سرویس من 11 خرداد تموم شد و امروز من برای مدت 428 روز تمدید کردم سرویس 256 خودم رو به مبلغ 114500
2 ماه هم رایگان داد رو هم شد 14 ماه
فکر کنم خوب شد اینطوری دیگه هزینه هم کاهش پیدا میکنه و تا سال دیگه شهریور خیالم راحته
Printable View
سرویس من 11 خرداد تموم شد و امروز من برای مدت 428 روز تمدید کردم سرویس 256 خودم رو به مبلغ 114500
2 ماه هم رایگان داد رو هم شد 14 ماه
فکر کنم خوب شد اینطوری دیگه هزینه هم کاهش پیدا میکنه و تا سال دیگه شهریور خیالم راحته
چرا ولی اینی که رفیتیم ازش سرویس بگیریم گفت ساپورت نمیکنیم اونجا رونقل قول:
مگه ربطی دارن به هم؟
بلخره رانژه باید بدم یا نه؟
چون شماره تلفن عوض شده پس رانژه خواهند گرفتنقل قول:
دوستان ماکه از پارس راضی هستیم خدارو شکر نسبت به چند ماه پیش خیلی بهتر شده یه خرده نویز خطم زیاد بود پینگم بالا بود که برام روی 1 مگ بستن خوب شد.
این هم تست الانم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 256 2 گیگ دارم اگه 128 4 گیگ بگیرم آیا سرعت روزانه من کاهشی خواهد داشت.کلا پارس آنلاین چه طوری سرعت روزها رو کنترل می کنه؟ اینم تست الانم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت من قبلا روزا رو 195 بود ولی الان زیر 100 هستش/دیگه شورشو دراوردن عمه ننه ها
شماره تلفن چی اقا میگم اون قبلا بوده من الان میخوام برم عوض کنم نمایندگی رو!نقل قول:
شماره من که فرقی نمیکنه
میخوام ببینم پول رانژه لازمه بدم دوباره یا یکبار پروتوکل پارس فعال شده کافیه؟
الان شما سرعت دانلودت بایدحدود 195-196 درسته؟ (سرویس منم مثه شماس- downstream 2048) من قبلا 128 داشتم سرعت دانلودم روی 147 وگاهی 150 بود. اینا فرقشون بیشتر تو شبانه مشخص میشه که سرویس 256 در ساعت رایگان سرعتش از 40-35 یواش یواش زیاد میشه واگه پهنای باند بدن میرسه به سرعت روزانه.(گاهی اوقات ). سرویس 128 سرعتش اوایل ساعت شبانه حدود 20-25 میرسه و بعد کم کم زیاد میشه.نقل قول:
نقل قول:آخه گفتین این یکی شعبه اون منطقه رو ساپورت نمیکنه !!! فک کردم منطقه عوض شده که پارس آنلاین ساپورت نمیکنه !!نقل قول:
چرا ولی اینی که رفیتیم ازش سرویس بگیریم گفت ساپورت نمیکنیم اونجا رو
پول رانژه رو زمانی می گیرن که شما شرکتتون رو عوض کنین . الان که از پارس سرویس دارین نباید واسه تغییر شعبه پول رانژه بدین .
ولی در کل فک نکنم بذارن شعبه رو تغییر بدین، ( به من که گفتن نمیشه ) . باز شما خودتون یه پرس و جویی بکنین .
پ ن : چرا میخواین شعبه تونو تغییر بدین ؟ من که از سال پیش حتی یه بار هم کارم به شعبه ی پارس نیفتاده !
محدودیت!
الان رفتم پرسیدم طرف گفت بیای اینجا همون شبی 500 مگ رو هم نمیتونی بگیری! ما شبانه سرعت نمیدیم!