دوستان من 7 ماه کسری ایثارگری میگیرم.
برای این کار پدرم باید بره محل خدمت خودش تبریز و پروندش رو ردیف کنه .
من هم لازمه باهاش برم ؟؟
مدارک چی باید ببره ؟!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Printable View
دوستان من 7 ماه کسری ایثارگری میگیرم.
برای این کار پدرم باید بره محل خدمت خودش تبریز و پروندش رو ردیف کنه .
من هم لازمه باهاش برم ؟؟
مدارک چی باید ببره ؟!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
شما دیگه لازم نیست برید اگه درحال خدمتی از یگان برگه اشتغال به خدمت میگری اگه برگ سبزت اومده برگ سبزت رو به همراه 2 قطعه عکس3*4 همراه با کارت پایان خدمت پدرت و شناسنامه کل اعضای خانواده به همراه کپی از تمام صفحه هات و برگه نشان دهنده آخرین وضعیت تحصیلی البته اینم بگم یا باید سرباز باشی یا دفترچه پست کرده باشی.نقل قول:
دوستان اگه بر فرض 4/31 دفترچه رو پست کنیم کی جوابش میاد؟قبل از شهریور ؟یا بعدش؟
سلام دوست خوبم اول این که 4/31 که گذشته.اگه منظورت 31 مرداده که پست کنی سه روز بعد بری پلیس+10 المثنی برگه سبزت رو بهت میدن ومشخص میشه اعزامت کی هست ولی احتمال زیاد اعزامت بشه 8/1نقل قول:
من همین امروز آموزشیم تموم شده و با قطعیت به یقین بهت می گم که هیچ تفاوتی وجود نداره ما دکتر داشتم فوق لیسانس و لیسانس و فوق دیپلم هم داشتیم که همه در یه سطح بودیمنقل قول:
دوست خوبم بین تحصیل کرده های فوق دیپلم تا دکتری فرقی نیست ام بین دیپلم و فوق دیپلم از زمین تا آسمون فرق هست.نقل قول:
ممنون من سال بعد همچین وضعیتی پیدا می کنم.خواستم بدونم از 4/31 که وارد غیبت می شم و باید دفترچه رو پست کنم تا شهریور ماه که جواب ارشد میاد احتمال اعزامم هست برا آموزشی یا نه؟خیلی برام حیاتیه.نقل قول:
دیپلم با لیسانس چی؟؟:n02:نقل قول:
برای معاینه اولیه پزشکی میشه به هر پزشکی مراجعه کرد یا پزشکان خاصی مشخص کردن؟
اول اینکه کم هستند مراکز اموزشی که هم دیپلم بگیرند و هم لیسانس .معمولا مراکز یا فوق دیپلم به بالا میگرند یا دیپلم به پاییننقل قول:
اما اگر باشه حتما تفاوت هست دوست من
اما یگان ممکنه هیچ تفاوتی نباشه مثلا یگان ما کمترین تفاوتی نبود
TAPATALK