من که بهم ثابت شده پشتیبانی چرتو پد زیاد میگهنقل قول:
Printable View
من که بهم ثابت شده پشتیبانی چرتو پد زیاد میگهنقل قول:
من هم این مشکل رو دارم الان ساعت 2 شب سرعت پایینه عصری هم تایم اوتش زیاد میشد مسیر اذربایجان همش پینگش شده الان 270 صبح 120 بود همش:n13:نقل قول:
قدرت اینترنت چالوسو ببینین فقط :n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تست هم ساعت 9 شب بزار لطفا :n16:نقل قول:
اقا این های وب چجوریاس؟
سرعتش خوبه؟
شبانه رایگان مایگان هم داره؟
سرعت شبانش چطوره؟
قیمت گیگ اضافه چنده؟
همش شانسه . ممکنه شما بگیری راضی باشی همسایه بغل دستیتون بگیره راضی نباشه ! شبانه هم بعضی از سرویس هاش دارند. من چون شبانه ندارم نمی تونم در مورد سرعت شبانه نظر بدم دوستان باید بگن. گیگ اضافه هم بستگی دارهنقل قول:
1 گیگش حدود 4 تومان هست. 3 گیگش حدود 11 تومان.
اما سرویس هایی داره به اسم فشفشه مثلا شما 15 گیگ می گیری برای 5 روز باید تو 5 روز 15 گیگ رو تمام کتی وگرنه میسوزه.
منم داشتم:n18:نقل قول:
ولی چون نامحدودش گرونه رفتم مخابرات
ولی دمشون گرم تو مازندران و در کل شمال خیلی خوب خدمات میده:n06:
دوستان کسی در مرکز مخابراتی حکمت شعار یا فرجام تو تهران سرویس داره؟ میتونه یه تست سرعت بزاره؟
آره دیگه، ما مازندرانیا همیشه مرکز اول دیتا بودیم و هستیم ، 0111 پرچمش بالاست :n20: موبایلامونم که کد اول هستش 0911 :n20:نقل قول:
شما شمالی ها حقه ما جنوبی ها را خوردین:n02:نقل قول:
یه زمانی های وب محشر بود
:n28::n03:
در کل داغونه فقط شمال کشور خوبه جواب میده:n23:نقل قول:
بستگی به شانست داره فقط:n09::n10:
فقط پینگش خوبه سرعتش تعریفی نداره
اتفاقا واسه من بر عکسه:n13::n04::n28:نقل قول:
یعنی واسه تو سرعت خوبه پینگ خرابه؟؟نقل قول:
اره والانقل قول:
..........
شما هم خوب بیاین شمال،خوشحال می شیم :n16::n01:نقل قول:
روزبه تو هم بیا قزوین ما هم خوشحال میشیم :n09::n10:نقل قول:
قزوین بیامممممممممممممممممم :n04: آره باید یک خونه هم قزوین بخریم چون سرویسای نامحدود مخابرات قزوین خوبه :n09: حالا کحای قروین خونه بخریم؟ :n10:نقل قول:
دوستان DNS های وب چی هست؟
اره سرویسای نامحدودش خوبه ...512 نامحدودش 100 تا سرعت میده که چنین سرعتی الان تو چالوس اونم به صورت نامحدود ارزو هست :n09:تو بیا خودم میبرم همه جای قزوین بهت خونه نشون میدم :n10:نقل قول:
دوستان راست می گن ، توی ساعت پیک یکم ازیت می کنه ولی انصافا بقیه مواقع خداس. من که واقعا راضی بودم تو این 2 ماه. ساعت 1:40 شب ، سرور آمریکا ! با هیچ کدوم از آی اس پی های دیگه ای که داشتم ساعت 1 نتونستم حتی سایت سپیدتست رو هم باز کنم !
