ظاهرا مربوط به اپدیت قدیمیشه، و کلی گشتم همه لینک هاش پاک شده بود! ظاهرا ایرانسل جلوشو گرفتنقل قول:
حالا اگه شما هم اطلاعات بروز تری گرفتی، اینجا اعلام کن
Printable View
ظاهرا مربوط به اپدیت قدیمیشه، و کلی گشتم همه لینک هاش پاک شده بود! ظاهرا ایرانسل جلوشو گرفتنقل قول:
حالا اگه شما هم اطلاعات بروز تری گرفتی، اینجا اعلام کن
چرا انلاک میشهنقل قول:
ورژن ۱۹۲ و ۱۹۵ انلاک میشن
معمولا اگه مودم رو نو بخرین ورژن ۱۹۲ روش هست که براحتی و البته با کمی حوصله انلاک میشه
ادرسی که باید پینگ بشه رو بفرستید واستون تست کنم
اکه تصمیم به خرید i60 و انلاک دارین به این نکته توجه کنید که بعد از گذاشتن سیم کارت روی مودم سریعا به ۱۹۶ انلاک میشه و فرایند انلاک دشوارتر
بس باید قبل از اینکه سیم کارت بزارم اون رو آنلاک کنم درسته؟ قیمت این مودم به صورت آنلاک (همون هواوی) چنده و اگه زیاد تفاوت نداره مستقیم همون اصلی رو بخرم و آنلاک نکنمنقل قول:
آدرس خدمت شما:
eu.ss.btc.com
ممنون
راستی اینکه میگن این مودم زیاد روی 4.5 نمیره و همش میره روی 4 چقد صحیحه؟ چون من با توجه به تحقیقات فک می کنم بهترین مودم در این رنجه اما این مورد یکم منو به شک انداخت
سلام
تخفیف چند تومنی هست ؟
نقل قول:من رفتم تا مرحله آخر سفارش و ورود کد تخفیف. فقط 20 هزار تومن! :n09:نقل قول:
دوستان سلام،
با ماهان نت تا حالا كار كرديد؟ , انواع خدمات اينترنتي را ارائه ميدهمنجمله.TD lte
ميگه اگر سرعت زير 10 مگ باشه نميفروشه. كارشناس ميفرستن قبلش.
بنظر شما 50 گيگ يكماهه 91700 تومن ارزش داره؟ با توجه به تضميني كه ميده.
سلامنقل قول:
صفحه آموزشی دارید؟
خیلی جالبه، من گزینه آپدیت رو خاموش کرده بودم اما بازم اپدیت کرد!
چند روز پیش ، یه بسته شبانه تست گرفتم ببینم که موقع دانلود، همچنان فایل ها رو خراب میکنه یا نه، منو مودم عوض شد پس یعنی آپدیت کرده
خوب الان ین مودم قابل انلاک هست؟ اگه هست، چطور؟ ممنون
این اپراتور برای پوشش نسل 4 ثابت قبلا از تجهیزات مبین نت استفاده میکرد ولی الان ظاهرا از همراه اول استفاده میکنه .خودش توی تعرفه هاش حداقل سرعت رو 1 مگ و 2 مگ ذکر کرده پس خیلی به حرف شرکت اعتماد نکنید چون بعدا سرعتتون کم شد زیر بار نمیرن.قیمت بسته های ایرانسل به نظر ارزان تر میاد.نقل قول:
دقیقانقل قول:
باید قبل از کذاشتن سیم کارت اقدام به انلاک کنید
گفتنی هست که فقط در اخرین ورژن یعنی ۱۹۶ امکان فعال سازی تجمیع یا ca یا همون پلاس فعال شده و در ورژن قدیمی این امکان مهیا نیست
پینگ ۱۷۰ میانگین
۴.۵ جی ارتباط مستقیمی با تجهیزات نصب شده در منطقه داره
قیمت نسخه انلاک اصلی حدود ۸۰۰ تا ۱ میلیون تومان هست
بعضی از فروشنده ها اقدام به انلاک این مودم و همینطور پاک کردن ارم ایرانسل یا مبین نت از روی مودم میکنن و مودم انلاک شده رو با قیمت نزدیک به ۶۰۰ تا ۷۰۰ تومان با عنوان نسخه انلاک اصلی بفروش میرسانند
بنظر منم این مودم یکی از بهترین انتخاب ها در رنج قیمت خودش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل اپدیت شدن مودم شما حتی با توجه به خاموش بودن اپدیت ،روشن بودن گزینه tr069 هستنقل قول:
این گزینه امکان دسترسی به مودمتون را از طریق اپراتور فراهم میکنه
واسه جلوگیری از این اتفاق باید این گزینه در تنظیمات مودم خاموش بشه که در مودم های لاک و همینطور انلاک شده این گزینه غیرفعال هست یعنی نمیشه خاموش کرد و باید از فریمورهای کاستوم یا سفارشی استفاده کرد که این گزینه tr069 بصورت پیش فرض غیر فعال هست
برای اطلاعات بیشتر :
نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل
سرعت دانلود من در سرویس td lte
ممنونمنقل قول:
بعد از آنلاک می تونم مودم رو به 196 اپدیت کنم که 4.5 رو داشته باشم؟
احتمال لاک شدن مودم زیاد هستنقل قول:
ولی باز با این حال تونستن عزیزانی که مودم اپدیت شده ولی همچنان انلاک مونده
نقل قول:
تعرفتون را ميفرماييد چقدره؟
من بسته ۳۰۰ گیگ یکساله کرفتم با تخفیف ویژه که مخصوص مشترکین غیر فعال بود با هزینه ۳۰ تومننقل قول:
یا خدااااا.شما چهار تا چراغ آنتنتون روشنه؟سیگنالتون چنده؟نقل قول:
از ۵ چراغ ۴ چراغ روشنهنقل قول:
توی ورژن جدید ۱۹۶ ایرانسل اومده کلک زده و نسبت rssi به چراغ مودم رو افزایش داده
یعنی در حالت استاندارد مودم من باید بین۲ تا ۳ چراغ روشن باشه ولی الان بین ۴ تا ۵ چراغ روشن میشه
توی نسخه جدید این اتفاق افتاده که کاربرا فکر کن واووو... انتن چقدر قویتر شده ...!!!!
در صورتی که سیگنال دریافتی تغیر نکرده
سیگنال من در بین متوسط تا پایین قرار داره
sinr 12 هست
مودممبین نت من با sinr 22 چهار چراغ روشنهb612
متاسفانه این اپ رو ندارم و نمیشه از لینکتون استفاده کنمنقل قول:
اگه امکانش هست قسمت آخر رو جواب بدین ممنون میشم
منظور از قسمت اخر چی هست؟نقل قول:
سلام
کسی تا حالا تلفن مودم B5142 رو راه انداخته؟ اطلاعاتی در مورد ساپورت SIP Phone این مودم و نحوه رجیستر کردن و غیره دارین؟
یه موردی که دیدم اینه که سرعت دانلود از لینک مستقیم به 2-3 مگابایت بر ثانیه هم میرسه ولی سرعت دانلود از تورنت رو به نظر میاد محدود کردن و به شدت نوسان داره و از 400 کیلوبایت بالاتر نمیره؛ هی میشه 40 کیلوبایت بعد میره تا 500 کیلوبایت بعد دوباره برمیگرده پایین...
در ساعات شبانه هم سرعتو محدودتر کردن و خیلی کم دانلود میشه. تورنت که انقدر داغونه که یه تورنت 5 گیگی رو دو شب ساعت 2-7 بذاری تازه تموم میشه!
این بسته نامحدود تا هشت مگ سرعت بازه واقعا نامحدوده یا سقف داره؟
الان شرایط رو دیدم تا ۵۰ گیگ سقفشه:n31::n31::n31::n31: خداییش جکن اینانقل قول:
اگه نامحدود واقعی بود که بچهها ایرانسل رو غارت میکردند!نقل قول:
کسی میدونه داستان پینگ مودم چطوره ؟
دیوونه ام کرده
با گوشی 110-120 میگیرم همیشه
یه i40 داشتم سرعت و پینگ فاجعه بود و یه dt 350 از یکی از دوستام گرفتم سرعت مشکلی نداره ولی پینگ شانسی یا 110-120 یا 150-160 که وقتی بالاس میرم تو تنظیمات مودم چند بار کانت/دیس میزنم تا 120 بگیرم که دیگه اوکی میشه تا زمانی که برق قطع بشه!
حدود یه ماهی پینگ عالی بود و 120 میگرفتم با این روش
10 روزی برا امتحانات رفتم دانشگاه و از موقعی که اومدم پینگ 150-160 و هر کاری میکنم پایین نمیاد
حس میکنم بیشتر از یه شبکه وجود داره و به اون پینگ بالاتر وصل میشه نمیدونم چطوری دقیق !!
Link Quality هم همیشه بالای 20 میگیرم که فکر میکنم خوب باشه
من مودم 2101 پلاس دارم.از طریق مودم تندا dh301 اونو روتر کردم ولی هر چند دقیقه قطع میشه.چی کار کنم؟
تنظیمات تندا رو bridge گذاشتم.
روی بریج نذاریدنقل قول:
همون pppoe یا dynamic ipبذارید
بریج اگه گذاشتین باید tif رو هم تغیر بدین
عکس از تنظیمات تندا بذارین بهتر راهنمای کنم
تندا مودم هست یا روتر؟
dhcp تندا هم خاموش کنید
میتونه نوسان پینگ باشه که توی ایرانسل عادی هستنقل قول:
jitter چقدر هست؟
حس تون احتمال درست هست معمولا چند دکل در منطقه هست و ممکنه دکل دیگه پینگ و سرعت بهتری بده
برای مثال منطقه ما ۳ دکل td وجود داره که از طریق cell ID میتونم بفهمم به کدوم دکل وصله
ولی نمیشه بصورت دستی انتخاب کرد دکل رو
یکی از عوامل تاثیر گذار توی پینگ فاصله تا وای فای و نویز موجود سیگنال وای فای میتونه باشه
مودم ای ۴۰ مودم خوبی نیست
خیلی ممنون از پاسختون.حالت رو pppoe گذاشتم.dhcp هم خاموش کردم ولی بازم مشکل قطعی دارم.تندا مودم روتر دارم.اینم عکسها:نقل قول:
حدودا 10 روزی میشه این مادر به خطا ها دوباره یه کاری کردن فکر میکنم کلا همه اینترنتای من خراب شده یا پینگش بالاس یا پینگش پایینه و پکت لاست دارهنقل قول:
باید آیپی رو از یه عدد بعدی شروع کنی و بهش ایپی بدینقل قول:
مثلا اگر مودم اصلی
۱۹۲.۱۶۸.۱.۱
اینو باید ۱.۲ کنی
Sent using Tapatalk
مودم روتر اگه باشه که ظاهرا هست pppoe جواب نمیده و میره روی حالت adslنقل قول:
برای شروع ابتدا مودم رو ریست فکتوری کنید
۱. کابل شبکه مودم به مودم تهیه کنید
۲. ابتدا به پورت لن شماره یک مودم ایرانسل وصل کنید
۳. سر دیگه کابل رو به پورت شمارهیک مودم (پورتی که عبارت wan روش نوشته و رنگ متفاوتی داره وصل کنید)
۴. وارد مودم تندا بشین و حالت نصب سریع میاد این قسمت رو رد بشین تا به صفحه اصلی مودم برسید
۵. در قسمتprimary گزینه connection mod رویحالت روتر یا داینامیک ای پی بذارید (از گزینه این قسمت و قسمتبالا که auto داره عکس بفرستید واسه راهنمای بیشتر)
۶. قسمت وای فای رو تنظیم کنید و به بقیه قسمت ها دست نزنید
۷. تنظیمات اعمال کنید و مودم ریستارت کنید
باید کار کنه
dhcp هم دست نزنید و روشن باشه
ای پی تندا رو هم از ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ تغییر بدین که تداخل نداشته باشه
دوستان عزیز لطفا بحث تنظیمات مودم رو در انجمن تجهیزات شبکه بررسی کنید اینجا انجمن TD ایرانسله
سرعت دانلودم 6 مگه.بعضی وقتا میاد رو 200 کیلوبایت.انگار سوییچ میشه رو یه دکل دیگه.باید از تو تنظیمات قطع و وصل کنم تا دوباره سرعت بالا بره.چی کار کنم؟تو تنظیمات مودم راهی هست که بزاریم همیشه از یه دکل استفاده کنه؟
متاسفانه مودم های موجود فاقد این قابلیت هستندنقل قول:
طرف رو به دکل بد رو دو لایه نازک فویل بپیچنقل قول:
Sent using Tapatalk
از کجا بفهمم کدوم طرفه؟نقل قول:
دیگه هوش خودته ولی با جابجایی مودم میشه فهمید.نقل قول:
جایی که سیگنالش قوی میشه ینی اون سمته
از کد CELL ID میفهمیم
Sent using Tapatalk
اگه مودم TF-i60 باشه امکان استفاده از هز دو سیم کارت FDD و TDD وجود داره ، 2 تا سوال دارم ؟
1- توی نسخه فریم ویر جدید (196) که تجمیع اضافه شده سرعت TD + با FDD + تفاوتی داره ؟ سرعت تجمیع توی FDD بیشتره یا TDD ؟ ( شنیدم TD هم تجمیع شده )
2- اگه از TD استفاده کنیم بعد سیم کارت FD بزاریم آیا از همون حجم TD کم میشه یا جدا باید براش بسته خریداری کرد ؟
ممنون .