقدار سخت هستن فانننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان فایل لانچر رو از سایت اصلی گرفتم بعد از نصب و اجرا داره این فایل 2 گیگی رو دانلود میکنه بعد از دانلودش میتونم بازی کنم؟
هنوز اکانت نساختم.
اوه اوه اونطوری که کلی دانلود میکنه حدود 4-5 گیگ اگه اشتباه نکنموپدر حجمتو در میاره:n04:نقل قول:
من بکاپ بازی رو از یکی از سایتا گرفتم تو ساعت رایگان دان کردم بعد اون خود بازی هم 1200 mb زد اونم تو ساعت رایگان!.تموم