:n02::n05:نقل قول:
اینم واسه من که واقعا خداس سرعتش
سلام دوستان های وب دانلود رایگان رو محدود کرده؟
3 تا فایل گذاشتم با سرعت 50 بیشتر نمیگیره
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
تمام تلفن های خونه رو قطع کردم بعد سرعتم تو IDM شد 1.1 MB
:n04::n04: شما هم امتحان کنید جواب میده 100 درصد اگر تلفن بیسیم دارید از تو خط در بیارید موقت ببینید دانلود میترکه
دوستان ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره سوال منم پاسخ بده !
نقل قول:
دوستان یه سوال. این اپراتورها یا این مسئولین فروش و ... دسترسی کامل به اطلاعات و دیتاهی رد و بدل شده مارو دارن ؟!
یه دوستی با های وب همکاری داره حتی ریز سایتهای مورد استفاده من رو داره !! چطوریاست ؟!
سلام اقا این hiweb هم نوسان پینگ داره یا سرعت؟
بستگی به مرکز مخابراتی داره. بهتره بگی چه شهر و مرکزی هستی تا کساییکه از همون منطقه گرفتن جوابتو بدن ولی در کل پینگ و سرعتش خوبه و در ساعات پیک یه کم نوسان ممکنه داشته باشه اما نه اونقدر که از کار و زندگی بیفتی.نقل قول:
آره چند وقتی میشهنقل قول:
هرچند شانسی هم هست
اینم سرویس دینامت
صبح ها کمی بهتر از این هست
داداش برو خدا رو شکر کن تست اصلا کامل نمیشه:n03::n28: رفتم سایت ir.195 ارشون شکایت کردم با این شرایط حتما حقو به من میدننقل قول:
حسابشو کن چن دیقه طول کشیده تا اومدم توی این تاپیک :n08::n04::n03:
سرعت حسابی پوکیده:n28::n22:
پشتیبانی اشغاله کلا یا موقعی هم که نوبتم میرسه بوق اشغال میزنهنقل قول:
روی پشتبانی اصلا حساب نکن چون من قبلا حسابی باشون کل کل کردم ولی فایده نداشتنقل قول:
تنها راه اینه از این شرکت بری
مثلا میگن پینگ استاندارد ما 400 هست 8888:n19:
4224پینگ هم قبول نداریم:n04:
وکلی چرتو پد دیگه:n10::n09:
حالا نمیدونم گریه کنم یا بخندم:n02::n03:
دیشب زنگ زدم پشتبانی گفت 35 نفر تو صف هستن ... این یعنی کلا ترکیده بود دیشبنقل قول:
کلا هیچ جا نیست که واقعا و کاملا خوب باشه همشون داغونن
ریشه خرابه
من که از این شرکت در خواست جمع اوری میدم تا شنبه جمع اوری میشه...تازه 10 روز اومده بودم این شرکت ...افتضاح تر از نت این شرکت ندیده بودم :n19:بای های وب :n02: پیش به سوی پارس انلاین یا فن اوا
یه سوالی
من از وقتی سرویسمو به 256 محدود تغییر دادم سرعتم شده 240 کیلو سرور ایران و خارج هم فرقی نداره .
در حالی که دانلود استریم رو 4 مگ بسته شده . قبلا هم 1 مگ داشتم همین 4 مگ بسته شده بود ولی سرعت تا 480کیلو میشد .
دیروز زنگ زدم پشتیبانی گفت رو 8 مگ واست میبندم . ولی گفتم خطم تا 5 مگ بیشتر نمیکشه. اونم رو 5 مگ بست .
طرف خطمو چک کرد گفت مشکل نویز هم نداری . بعد گفت ممکنه از مخابرات محل باشه . (که این گفته با عقل جور در نمیاد چون تا 4 روز پیش سرعتم تا 480 کیلو بود)
نمدونم چرا با اینکه خطم رو 5 مگ بسته شده سرعتم بالا نمیره:n13:
دوستان کسی میدونه چرا سرعتم بالاتر نمیره ؟:n16:
دلیل خاصی داره؟
با اکانتینگ محدودت کردند.:n16:نقل قول:
یعنی چی ؟نقل قول:
چیکار میتونم بکنم؟:n16: