سرعتا خیلی داغونه سرویسای دیگه حداقل روزانه اش عالیه مثلا همین شاتل دوست من با 128 سرعتش تو روز 120 اینطوراست نوسان هم نداره انقد
Printable View
سرعتا خیلی داغونه سرویسای دیگه حداقل روزانه اش عالیه مثلا همین شاتل دوست من با 128 سرعتش تو روز 120 اینطوراست نوسان هم نداره انقد
موافقم ، وضعیت سرعت خیلی به هم ریخته دیگه شب و روزام فرقی نمیکنهنقل قول:
اقا شما دقیقا برای چی از اسیا در اومدی؟ من فقط بخاطر گرون بودنشنقل قول:
سلام این اولین پست من هست. من تقریبا دو ماهه پارس آنلاین گرفتم و راضی هستم الآن 1 مگ دارم عالیه سرعت روزش 240kb/s هست شبا هم با سرور خوب 180 الی 230 و با سرور عادی 120 تا میره از ساعت 4 به بعد سرعتش با روز یکی میشه این رو هم بگم حجم دزدی در کار نیست هر چی هست زیر سر ویندوز هست اوایل که گرفتم مثلا 50 مگ دانلود میکردم 200 مگ مینداخت! بعد فهمیدم ویندوز داره یه غلطایی میکنه کافیه یه فایروال ست کنید دیگه حله من با nod32 این کارو میکنم دیگه همه ی برنامه هایی که از اینترنت استفاده میکنن رو از شما اجازه میگیره و بلاک میکنه دیگه این اواخر گزارش مصرف رو اعصابه که امیدوارم درستش کنن موفق باشید.
ینی پـارس اینقدر بهت حال داده که به خاطرش عضو فروم شدی ؟!لابد داده دیگه!! دسـتش درد نـکنه خـب! ُسلام مـا رو هـم بـرسون! :|
شما كجا زندگي ميكنينقل قول:
داخل پارس انلاین زندگی میکنند :31:
از این خبرا نیست من هم یکی از شما هستم شانسی سرعت ما هم اینطوری شده مصرف من همدان زندگی میکنم انگار منطقه ی ما خلوته اگه خواستین یه تست میزارم.فقط بلدین ضد حال بزنیننقل قول:
یدفعه بگین کارمند پارس هستم دیگه!هنوز نیومده ضد حال میزنین من همدان زندگی میکنم وضعیت خودمو گفتم فکر نمیکردم اینطوری برخورد کنید.
خب راس میگه دیگه .نقل قول:
منم از سرویسم و پولی که دادم راضی هستم، پول سرویس 256 رو دادم ولی سرویس 2 مگ بم داده ، هر شب هم 2.5 - 3.3 گیگ دانلود دارم . ( ارومیه هستم)