پس چرا زده نامحدود؟؟ واسه شما هم همینو زده؟؟
آره واسه منم یه ماه دیگه تمومه. باید برم دنبال یه سرویس جدید. 5 گیگ که دو روزه تموم میشه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Printable View
پس چرا زده نامحدود؟؟ واسه شما هم همینو زده؟؟
آره واسه منم یه ماه دیگه تمومه. باید برم دنبال یه سرویس جدید. 5 گیگ که دو روزه تموم میشه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
ممکنه خطای سیستم بوده باشه، در هر حال حواستون باشه به این امید که نامحدوده دانلود کنید و بعدا ببینید نامحدود نبوده.نقل قول:
اولین کار یه اسکرین شات بگیر شاید به دردت بخوره بعد زنگ بزن پشتیباتی ببین چی میگن
Sent from my LT26w using Tapatalk
سلام دوستان
با توجه به خبر زیر که در تاریخ 20 دی آورده شده آیا میشه اینترنت 1 مگ نامحدود گرفت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نمیشه،این خبر که رو خروجی خبرگزاری ها درج شد به دنبالش با موج انتقادها و همکاری مردم که شکایت کردن از مخابرات به خاطر 2 برابر کردن تعرفه هاش مجبور شدن دوباره متوقف کنننقل قول:
الان اگه رو این کار کنیم که با همون تعرفه قدیم سرویس بدن خوب میشه
ما یه اینترنت 2 مگ داریم تعرفه قدیم نامحدود لامصب این چند وقت قبل عید که خراب شده بود میخواستیم عوض کنیم ولی دیدیم دیگه نمیده الانم چند وقت دیگه میخوایم خونمونو عوض کنیم نمیدونم چیکار کنم چون اگه اینو از دست بدیم فکر نکنم دیگه مخابرات 2مگ بده :n41:
سلام بچه ها...
من یه مشکلی دارم نمیدونم کجا بپرسم... از یه جهتی هم تاپیک استان خودمداره خاک میخوره فقط... :n02:
برای همین اینجا میپرسم
محتوای مخفی: .
به عکس دقت کنین... جدیدن نمیدونم چرا اینطوری میشه... همه فایلها از یه سایت هستش ولی سه تا از فایلها آدرسش فرق داره و همون سه تا فایل هم اصلا دانلود نداره... ریزوم هم نمیشه...
پستیبانی میگه هیچ مشکلی از سمت ما نیست
ویندوزو دانلود منیجرو همرو عوض هم کردم...
نمیدونم چشه... خواهشا اگه چیزی به ذهنتون میرسه دریغ نکنین... ممنون
نت هم مخابرات سمنان هستش
بعید میدونم مشکل از اینترنت باشه از سمت اوناستنقل قول:
میخوای شما لینکو برام بفرست تست کنم
سلامنقل قول:
به نظر می رسه از تاینی موویز دارید دانلود می کنید. و دلیل تفاوت آدرس ها اینه که شما رو به عنوان یوزر نشناخته و تغییر آدرس به سرور مورد نظر نمی ده. قبل از همه موارد زیر پـروکسـی و وی*پـی*ان رو خاموش کنید.
1- کش مرورگرو پاک کنید. و دوباره وارد تاینی موویز بشید و یوزر پسوردتونو وارد کنید. و دوباره فایلای مورد نظر رو دانلود کنید.
2- یوزر پسورد تونو تو دانلود منیجر و در قسمت تنظیمات -> سایت های پسورددار -> جدید
به صورت زیر وارد کنید: تو قسمت آدرس سایت: *\http:\\uploadin.net رو وارد کنید. و تو قسمت یوزر و پسورد هم یوزر و پسوردتونو وارد کنید.
اگه حل نشد با پشتیبانی سایت مورد نظر مشکل رو مطرح کنید.
همونطور که دوستمون گفتن از تاینی هستشنقل قول:
این سایت خیلی کاربر داره اگه مشکل داشت تاحالا معلوم میشد
بله از تاینی هستشنقل قول:
در مورد تغییر آدرس هم من چک کردم... بسته به فیلمهای جدید عدد سرور کمتره... مثلا یه فیلم قدیمی اول آدرس مینویسه s3 فیلم نیمه قدیمی ها توی s2 هستش و فیلمای جدید با همون uploadin شروع میشه
سایت رو تو آی دی ام نزده بودم... میزنم ببینم چی میشه
پشتیبانی هم هیچی اصلا... :n02: چند بار پیام فرستادم جواب ندادن...
ممنون