بحث و بررسی سرویس دهنده وایمکس / مبین نت
نقل قول:
عمرا بتونی ساعات رایگان مبین نت 5گیگ دان کنی:n03::n27:
من 2سالی هست مبین نت دارم از سرعت 512تا 2048 هم داشتم فوقش 3 گیگ دان می کردم:n22::n10::n09:
میشه توضیح بدی چیکار کردی 5گیگ دان کردی:n04::n19:
از ترفندی استفاده کردی؟؟؟؟؟:n09::n10:
چون شما نمیتونی بگیری دلیل نمیشه که بقیه هم نباید بتونن بگیرن !! یادش به خیر چندین ماه پیش هم ۲ تا از کاربر های دیگه هم بودن من و اقا امیر مقدار سرعتمون رو میگفتیم ، خیلی شلوغ کردن که نه امکان نداره !! چون مثل شما فکر میکردن چون خودشون یا چند نفر که میشناسن سرعتشون بده ، بقیه هم باید سرعتشون بد باشه !!! که خب با مدرک و تست سرعت و فیلم از دانلود جوابشون رو گرفتن
من از اول هم بیشتر از ۵ گیگ تو ساعات رایگان دانلود میکردم سندشم با فیلم و عکس تو صفحات چند ماه قبل همین تاپیک موجوده که قرار دادم و اون موقع ها چون سرعت دانلودم رو ۳۸۰ تا ۴۰۰ بود ( اکانت ۲ مگ ۶ ماهه ) راحت شبی ۷ گیگ رو میگرفتم ، الانم که ۱ ماه میشه تقریبا دوباره تمدید کردم ( اکانت ۶ ماهه ۲ مگ ۱۲ گیگ ) البته سرعتم رو نامردا رو ۲۷۰ بستن که منم شبا با همون سرعت دانلود میکنم و ۵ گیگ تا ۵.۲ گیگ شبی میگیرم الان تو این ۱ ماهه اخیر
ترفند هم نداره و کاملا به منطقه مورد استفاده شما بستگی داره که چقدر شلوغ باشه و چه پهنای باندی روی دکل های اون منطقه باشه ، حتی رنج آیپی های خوبی مثل 178 که من همیشه ازش استفاده میکنم حداکثر سرعت رو میده تو خیلی مناطق اصلا نمیتونن به این رنج آیپی ها وصل بشن در نتیجه سرعتشون کم میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk 2