اخه مساله اینه که همین الان 2730 داره اتنیبل ریت رو 3 مگ نشون میده :n02:نقل قول:
گفتم که تو همه شرایط تست کردم بهترینشون رو ازشون عکس گرفتم وگذاشتمنقل قول:
Printable View
اخه مساله اینه که همین الان 2730 داره اتنیبل ریت رو 3 مگ نشون میده :n02:نقل قول:
گفتم که تو همه شرایط تست کردم بهترینشون رو ازشون عکس گرفتم وگذاشتمنقل قول:
با سلام مودم من Dlink 2640u هست و اینترنتم رو از مخابرات گرفتم. مودمم فقط با بریج وصل میشه دیگه کلافه شدم میخوام گوشیم رو وصل کنم نمیشه؟ چی کار کنم تا pppoe هم وصل بشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
باید PPPOE تنظیم کنید نباید مشکلی داشته باشه. شما PPPOE تنظیم کن و عکس تنظیمات رو بگیر و اینجا قرار بده تا چک کنیم.نقل قول:
كانفیگ مودم Hauwei model HG532e ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام
مودم Hauwei model HG532e از مخابرات گرفتم برا کانفیگ کردنش مودم رو با کابل به کامپیوتر وصل کردم با IP
192.168.1.1 و با یوزرنیم پسوورد user وارد تنظیماتش شدم صفحه اولش که نام Wlan رو با تعیین پسوورد نمایش میده بعدش وارد صفحه
اصلی که میشه میرم قسمت Basic گزینه WAN رو انتخاب اما برا VCI/VPI دادنش با این صفحه روبرو میشم که میگه مربوط به تنظیمات ppp
[IMG]C:\Users\Matrka\Desktop\Untitled.jpg[/IMG]
البته مودم رو از قسمت Network and Sharing Center\setup a new connection or Network کانفیگ کردم الانم به اینترنت دسرسی دارم اما از Wlan نمیتونم استفاده کنم.
اصلا گزينه اي براي وارد كردن VCI\VPI ندارد. و صفحه وارد كردن يوزر و پسورد خاكستري و غير فعال است.
اینم تنظیمات مربوط به قسمت WAN
سلامنقل قول:
اونطور که عکس گفته شما باید اول کانکشن PPP رو در مودم ایجاد کنید بعد تنظیماتش رو انجام بدید. تو منو ها بگردید باید جایی برای ساخت کانکشن باشه
موفق باشید
سلام دوستان من هم مشکل اون رفیقمون دارم که در حالتPPPOE تنظیم میکنم وصل نمیشه عکس از تنظیمات گرفتم مودم مخابرات هم هست مدل Hauwei model HG532e
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها خسته نباشین من 2 ماهه اینترنت محدود دارم از مخابرات ..البته قبلش نامحدود داشتم ...نامحدودم سرعتش بین 15-18 بود ...الان محدود هم که گرفتم سرعتش همینه ...در صورتی که از بچه های شهرم میپرسم میگن سرعت 256 باید بین 50-60 باشه ..ولی مال من 15-18 هستش ...به ISP زنگ زدم گفت که به 2020 زنگ بزنم اعلام خرابی بکنم ...بهشون زنگ زدم خانوم هی اصرار داشت که خطم نویز داره ...حالا نمیدونم از چی میترسید که خطمو تو لیست وارد کنه ...ولی میتونستم مجورش کنم اما نکردم ....تو تنظیمات مودم که رفتم اصلا نویز نداره ...قبلا اطلاعاتشو تو تاپیک نویز گذاشته بودم که دوستان گفتن خطم عالیه ... حالا نمیدونم مشکل از چیه ...از مودم؟ یا .... واقعا نویز داره یا الکی گفته و چرا سرعتم انقد پایینه؟ در صورتی که بقیه سرعتشون 50-60 هستش ...چه چیزایی ممکنه سرعتمو کم کنه؟
اولا من عذر خواهی میکنم بابت این که اینجا پست زدم ولی کار خیلی ضروریه بخاطر همین جواب میخوام:
دوستان بنده یه مودم وایمکس بیرونی دارم (بدون wifi) که از طریق یک پورت LAN به کامپیوتر وصل میشه. حالا یه ADSL2+ MODEM/ROUTER قراره به دستم برسه. سوال اینجاست که آیا میشه از این مودم/روتر تنها به عنوان روتر WIFI استفاده کرد؟؟ بدین صورت که سیم LAN که از مودم وای فای وارد PC میشه رو به مودم/روتر ADSL متصل کرد و از WIFI استفاده کرد (چندین موبایل و لپ تاب) ... امکان داره؟؟
سلام وحید عزیز!نقل قول:
من این طور متوجه شدم ! شما یک مودم وامکس داری که با کابل لن به سیستم متصل هست
یه مودم روتر هم قراره به دستت برسه ، که وای فای نداره ، میخوای سیستمت به عنوان وای فای عمل کنه ! درسته؟؟؟
خوب شما باید از گزینه ی ad hoc استفاده کنی ( همون Hot Spot Wifi گوشیه )
یعنی سیستم رو به عنوان یک Access point معرفی میکنه
مهم :البته برای این عملکرد باید اون دستگاه ؛ سخت افزاد WIFI رو داشته باشه ( مثل لب تاپ یا گوشی ) . برای PC میتونید از وای فای USB یا برد گیرنده وای فای استفاده کنی بعد دستورات زیر رو انجام بدی.
تنظیمات :
ویندوز 7 :
برای این منظور ابتدا کارت شبکه وایرلس خود را فعال نمایید ،سپس بر روی آیکون شبکه کنار ساعت کلیک کرده و گزینه open network& sharing center را انتخاب نمایید و از گزینه های سمت چپ گزینه manage wireless networks را انتخاب نمایید و بر روی گزینه add کلیک کنید در پنجره ظاهر شده گزینه create an ad hoc network را انتخاب نمایید و سپس next را بزنید در پنجره جدید network name را به عنوان نام اکسس پوینت و security key رمز دستیابی به شبکه را تنظیم کنید و next و بعد close را بزنید. بعد با گوشی یا لب تاپ به دنبال آن نام بگردید و تنظیم کنید.
ویندوز 8 یکم سخته. اما اگر لازم هست میتونی از برنامه های مشابه هم استفاده کنی.
+
اما اگر منظورت اینه اون مودم بتونه تکنولوژی وای فای داشته باشه . نه نمیشه باید یه Access point بعش متصل کنید.
سلام نویز خط من اینه
خطم به ظاهر که وضعیتش خوبه ...ولی من نت 256 محدود دارم و باید سرعتش 50-60 باشه ...اما 15-18 هستش ...به پشتیبانی هم که زنگ میزنم میگه خطط نویز داره ..البته مطمئنم که دروغ میگه ...میگین چیکار کنم ..
Downstream Upstream SNR Margin :44.9 50.0 db Line Attenuation :20.6 10.8 db Data Rate :128 60 kbps Max Rate :21412 180 kbps CRC :0 0
راستی وقتی از تلفن ثابت زنگ میزنم جایی ،صدای رادیو میاد ....دلیل نویز داشتنه؟ یا ماله چیزه دیگه س؟