بیشتر به شانس بستگی داره فکر کنمنقل قول:
من فکر نکنم همش به کارایی بستگی داشته باشه.. شانسی هم هست. من اینجا 5000 خسارت زدم و 3 نفر رو کشتم. این رو داده یکی از بچه ها 3000+ خسارت زده و 2 نفر رو کشته 2 تا جایزه بش داده..
Printable View
بیشتر به شانس بستگی داره فکر کنمنقل قول:
من فکر نکنم همش به کارایی بستگی داشته باشه.. شانسی هم هست. من اینجا 5000 خسارت زدم و 3 نفر رو کشتم. این رو داده یکی از بچه ها 3000+ خسارت زده و 2 نفر رو کشته 2 تا جایزه بش داده..
Leadership0.4 + Skill 20.4 + Skill 30.4 + Sector Attack Bonus or Sector Defense Bonus + Special Bonuses + Default Bonus
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
# Skill 2 is Aim or Dodge
# Skill 3 is Stamina or Hiding
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
حالا اگه سرباز باشی 0.25 و یا با پرمیوم 0.5 به لیدرشیب اضافه می شه
( فرمول bonus برا فورت هستش بالایی )
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
کد:http://wiki.the-west.net/wiki/Help:Fort_Battles
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
فرموا خوب نیافتاد اینجا چون توان را ساپورت نمی کنه انگار
لینک بالا بری خودت می بینی
سعید همین لینکی که تو پست بالا گذاشتی رو به یارو گفتم میگه:
نقل قول:
There is no 'one-fit-all' setting for fort clothing. The current calculation is based on opinions of multiple players on my server
کسی نمی خواهد 800 گلد بخره ؟
من اکانتم 10 یرو داره اگه کسی خواست بگه وگرنه مجبورم باز خودم بخرم :19:
کد مرغ ها رو بزارم حال کنید :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:el pollo diablo!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:el pollo diablo?!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:!el pollo diablo
کد:!:)!
سعید امیدوارم نخریده باشی! من فردا یا پس فردا (بستگی به شماره کالیبر داره:31: ولی به احتمال زیاد فردا) میخوام برم بیرون! کمی هم گلد بخرم بد نیست!:31:
اگه هم خریدی، سرویس! بگو از همون سایته که آرش گفت خریدی یا خیر!
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
امروز چه روزی از هفته هست؟!!
من الان 10 یورو دارم اگه می خواهی بگو چون اگه کسی نخواست خودم 800 تا دیگه می خرم و گلدم می شه 5200 تا :18:
میخوام !!
فردا میخوام برم بیرون؛ و تا چند ماه آینده تو خونه هستم! میخوام بگم زود شماره کارتتو بده!
---------
فهمیدم دیروز پنج شنبه بود:20:
belle star's deringer رو چطور میشه گرفت؟ من کوئستاشو انجام دادم، پنجشنبه هم ساعت 10 صبح به وقت سرور (یعنی 12:30) بدون اسلحه و با روزنامه و چند تا! fancy آماده گرفتن آخرین کوئست از این دختره بودم (اینو از یه سایته خوندم، آدرسش رو هم ندارم! کلا سایت بی در و پیکری بود!)، ولی هرچی اصرار کردم نداد! شما چطور راضیش کردین بده؟
ویرایش: افتضاح شد!
برین و10 پروفایلو آرش رو ببینین! نوشته هپی نیو یر
آرش اینا رو میزاری که همه فکر میکنن واقعا دختری... :31: