حالا تو که 5مگ داری تماس بگیر با اداره دیتا ببین واست withfree میکنن من که فعلا سرویسم تموم نشدهنقل قول:
Printable View
حالا تو که 5مگ داری تماس بگیر با اداره دیتا ببین واست withfree میکنن من که فعلا سرویسم تموم نشدهنقل قول:
چه تفاوتی دارن فرشاد خان؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (دیجی کالا)
مودم قبلی خودم بعد از داونگرید فرمور بریک شد : D
بریک شد یعنی چه جوری شد ؟نقل قول:
چراغ پاور چندبار چشمک میزنه و بعد خاموش میشهنقل قول:
2730 مشکی دیگه گیر نمیاد الان فقط سفیدش گیر میاد که فکر کنم برودکام نیستنقل قول:
2740 چیز خوبیه فقط مطمئن شو برودکامه من یه سرچ کردم انگار برودکامه , قیمتش هم من شنبه بازار بزرگ بودم جوان سیستم میداد 80 تومن
اگرم میخوای چیز بهتری بخری به نظر من 8960 رو بخر اون هم سی پی یوش هم چیپ وایرلسش برودکامه و کلا فول امریکاییه :n09: البته قیمتشم دوبرابره
بچه ها اینجا رو نگاه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال دیروزه الان نشستم اپلود و دانلود اتصالاتم رو با هم جمع زدم دیدم یه جاهایی واقعی ازم کم کرده یه جایی کمتر ازم کم کرده .به نظرتون سیستمشون درست شده یا شانسی اینطوری شده ؟
این که توی بعضی از اتصالات مخابرات کمتر از اون چیزی که باید کم میکرده کم کرده دلیلش چیه ؟
یکی از نمایندگان adsl مخابرات در اهواز کاربر این سایته
----------------------------------
inetnum: 80.191.230.192 - 80.191.230.255 netname: khouztel descr: khouzestan Telecommunication co,Ict Roustaei country: IR admin-c: AaG90-RIPE tech-c: AaG90-RIPE status: ASSIGNED PA mnt-by: AS12880-MNT source: RIPE # Filtered person: Abdol azim Ghanbarian address: kian pars,17th st,ahwaz,iran phone: +98 611 336 15 55 nic-hdl: AaG90-RIPE mnt-by: AS12880-MNT source: RIPE # Filtered route: 80.191.224.0/21 descr: DCI-Route descr: Ahvaz origin: AS12880 mnt-by: AS12880-MNT source: RIPE # Filtered
:n08:
سرکاری
برای خنده
حالا واقعا فکر کردی کارمند مخابراتم؟نقل قول:
شماره admin ibs اصلي رو نداري شماره اونو اگه گير بياريم راحت ميتونه سرويسمونو withfree كنه