نقل قول:
اشتباه تایپی بود :31: نه منظورم این بود همشو یکجا عوض کنه، ضمنا آخرین پچ کانتر 1.6 چیه؟
رمز کوچیک شدن نشانه و افزایش قدرت اسلحه چیه؟
Printable View
نقل قول:
اشتباه تایپی بود :31: نه منظورم این بود همشو یکجا عوض کنه، ضمنا آخرین پچ کانتر 1.6 چیه؟
رمز کوچیک شدن نشانه و افزایش قدرت اسلحه چیه؟
3.4 صفحه قبل دو تا پچ هست اونا رو دان کن و بریز شاید مشکلت حل شدنقل قول:
سلام
من کانتر نصب کردم
همین وارد بازی میشم میاد بیرون هیچ پیغام و error هم نمیده
من چیکار باید بکنم
جدا مشکل منو هیچکس نمیتونه بر طرف کنه :دی
بابا من بازی کانتر باز میکنم خود به خود میاد بیرون هیچ پیغامی هم نمیده
سلام.نقل قول:
من وقتی ویندوز میریزم اینطوری میشه.
بازی را پاک و دوباری بریز.
یا اون 2 تا فایل زیرو و استرایک رو کپی کن توی پوشه بازی ویندوز هم ریختی همون ها رو بیاری حله.
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
من یه کانتر دارم که توی پوشه کانتر زیرو کپی میشه و فقط بصورت لن میشه بازیش کرد.
یه اهنگ جالبی روش هست و عکس هم بصورت دلخواه روش گذاشتن.
چطور میشه بازی رو -- کرد و عکس و اهنگشو تغییر داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها من از یکی ادمین های شهرمون شنیده بودم میشه کاری کرد که برای باز کردن سرور های sxe دار نیازی به اجرا کردن sxe نباشه و بشه هر هکی رو که خواست ادم اجرا کنه؟؟؟ واقعا وجود داره؟؟
راستی کسی ه ک برای sxe 11سراغ داره؟؟؟؟
manam az yeki az adminhaye shahremun shenidam ke adminha bolof ziad mizanan:31:kنقل قول:
بچه ها من از یکی ادمین های شهرمون شنیده بودم میشه کاری کرد که برای باز کردن سرور های sxe دار نیازی به اجرا کردن sxe نباشه و بشه هر هکی رو که خواست ادم اجرا کنه؟؟؟ واقعا وجود داره؟؟
راستی کسی ه ک برای sxe 11سراغ داره؟؟؟؟
ادمین شهر ما هم گفت که ادمین شهر شما خیلی خنگه:31:نقل قول:
کار نشد نداره :31:
پی اس 3 -- شد
حالا این sxe می خواد -- نشه ??:18::27:
ادمین شهر ما هم گفت ادمین شهر شما رفیقش بوده ولی همه چی رو با هم قاطی میکرده(پی اس 3 و پی سی رو با هم):31:نقل قول:
ادمین شهر ما هم گفت که ادمین شهر شما خیلی خنگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر ادمین ادمین نکنید.:31:نقل قول:
اینو کسی بلد نیست؟
عجب تاپیکیه ها هیچکس جواب آدمو نمیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون لطفا یکی باگ m4 و ak47 رو بگه ، دفعه سوممه که میپرسم همچنان منتظریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شد فست زدن رو هم یاد بدید
عزیز فست زدن که چیزی نیست که ما بهت یاد بدیم...........اونو باید تو بازی با تجربه کردن یاد بگیری
اخه یاد گرفتن کانتر که با نوشتن و خوندن نمیشهنقل قول:
پیشنهاد میکنم از سایت
دمو های مسابقه های جهانی رو بگیرید و ببینید کلی تاثیر دارهکد:www.hltv.org
من دیروز دموی تیم سوئد رو دیدم لا مصب ها خیلییییییی حرفه ای هستن 1 نفر از اونا کل بچه های این تایپک رو میکشه (البته به غیر از من :31:)
درود
دوستان من کانتر 1.6 دارم میشه با همون آنلاین بازی کرد؟
یه آپدیت هم به همراهش دارم البته بگم من این فایل کانتر رو خیلی وقته دارمش چند سالی میشه
برای بازی آنلاین میخواهم پچی چیزی اومده؟یه چند تا سرور هم معرفی بفرمایید ممنون میشم که ماهم که تک تیراندازی بلدیم یه کم حالتون رو بگیریم :دی
اره میشهنقل قول:
اپدیت نمیدونم ولی بهتره پچ نصب کنی
اره چندین نوع پچ وجود داره
فقط کمی زحمت بکش و صفحات قبلی را بخون
لینک دانلود گذاشته شده
بچه ها کسی اگه ان هست پی ام بده به من بریم بازی کنیم
کامران اسمت چیه آنلاین ؟
راستی بچه ها
البته همه بچه های کانتر باز
اون برنامه exeinjected نیستش ؟
این برنامه سیستم ریستارت و شات داون کامپیوتر را بهم میزنه
بعد از مدتها تونستم کشفش کنم
یعنی وقتی کامپیوتر را خاموش یا ریستارت میکنی میمونه و باید دستی اینکارو بکنی
اگه قبل از ریستارت برنامه را ببندی و چند ثانیه صبر کنی احتمالا درست بشه
اقا من از اون سایتی که گفتید یه دمو دانلود کردم ولی نمیتونم اجراش کنم! پلیر مخصوص میخواد؟ پسوند فایل .dem هستنقل قول:
اسمه من love lockdown هستنقل قول:
بیشتر تو سرور های مورتال کومبات میرم
اسمه اون فایل رو تغییر میدیننقل قول:
مثال
اسم فایل رو بزار 1 با پسوند dem
حالا کپی کن تو فولدر cstrike
بعد برو داخل بازی ~ رو بزن
بنویس
playdemo 1
حالا انگار داری مسابقه رو تماشا میکنی:31:
جالب اینجاست که بعضی از مسابقه ها هنگام برگزاری بیش از 5000 نفر داشتن اون رو میدیدن:18:
ســــلام
چطور موقع چت در بازی یک متن رو چندبار سریع کپی می کنند؟
در ضمن چطور می شه رنگ متن رو تغییر داد(این رو خودم دیدم)؟
ممنون
علیک سلامنقل قول:
اون کپی کردن هم وقتی ~ رو در بازی میزنی
بعد مینویسی say بعد جمله رو مینویسی حالا کلشو با موس میگری رایت کلیک میکنی بعد کپی رو میزنی
و دفعه بعد ~ رو که زدی ctrl + v رو میزنی:31:
یه کم نامفهوم توضیح دادم:31:
من این کار رو کردم و تقشه دمو هم میاد اما پلیر ها فقط اسمشون تو spec هست اصلا بازی اجرا نمیشهنقل قول:
تو دمو هایی که من دانلود کردم باید منتظر باشیم اول چند تا میان 2 یا 1 نفر دست گرمی میکنن :31:نقل قول:
بعد از 10 - 15 دقیقه بازی شروع میشه
نقل قول:
من کارایی رو که گفتید انجام و راحت دموها اجرا شدن ، خیلی ممنون :11:
نقل قول:اسم منم فعلا atila هستنقل قول:
البته اینبار سرچ کردم ای پی مورتال کومبات نیومد
آقا میگم امشب یه قرار بزاریم همه با هم تو یه سرور بازی کنیم؟ البته میدونم در حد شما اساتید نیستم :20:
سرور های مورتال کومبات رو داری ؟نقل قول:
البته بازی من هم زیاد خوب نیستکد:http://game-monitor.com/search.php?search=&type=server&location=IR&game=all&num=30&x=37&y=9
بازی من خوبه اگه لگ نباشه.................اسنایپر خوبی هستمنقل قول:
البته بازی من هم زیاد خوب نیست
همه یه سرور مشخص کنین شبا بازی کنیم ببینم اسنایپر خوبی هستی یا نه ؟:31::31::31:نقل قول:
اسنایپر اگه نوب باشه ما بهش میگیم که awp براش سنگینه بره uzi بخره:31::31:
سلامنقل قول:
ممنون بابت راهنمایی
چند تا دمو دیدم خیلی جالب بود، می تونی لینک بازی های جالب در حد جام جهانی :26: رو معرفی کنید.
