منم arashbi2 هستم و به شدت نوب میباشم در دوتا (( کلا تخصص من wow و بازی x hero sige و tree tag و ایناست :دی ))
Printable View
منم arashbi2 هستم و به شدت نوب میباشم در دوتا (( کلا تخصص من wow و بازی x hero sige و tree tag و ایناست :دی ))
دوستان یه مپ هـک واسه نسخه ی 6.66 میخوام.
برای تست میخوام.
اگه کسی داره لطف کنه.
بچه ها cp یعنی چی میگن اول cp کن
CP مخفف Check Ping هست .
بچه جاتون خالی دیشب با آقا حجت و آقا سروش زدیم . خیلی خندیدیم .
ساعت 12 شب :31:
---------- Post added at 09:20 AM ---------- Previous post was at 09:18 AM ----------
اسمم تو گارنا : !Rey!
ID من
omen^rax
بالاخره ریختی ارهنقل قول:
شبا تو هاست haji هستم رووم 4 اگه خواستی بگو خودم های لول هاست بشم یا بیا همون رووم 4
راستی ادد کن فک کنم تو ادد لیست نیستی شب از 9 به بعد هستم ولی 10:30 تا 12 100% هستش
سلام اره ديشب بودم . من فك كردم تو Add list هم هستي برا همين نيگا كردم كسايي كه ان بودن نبودي فك كردم افي . نميدونم چرا قبلن بودي ها :دي . الان ادد كردمت. امشب هم به احتمال زياد ميام :11: ولي مشكلي كه دارم اينه كه اينترنتم قاط زده . خدا كنه تا شب درس شهنقل قول:
دوستان من تازه متوجه این Garena شدم و تازه باهاش شروع کردم اما تو هر رومی که میرم هیچ سروری پیدا نمیشه پچم هم 1.24 هست.
به خاطر پچمه که هیچ سروری پیدا نمیکنم ؟!!
بعد یه سوال دیگه همه DDay و dota allstars و ... بازی میکنن ؟!!! یعنی حالت عادی Warcraft و بازی نمیکنن ؟!
شما پچتون هم خونی نداره واسه همینه کسیو نمیبینین البته باید دید کدوم رووم میریدنقل قول:
چرا دیدم وار ریس بازی کنن ولی کم
اکثراً مثکه 1.23 هستن آره ؟نقل قول:
بعد یه سوال فنی : RPG چیه TFT چیه !!
مرســــی :11:
من تازه اکانت ساختم ای دی من RnewEvil
یه نفر اسم منو برای خودش گذاشته بود نامرد مجبور شدم آر(Real) بزارم اولش :دی
چطوری باید Check Ping کرد؟
یه سوال دیگه تونل چیه؟
راستی من تازه دارم از نوب بودن در میام دارم لول 3 میشم
قبلا یارام میگفتن اویل نووووبه حالا می گن نخودیه
کیف کنید سرعت پیش رفتو :دی
من بیشتر صبحا ساعت 11 به بعد توی گیمنت توی روم 5 بازی می کنم
اگه نوب دیگه ای اینجا وجود داره بیاد ا با هم یه بازی بزنیم
دوستان من هروقت توی بازی هایی که هاستشون ایرانی Join میشه بلافاصله بعد از Load شدن بازی این ارور رو میده : You Were Disconnected
خودم سرچیدم دیدم میگن باید پچ 2.24e رو دانلود کنی که من پچم همینه!!! و با هاستهاس خارجی هم مشکل ندارم،
کسی میدونه قضیه چیه ؟!!
من نوبم اما از خیلی گذشته :دی اصلا نمیدونم آیتم و اینا چی بذارم . فقط میدونم باید توش باید base طرفو بزنی لولنقل قول:
اگه نوب دیگه ای اینجا وجود داره بیاد ا با هم یه بازی بزنیم
---------- Post added at 03:05 AM ---------- Previous post was at 03:03 AM ----------
بچه ها چرا کلا کسی dday بازی نمیکنه ؟
من dday یه خورده واردم . هرچی باشه وارد تر از dota هستم تو اون !
---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 03:05 AM ----------
یه مشکل من dday نمیتونم بزنم judgmeft 20.0b
میسازم وقتی میره تو مپ (تو آنلاین) صفحه select game رو میاره . یعنی وقتی انتخاب میکنی که بسازه یهو برمیگرده جای اول
مشکل پچه ؟؟
---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 03:06 AM ----------
یه مشکل من dday نمیتونم بزنم judgmeft 20.0b
میسازم وقتی میره تو مپ (تو آنلاین) صفحه select game رو میاره . یعنی وقتی انتخاب میکنی که بسازه یهو برمیگرده جای اول
مشکل پچه ؟؟
مشکل از پچته.تو 1.24e داری ولی ایران همه 1.24b دارن.به خاطر همین با خارج می تونی بازی کنی.خارجی ها همه اپدیت و بروز هستن ایران هنوز کسی اپدیت نکرده.البته پیشنهاد من اینه که 1.24e رو نگه دار.چون ایران یه روزی بالاخره اپ می کنه.تا اون موقع می تونی از 1.24e برای تماشای ریپلی های خارجی ها استفاده کنی.نقل قول:
شما که خیلی bug هستین بابا.چه جوری اینقدر بازیتون خوب شد؟:31:
تو که lvl 3 چرا روم 5 بازی می کنی؟
برو روم 3 dg
ممنون از راهنماییت، من نصب نشدش هم ندارم اصلاً نمیتونم ورژن پچم رو بیارم پایین.نقل قول:
بازم متشــــــکرم :11:
یه پچ سوئیچر بگیر کارت حله.
یه پچ سوئیچر بگیر کارت حله.:46:
از کجا ؟نقل قول:
لینک داری برام بزاری ؟:11:
تو همین تاپیک هست.اقا امین گذاشتن.
ممنون :11:نقل قول:
من باید Switcher 1.24b رو دانلود کنم دیگه ؟
اره.درسته.اگه ورژن سویچر داری فقط باید همون فایل پچ مخصوص ورژن سویچر رو دانلود کنی.اگه کلا ورژن سویچر نداری باید برنامه رو هم دانلود کنی.دقت کن فایل پچ اصلی 1.24bرو دانلود نکنی.بلکه پچ مخصوص ورژن سویچر 1.24b رو دانلود کنی.
(اصلی 50 مگابایته مال ورژن سویچر 30 مگابایت)
گرفتم چی میگی، دستت درد نکنه :11:نقل قول:
خواهش می کنم.:10:
اقایون من یه سوال پرسیدم که command های درون بازی رو بگین.میشه جواب بدین؟ممنون.
مسابقات ESWC آغاز شد. تیم Reborn از ایران در اولین بازی خودش تیم CNB از برزیل رو شکست داد.
منظورت Mode های بازی هست؟نقل قول:
ap = all pick
rd = random draft
sd = single draft
sp = shuffle players
om = only mid
nb = no bot
nt = no top
ar = all random
so = switch on
np = no power ups
sh = same hero
hhn = hide hero name
فعلا همینا رو حضور ذهن داشتم. اگه منظورت همینا بود.
خیلی ممنون.
متاسفانه تیم Reborn از دور مسابقات ESWC حذف شد. :41:
دوستانی که به پچ و ایتم نیاز دارن میتونن به اینجا مراجعه کنند..
خودم بزور پیداش کردم توی این همه پست..:31::40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4956384&postcount=6726
سلام د.ستان قزیه تیم چیه؟؟ من تازه متوجه این تاپیک شدم به همین دلیل در جربان نیستم
p30 هم تیم داره؟؟
چون دکمه ی تشکر وجود نداره تشکر دستی میکنم:11::40:نقل قول:
F9 رو بزن و به قسمت commands یا map info برو. حتما در خود مپ نرمال باشه نه AI.نقل قول:
قضیه* تیم اینه که تیم اول ایران (Reborn) در مسابقات جهانی بازی های کامپیوتری در پاریس با 1 پیروزی و 2 شکست از دور رقابت ها حذف شد.نقل قول:
نقل قول:
واقعا بايد خسته نباشيد گفت بهشون با اون بازي هاي افتضاح.. اون تيمي هم كه بردن واقعا تيم بد و بدون كار گروهي بود فك كنم بار اولشون بود دوتا بازي ميكردن :27:... واقعا اون چه pick ي بود جلوي تيم بزرگي مثل lost خدا ميدونه !!:13:
دوستاب من ندبدم میشه ریپلی بازی شونو بهم بدین
بهترين سايت براي دانلود ريپلي هاي بازي هانقل قول:
کد:http://www.gosugamers.net/dota/replays
دنبال بازي هاي تيم "reborn " بگرد و دانلود كن..پچتم بايد 1.24e باشه :20:
این لینک بازی Reborn در برابر CNB از برزیل که تنها برد تیم ایران رو رقم زد :نقل قول:
این هم لینک بازی با LOST که از بازیکنانی همچون Loda , Misery , Pajjckat و ... بهره میبرد.کد:http://www.gosugamers.net/dota/replays/33782
و این هم لینک بازی آخر با تیم OK که در واقع یک افتضاح بود :کد:http://www.gosugamers.net/dota/replays/33738
برای دانلود از این سایت احتمالا باید عضو بشین. ولی حتما این کار رو بکنید پشیمون نمیشید.کد:http://www.gosugamers.net/dota/replays/33729
سلام
من وقتی بازیم رو به 1.24bیا1.24eارتقا می دم نقشه دوتا برام باز نمی شه و وسط لودینگ از بازی می پره بیرون ولی بقیه نقشهای بازی مشکلی نداره و راحت باز می شه وقتیی 1.2هم هست مشکلی نداره و راحت دوتا رو باز می کنه من از نقشه های 6.67 6.67c 6.37 استفاده کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد کسی می دونه مشکل از چیه
باید بری بازی سالم رو از یه گیم نت بگیری. اینی که الان داری سالم نیست حتما یه نقصی داره.
ممنون..نقل قول:
انگار همین دکمه رو هم برداشتن...:2: