داداش alfa میشه لطف کنی بگی چه جوری تونستی
1. حوض ماهیگیری رو بزرگ کنی
2. گلخونه دوم دیگه چه صیغه ایه ؟:n16:
لطفا جواب بدید
Printable View
داداش alfa میشه لطف کنی بگی چه جوری تونستی
1. حوض ماهیگیری رو بزرگ کنی
2. گلخونه دوم دیگه چه صیغه ایه ؟:n16:
لطفا جواب بدید
برای حوض ماهیگیر بعد از سال سوم میاد و 3 ایتم در اختیارت میزار ه که یکیش حوض هست
گلخونه دوم رو الان خودم تو سال 3 هستم اگر تونستم بگیرم حتما عکس میزارم بعد توضیح میدم
اما دستگاه ابیاری اتوماتیک رو دیدم اما نتونستم بگیرم
سلام
چرا نباید از رمز استفاده کنیم...؟من فقط از رمز خسته نشدن استفاده کردم و یه دونه از گاوها رو هم به خاطر مسابقه قلبشو 10 کردم که الان شیر طلایی میزاره
کد پولم با cheat engine زدم
چون هربار که از رمز استفاده میکنید فقط 1 متغیر رو تغییر میدید
در حالی که ممکنه اون متغییر باعث تغییر چند متغییر دیگه بشه
سلام من خیلی خیلی سال پیش تو این بازی دیدم که دوستم به شهر رفت :) بعد از سه سال .نقل قول:
من شهر ندیدم اما ایتم مخفی خیلی دیدم
یه سوال دیگه...من آناناس کاشتم فقط تونستم یه بار برداشت کنم....توی 1 ماه فقط 1 بار.... همشم آب می دادم...ممکنه به خاطره رمز باشه؟الان می شه درستش کرد؟
یا کلا اناناس همینجوریه؟
اناناس 15 روز طول میکشه به محصول دادن برسه بعدش هر 7 روز میوه میده
کلا 2 بار میتونی برداشت کنی البته تو گلخونه تا وقتی گلخونه هستو اناناسم سر جاش هست هر 7 روز میوه میده
دادا دمت گرم...فقط اگه یه عکسم از گلخونه ی بغل نجاری بزاری ممنون می شم :n01:
اقا سلام مي گه برا مريض شدن كارن شهر مي ره چه جوابي داري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما تو ps3همين بازي رو انجام ميديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هم يه سيو از اينترنت گير اوردم 88% همه چي999 زن وبچه هم داره ولي چه طور 100% ميشه اگه سيو بيش از 88%داشتيد در اختيار ما هم بذاريد
يا علي
راستي از چيزهاي جالبي كه تو اين بازي هست
اينه كه شما حيواناتي كه در سيو هاي ديگه داريد رو مي تونيد بياريد تو سيوتون
اين جوري ميتونيد دستگاه رو گول بزنيد و مثلا از يه سيو كه حيوون طلايي داريد بيرون بازي چند تا كپي بگيريد
و اون حيوون رو چند بار بياريد تو سيوتون از همون سيو هاي كپي شده
اين جوري ميتونيد حتي از روز اول بازي 10مرغ و10گاو 10گوسپند طلايي داشته باشيد فقط بديش اينه كه
اسماشون يكي ميشه
اين رو هم ياد اورشم كه اون سيوي كه كپي ميكنيد بايد از يه مزرعه ديگه باشه كه سيو هاشون تداخل نشه
اگه كسي مشكلي داشت بگه
ياعلي
راستي سيو بيش از 88 فراموش نشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوست عزیز.نقل قول:
همه این کارها هم کردیم. درصد مزرعه مهم هست که تکانی نخواهد خورد.
فک کنم اگه غذاهای جدیددرست کنی در صد بالاتر می ره....
غذیه ی کارن که مریض می شی می ری شهرم فک کنم خخالی بندیه............
نقل قول:
من به هیچ شکلی ندیدم بره شهر
بله این بازی مال ps1 هست که رو ps3 یا pc انجام میشه
من نسخه اورژینال با حجم 68 مگ از سایت psn خریدم
سیوی که با رمز 99% شده باشه به درد نمیخوره
اگه گلخونه دوم رو زدم حتما عکس میزارم
من یادمه وقتی توت قدرتی می گرفتیم 1% اضافه می شد به در صد بازی اما حالا با شبیه ساز دلفین بازی می کنم ولی توت قدرت در صد نمی ده چرا؟
نقل قول:
اگه مال هاروست مون بک تو نچور برا شبیه ساز دلفین هست بزارید
بچه ها من لیست تاریخ تولد و لیست غذا ها رو به صورت pdf میخوام اگردارید برام بزارید
من دارم اما نميدونم چه جوري بذارم رو سايت اما اگه توي اين 691 صفحه بگردي پيدا مي كني
تو صفحه اول هست
ياعلي
سلام
اين طور كه من درصد حساب كردم اينجوريه
30%گاو گوسپند ومرغ
10%زن
10%بچه
هر8غذا 1% كه64تا ميشه 8%
10%خونه بزرگ كردن
10%سگ
10%اسب
رو هم شد88% تازه برا سيب قدرت هم درصد نميده خب ميشه بگي چطور از88 بيشتر شد درصدت
وقتي نشون مي داد درصدو............
سلام به همه من قبلا این بازی رو بازی کردم 99 % کزدم ps1 سوخت بعد دو روز دیگه بازی نکردم الان که خوندم پست هارو دلم تنگ شد که دوباره بازی کنم و البته اره با کارن ازد کنی مریض میشه میری یه دهکده دیگه 2 تا سگم میتونی بخری بدون گیم شارک هم میرفتم ولی متاسفانه هسچس از فرشته هاش یادم نیست . منم از نو میخام شروکنم:n18:
درضمن 2%برای بچه های سگتونه
هنوز بچه ها بازی میکنین که ؟
خب روایتی جدید! شنیده بودیم توی لوح نامه(پر از دروغ) وقتی برگردی از دهکده، توی میدان روستای خودمون سگ می فروشن. گویا شما از داخل دهکده کناری سگ خریدین.نقل قول:
اینقدر دروغ توی این بازی زیاد شده. آدم گیج میشه. کی راست میگه. کی نمیگه. برا همین هم دوستانی که چیز جدیدی کشف کردن عکسی چیزی ازش تهیه کنن. تا دیگه مثل اینجا، محل تخیلات بعضی نباشه. شاید شما واقعا این ها رو دیده باشین. ولی اینجا دیگه همه چیز مخلوط شده. و فقط با مدرک میشه صحبت کرد.
من مثلا خودم وقتی ps1 داشتم حوضچه بزرگ کردم. به شکل یک مستطیل عمودی از دید کاربر بزرگ شد. ولی میترسم بگم و متهم به دروغ گویی بشم. برای همین، قصد دارم از اول بازی رو برم. بدون ترینر و چیت. ببینم چی میشه.
والا من نمیدونستم متهم میشم ولی خب چشم عکسم اگه دوباره بهش رسیدم میگیرم فهلا که از اول دارم شروع میکنم
بابا دروغ خیلی زیاد شده...اگه یه بدبختی هم راست بگه همه فک می کنن دروغ می گه....:n02:
:n13:
یه سوال داشتم دوستان شما ها تو ورژنی که از هاروست مون دارید وقتی توت قدرتی می گیرید درصد اضافه میشه یا آخه من یادمه تو سونی 1 که بازی می کردم می داد ولی الان که دارم با شبیه ساز دلفین بازی می کنم توت فرنگی قدرتی درصدر نمیده من یادمه برا هر توت قدرتی 1% می داد:n19:
عکس از شهر هاروست مون عکسی از رفتن به شهر در هاروست مون
سلام دوباره با اینکه که کسی به سوالات جواب نمیده می خواستم بدونم این عکس میتونه مال شهر هاروست مون باشه واگه نیست پس کجاست و اون مرده که سمت راست اولین نفر وایستاده همونیکه کت و شلوار سیاه داره کیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس واسه نسخه ی harvest moon 64 هست فک کنم....تواون بازی که برای کنسول نینتدو ساخته شده خیلی از شخصیتا شبیه مزرعه دار سونی 1 هستن....ولی واسه سونی جالب تره بازیش
الان عگسشو واست می زارم
این بازیو می شه با شبیه ساز اجرا کرد....ولی جالب نیستش اصلا...
اینم یه عکس دیگه خودم گرفتم....
دوباره سلام اينم اون دو سيوي كه از اينترنت گير اورده بودم
مي دونم كم وكسري زياد داره اما خيلي با حاله
با حاليش به اينه كه كاغذ فرشته گان داره كه نميدونم چهجوري ميشه بدست اورد و خيلي چيز هاي ديگه
راستي اين كه ميگيد اين عكس روببين اون عكس رو ببين!!!!!!!!!!!!!
من رو ياد لباس پادشاه انداختيد !!!!!!!!!!1
اخه مرد حسابي كدوم عكس؟؟؟؟؟؟؟؟؟2
چرا خالي مي بندي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟3
يادمه يه بنده خدايي از رشد اناناس مي گفت
اين روبگم اناناس رو 3 بار ميشه برداشت كرد چه جوري ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اي جوري!!!!!
كه شما روز قبل از تابستون 30 بهار اناناس يا محصولات ديگه ات رو مي كاري اينطوري يه روز تو اب زدن جلو مي افتي خودم اين كار رو كردم وخيلي راضي ام
اين موقع روز هاي اب زدن محصولات ميشه 30روز
مشكلي داشتيد بگيد
ياعلي
اقا يه جوونمرد پيدا شه سيوي كه قلب كارن قرمز تمومه و ازدواج نكرده رو در اختيار همه بذاره
بعد ازدواج كه كارن مريض ميشه ميفهميم شهر ميره يا نه
اصلا يه بار رنگ شهر رنگوارنگ كينگ سيتي رو مي بينيم
سلام
بابا دروغ چیه....گفتم اون عکس واسه ی نسخه ی هاوست مون 64 هستش....اونو از اینترنت دانلود کردم که حجمشم خیلی کم بود....بعد با شبیه ساز نینتدو اجراش کردم....بعدشم با دکمه ی prt scsys rq ازش عکس گرفتم........شما گفتی اگه شهر وجود نداره پس اون عکسه چیه....منم گفتم که این یه نسخه ی دیگه هستش که ازش عکس گرفتم....اگه می خواید بازم عکس می گیرم می زارم.....
مشكل اينجاست كه كو عكس؟!
نكنه فيل . ت .ر كش مي خواد!