سلامنقل قول:
گزینه Connect on Demand رو نباید انتخاب کنید باید Keep Alive رو انتخاب کنید
البته اون یکی از هم می تونید انتخاب کنید ولی زمانش نباید 1 ثانیه باشه یعنی یک ثانیه با اینترنت کار نکنی باید قطع بشه.
موفق باشید
Printable View
سلامنقل قول:
گزینه Connect on Demand رو نباید انتخاب کنید باید Keep Alive رو انتخاب کنید
البته اون یکی از هم می تونید انتخاب کنید ولی زمانش نباید 1 ثانیه باشه یعنی یک ثانیه با اینترنت کار نکنی باید قطع بشه.
موفق باشید
حجمش همینه درستهنقل قول:
رو Keep Aliveکه میزارم چراغ قرمز میشه و وصل نمیشهنقل قول:
یوزر پس مطمینم درسته
نه مطمئنا وصل نشدن ربطی به اون گزینه نداره ولی شما می تونید همون Max Idle Time رو فعال کنید اما 3600 ثانیه بزارید عددش رو یا هر رقم دیگه ای که خواستید ولی فقط حواستون باشه که حداقل روی 10-15 دقیقه تنظیمش کنید مثلا 900 ثانیه میشه 15 دقیقه.نقل قول:
موفق باشید
به کارت شبکه آی پی دستی بده خودتنقل قول:
دوستان کسی دوست داشت جواب منو هم بدهنقل قول:
نوشته شده توسط ghebleaamgolesorkh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ghebleaamgolesorkh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر می کنم از تنظیمات PPPOE مودم باشه مشکل تون ! عکس بگیرید ازش اینجا قرار بدید.
دوستان سلام
من به یه مشکل عجیب برخوردم که واقعا نمیدونم چطوری این اتفاق میفته و چطوری میشه حلش کرد
به عکسی که از نحوه سیم کشی گذاشتم. می بینید که من 2تا خط دارم با 2تا مودم که بوسیله
یه روتر وصل میشن به pc که اینارو دیگه تو شکل نیاوردم
وقتی مودم شماره 1 رو روشن می کنم خط سریع رو 2مگ آپ میشه و همه چیز خوبه و پرش لینک هم اصلا نداره
مشکل اینجاست که وقتی مودم شماره 2 رو روشن می کنم، لینک مودم1 میپره و بجای 2مگ روی مقادیر خیلی کمی
معمولا 300 - 200 کیلوبیت آپ میشه!!!
واقعا من نمیدونم 2تا خطی که هیچ ارتباط و اشتراکی به هم ندارن و سیم کشی شون کاملا جداست
و هر 2خط به اسپلیتر وصل شدن، چطور میشه که این اتفاق میفته و چطور میشه جلوشو گرفت؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از هر دو مودم ميخاييد همزمان با اين روش استفاده كنيد و سرعتتون رو بالا ببريد ؟نقل قول:
چون هر كدوم آي پي جداگانه اي ميگيرن همينجوري فكر نميكنم بتونيد استفاده كنيد . احتمالا به سخت افزار ديگه اي احتياج داشته باشيد.شايد هم با ايجاد بريج بين دو مودم هم بتونيد اينكار رو بكنيد.
بله میدونمنقل قول:
روتر لودبالانسینگ دارم
مشکل اصلا ربطی به اتصال 2تامودم مربوط نمیشه
مشکل اینه که مودم2 وقتی روشن میشه، باعث پرش لینک مودم 1 میشه!
در حالی که هر کدوم خط تلفن و اسپلیتر مجزا دارن!!!