کلی لینک هست!
شما دموی کدوم کشور یا تیم رو معرفی می کنی؟
ممنون
من زیاد با تیم های جهانی اشنا نیستم بیشتر هم دموی المانیها و سوئد رو میبینمنقل قول:
شما میتونی نتایج رو ببینی کدوم تیم که زیاد میبره دمو های بازی های اونارو دانلود کنی:31:
یا مثلا تعداد دانلود هایی یه دمو رو مینویسه اصولا هر دمویی که زیاد دانلود شده باشه بهتر هم هست (بیش از 2000 بار دانلود)
الان کسی نیست بریم یه سرور بازی کنیم؟؟؟
نه بابا من در حدی هستم که اگه یه لحظه یعنی یه لحظه ببینمش خلاصش میکنم....فقط نمیدونم چرا برا من وقتی (توی انلاین)زوم میکنم دیر میکنه یعنی وقتی کلیک راست میزنم 1 ثانیه مگذره بعد میاد تیر که میزنم دیر میزنهنقل قول:
نمیدونم ب............برا همین میگم لگ داره
میگم همین حالا یار کشی کنید شب یه ساعتی که همه موافقن یه دست آنلاین بزنیم
من خودم سی تی sas
سلام
من چطوری میتونم کانتر آنلاین بازی کنم ؟؟ آیا میشه ؟؟ سرعتم 512 هست میشه با این سرعت آنلاین کانتر بازی کرد ؟؟ کسی بازی کرده چقدر حجم کم میکنه ؟؟
کلاً چه کار باید انجام بدم تا بتونم آنلاین بازی کنم ؟؟
باید آی پی سرورهایی رو که کانتر بازی میکنن رو از ادرس ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گیر بیاری بعد آی پی رو تو لیست سرورها اَد کنی
بله با سرعت 512 میشه بخوبی بازی کرد فقط نباید پینگت خیلی زیاد باشه ، حجم رو هم خیلی زیاد کم نمیکنه
سلام
من چند تا دمو دیدم منتهی اصلا خوشم نیومد خیلی مسخره و نوب بازی بود !!!
شاید قوانینی داره که باعث شده بازی اینطور پیش بره
موافقم من هم میام منتهی من نوبم:43:نقل قول:
:31:
خوب دوستانی که تو این تاپیک هستند توی چه سروری بازی میکنند ؟؟ پینگم حدود 100-400 این حدوداست بیشتر مواقع خوبه ؟؟ مثلاً بخوام 30 دقیقه بازی کنم چقدر حجم کم میکنه ؟؟نقل قول:
خب پس من امروز از ساعت 10 تا 12 شب هستم تو سرورهای مورتال و XeNoCide می چرخم :31:
اسمم رو هم می زارم
P30 lover
شما هم اسمهاتون رو بگین
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
مقدار حجم کم شده بستگی به پینگ دارهنقل قول:
100-400 هم پینگ خوبی نیست لگ دار میشه
شما برو تو سرور
Cs NINI
اونجا پینگ بهتره
من رفتم تو سایت game monitor ولی چیزی نفهمیدم این سروری که شما میگی آدرسش را بده ببینم پینگش چنده . چون من این سرور ها را پینگ نکردم .نقل قول:
چه پینگی خوبی برای آنلاین بازی کردن ؟؟
نقل قول:
خب پس من امروز از ساعت 10 تا 12 شب هستم تو سرورهای مورتال و XeNoCide می چرخم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمم رو هم می زارم
P30 lover
شما هم اسمهاتون رو بگین
منم هستم......اسمم هم همین اسم p30 میذارم یعنی ******LORD******.......اسمم اینه
پس همه با هم ساعت 10 تا 12 تو سرور مورتال البته من آی پی آدرس مورتال رو ندارم لطفا یکی لطف کنه بزاره
اسم منم Ehsan LuLU
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
اسم اصلیت چیه؟نقل قول: