سلام من دو روز پیش کرید گرین رو دوباره تستکردم باز به عظمتش پی بردم! عالیه این ادکلن! نه خداس! شاید بغلش رویال عود و آونتوس هم شامل این کلمه بشن! اگه شنل و دیور و بنز و بی ام و باشن کرید لامبورگینیه! به هیچ ادکلنی تا حالا نگفته بودم خدا!
Printable View
سلام من دو روز پیش کرید گرین رو دوباره تستکردم باز به عظمتش پی بردم! عالیه این ادکلن! نه خداس! شاید بغلش رویال عود و آونتوس هم شامل این کلمه بشن! اگه شنل و دیور و بنز و بی ام و باشن کرید لامبورگینیه! به هیچ ادکلنی تا حالا نگفته بودم خدا!
بویی بسیار بسیار شیرین من که بوی عسل رو کامل ازش تشخیص میدادم موندگاری فوقالعاده بالا پخش بو هم عالی منتها من که تست کردم اومدم هیچکدوم از خانوما نپسنیدن چون بو واقعا قوی و شیرینه واسه خودم هم قابل تحمل نبودنقل قول:
بوش کاراملی و دودی هست و بعد از مدتی حالت دودیشو از دست میده و وانیلی میشهنقل قول:
پخش بوش وحشتناک هست. کم ادکلنی میتونه از نظر پخش بو رو دستش بزنه:27:
امروز L'Instant de Guerlain رو بالاخره بو کردم.جالب بود.خوشم اومد .تو این فصل هم به نظرم میشه استفاده کرد.بیشتر تنده تا گرم باشه.
یه سری از ادکلن ها احساس میکنم هم ترش هستن و هم تلخ .ترکیب اسید و باز هم که میدونید شور میشه.این ادکلن هم از اوناست که حس همه طعم هارو بهت میده.این شوری اش با شیرینی ترکیب میشه خیلی باحاله.دوان جنتلمن هم همین حسو میده.
Givenchy Gentelman هم همین طور .ولی ازش خوشم نیامد چون بالانسش درست نیست.خشنه.
علی جانتویلت رو تست کردی یا پرفیومش رو؟
من گفتم DKNY MEN نه گفتم دونا کارن! مگه دی کی ان وای دونا کارن تلفظ میشه؟؟؟؟
موندم اگه قراره یه عطر قوق العاده خوش بو باشه اما نه موندگاری داشته باشه نه پخش بو(The One Gentlman) اصلا چرا باید تولید بشه!
D&G که اینقدر معروفه واسه چی عطراش اینقدر ضعیفه تو موندگاری و پخش بو؟ لابد مثه Lacoste چون اونم چندتا از عطراش رو تست کردم بعد از
نیم ساعت تعطیل میشن! (یه همچین پوست بدی دارم من! موندگاریه پوستم کمه! :دی) اولین عطر اورجینالی که خریدم Mont Blanc Starwalker
بود! یعنی یه ناامیدی به تمام معنا! 4 سال پیش از هایلند 50 میلشو خریدم! یعنی بگو نیم ساعت نمی موندا! دومین عطرم Thery Muller Ice Men
بود که گرم و موندگاری بالایی داشت اما به نظرم پخش بوش جالب نبود! 100 میلشو 3سال پیش از هایلند خریدم! 2سال پیش یه عطر خنک به نام
Esenza Di Zegna خریدم! جالب بود با وجود خنک بودن موندگاری و پخشش خیلی بود! بوی خیار و درختای چنار میداد! احساس میکردی تو جنگلی و
داره بارون میباره! 2تا عطر آخرم هم Lanuit L Homme از سن لورن (پرفیوم) که موندگاری خوب ولی پخش نه چندان جالب! و Zippo که قبل از عید 50 میلشو
خریدم! گرم و شیرینه و موندگاری و پخشش قابل قبوله ولی رایحش برام آشناست و اونجوری خاص نیست! اینا عطرایی بود که تاحالا داشتم!
نظرتون راجب Marc Jacobs Bang و Thery Muller Angel Pure Havana چیه؟ بازم فکر میکنید گزینه ای هست؟ اینم بگم به نظر من خریدن محصولات
Dior، Channel ، Creed ، Tom Ford با این قیمتا دیوانگیه محضه! لابد میخواین بگین اینا خیلی خوشبو ان،فلانن،بهمانن! خودمونو گول نزنیم سیاستای
غلط مملکتمون پول ملیمونو داغون و بی ارزش کرده! و اینجوری همه ی اجناس رو گرون کرده! Pegasus و Homme Intense و Green Irish و... هرچقدر
میخواد خوشبو باشه ولی فوق فوقش نصف قیمتای فعلی ارزش داشته باشن! من اگرم داشته باشم با وجود اینکه جدیدا عاشق عطر شدم قدری منطقی
سعی میکنم فکر کنم و هیچ وقت 300 تومن واسه یه عطر نمیدم که تا همین پارسال 100 تومن قیمتش بود! بهتره ما مردم ایران قدری به خودمون بیایم!
نقل قول:
dkny نام اختصاری برند دونا کاران هست.
ببینید دوست عزیز یک سری مسائل باعث میشه برند ها چنین محصولاتی تولید کنند. اگر قرار باشه همه تولیدات شرقی و اسپایس و وودی باشند که موندگاری خوبی دارند پس تکلیف اون کسانی که
سلیقه شون اکواتیک و فرش و فوژه هست چی میشه!!!!؟ این یک مسئله و مسئله دیگر این هست که بعضی مواقع هدف تولید یک رایحه خاص هست (مثلا همین د وان جنتلمن) و اگر قرار باشد غلظت
این عطر رو بالا ببرند بالانس ترکیبات بهم میخوره و کلا رایحه عوض میشه (این نمونه رو توی اکثر تولیدات که در دو نوع غلظ دارند میتونید مشاهده کنید) و دیگر هدف که اون رایحه هست عوض میشه. ولی
در کل برند ها خودشون بدشون نمیاد که تولیداتشون موندگاری خوبی داشته باشند. اگر همه بر اساس موندگاری ادکلن تولید کنند تنوع بویایی بسیار پایین میاد. این مورد رو هم میتونید توی کارهای موگلر و آرامیس ببینید که اکثر کارها رایحه هایی مشابه دارند.
خیلی ها فکر میکنند موندگاری ادکلن بنا به غلظت ادکلن هست در صورتی که این تفکر کاملا اشتبا هست بلکه مهمترین عامل موندگاری و پخش بو مواد تشکیل دهنده و ترکیباتشون هست. ادکلنهایی هستند که با غلظت colong (پایین تر از تولیت) موندگاری و پخش بویی حتی فراتر از پرفیوم ها دارند (نظر چاپس و آرامیسها) کلا بسته به نوع ترکیبات موندگاری متفاوت هست وآکثر کارهایی که در بیس نت آنها وانیل و چوب صندل دارند موندگاری خوبی دارند.
محصولات d&g موندگاریشون بد نیست و همین دیزل اونلی موندگاری خوبی داره و اینطور که شما گفتید تمام محصولاتش موندگاری بدی ندارند
چرا همش دنبال عطر های با موندگاری پایین هستید!!! این بنگ هم موندگاری و پخش بوش خیلی ضعیف هست! ولی هاوانا برعکس گزینه خیلی خوبی هست!
منم در مورد برندهای گرون قیمت تا حدودی با شما موافقم مثلا ادکلنهای کرید به نظر من بوشون فوقالعاده هست ولی امان از موندگاری پایین. سیلور مونتاین که خیلی بوش با حال بود ولی حتی 1 ساعت هم موندگاری و پخش بوش نداره ولی گزینه هایی مثل گرین اریش و تاباروم و سانتال با از بقیشون بهتر هستند.
ولی خب به نظر من ارزش این همه هزینه رو ندارند اما توشون پیدا میشه نمونه هایی که لیاقت اون پول رو داشته باشند. به نظر من تو این قیمتها فقط و فقط اگویست و دیور هوم اینتنس ارزش خرید دارند
در مورد این قسمت از صحبتتون که هزینه کردن مبلغ 300 تومن برای یک عطر زیاده روی هستنقل قول:
ببینید دوست عزیز این صحبت شما ناشی از این هست که شما به عطر به چشم یک مقوله و ابزار مد و فشن نگاه میکنید...
به شخصه هیچ موقع برای یک مارک و برند لباس یا کفشی رو نخریدم و توجهم بر روی کیفیت بوده فقط...کلا واسه مد و فشن ارزش زیادی قایل نیستم ولی عطر بحثش کاملا فرق میکنه...
بنده عطر و استعمال عطر رو اصلا یه موضوع مرتبط با فشن و مد نمیدونم...و این نوع نگاه رو اشتباه میدونم...من عطر رو برای خودم میزنم و از عطر انتظار دارم که بهم آرامش بده...برای همین هنگام خرید مهم ترین چیز برای من تاثیری هست که عطر بعد از یک تا دو ساعت رو خودم و شخصیتم میذاره...میتونم بگم ماندگاری هم برام مهمه ولی خیلی پخش بو رو مهم نمیدونم...
عطرهای بسیار معروف در دنیا هستند که معروف به عطر های skin scent هستند چون رایحشون نزدیک پوست میمونه...شاهکارهای زیادی در این دسته طبقه بندی میشند و طرفداران خودشون رو دارند...عطر در درجه اول باید یک فضای آرامی برای خود شخص بوجود بیاره و در درجه دوم باید این فضا رو برای اطرافیان ایجاد بکنه...
ولی متاسفانه نگاه به عطر چه در ایران و چه در اغلب کشورهای دیگه جور دیگریست...برای همین هست که فروش عطرهای اورینتال و اسپایسی که معمولا بوی بولد و پخش بوی خوبی دارند بسیار زیاد هست ( البته من خودم از طرفدارای این گروه هستم ولی بحث من یه چیز دیگست ) چون بیشتر افراد عطری رو برای دیگران میخرند و به عطر همون نگاهی رو دارند که به لباس و کفش و کلاه و سایر مقولات مد دارند.برای همین هست که در خیلی از مهمانی ها با انبوهی از رایحه های سنگین مواجه هستیم که ترکیبشون واقعا سردرد آور و اذیت کننده هست...چون همه عطرهای بولد با پخش بوی بالا استعمال کرده اند...
یک روزی در یکی از عطر فروشی های آشنا بودم و عطرهای جدید رو تست میکردم...هرکسی میومد عطر بخره اول میگفت یه عطری میخوام که خط بو داشته باشه و وقتی وارد یه مجلسی میشم همه متوجهش بشند و .....این نگاه به نظر من جالب نیست...
در کل عطر بیشتر یه مسئله متافیزیکی هست و به روح و شخصیت انسان بیشتر مربوط هست تا ظاهر و تیپ...برای همین بیشتر از این حرفها ارزش سرمایه گذاری داره...
در شرایطی که بیشتر مردم حاضر نیستند حتی سالی 50 هزار تومن خرج عطر و ادکلن بکنند بحث در مورد اصراف و زیاده روی در مورد عطر در ایران به نظر من اشتباه هستش...بیشتر باید کمک کرد تا فرهنگ مردم رو به این سمت ببریم که حداقل حاضر بشند یک دهم هزینه ای که در سال برای لباس و کفش خودشون میکنند برای عطر هزینه بکنند...
و البته به شخصه هیچ گونه حدی رو برای خرید عطر متصور نیستم...و به نظرم نمیشه به کسی گفت که چرا برای یک عطر مثلا 400 هزار تومان هزینه کردی....چون باز هم میگم...عطر رو یک ابزار مد و فشن نمیدونم...
در مورد عطرهای گرون قیمت اصلا بحث خوشبو بودن مطرح نیست...بلکه کیفیت موادی که به کار گرفته میشه بهتر هست...و بوی عطر اغنای بیشتری داره...این مسئله کاملا قابل حس و درک هست...بیشتر در این مورد نظرم در مورد کرید هستش که در ایران موجود هست...ماندگاری و پخش بوی عطرهای این برند معقول هستش و عطرهای معروفش بین 4 تا 6 ساعت معمولا پخش بو دارند که به نظر من برای یک عطر کافی هستش..و به نظر من ارزش هزینه کردن رو دارند ...
و در مورد اینکه ارزش این عطرها نصف قیمت فعلیشون هست (که البته اینطور هم نیست ) باید بگم که هم بنده و هم همه دوستان از موضوع گران شدن عطرها ناراحت هستیم ولی آیا این دلیل بر نخریدن میشود؟؟ مثلا اگر قیمت نان دو برابر بشه نباید نان خورد ؟؟یا نان بی کیفیت باید خورد؟؟ارزش یک مسئله غیر مادی هست و نمیشه با پول سنجیدش..قیمت اجناس هم شرایط معین میکنه..و با توجه به شرایط مملکت متاسفانه قیمت بالاست...ولی باز هم میگم این دلیل بر نخریدن نمیشود...و این هزینه اضافی که پرداخت میشه واقعا نسبت به هزینه های دیگه ای که در جاهای دیگه پرداخت میکنیم چیزی حساب نمیشه...و با توجه به اهمیت عطر به نظر من پرداخت این هزینه اضافی اصلا زیاده روی نیست...(البته در مورد دوستان ادکلن باز گرامی کمی فرق میکنه :دی )
اقای سایبر کاش گرلن رو تستش هم میکردی تا مشخصات بوش را در اختیارمون میذاشتی ؟ کدوم نسخش بو کردی اکستریمش یا اون یکیش؟
بحث ادکلن های گرون شد.اینو بگم این قیمت ها جز گول دادن مشتری نیست.الور هوم اسپرت دویست خرده ای هزار تومان.باور کنید یک عطری داشتم نامشBLACK KLبوداز شرکت .karen lowبسیار خوشبو تر از الورهوم اسپرت بود.دیگران هم میپسندیدند.فقط بیست هزار تومان بود.اون الور انگار یه پرتقال به خود کشیدی.نسبتا خوشبو است اما بنظرم باید چهل هزارتومان باشه اونم بخاطر پخش بوی خوبش.اون قیمتای که چنل ،آرمانی ، مارلی و...دارند همش الکی میذارن.اما امواج رو نمیدونم.
توالت بود.نقل قول:
یه بوی تند که میشد هم حس شیرینی رو داشت.هم شوری.تست که نذاشت بکنم.من بوی مرکباتی توش حس نکردم با یبار تست کردن ولی خیلی خوشم اومد.
من خودم تو این شرایط به نظرم اکثر ادکلن ها ارزش خرید ندارن.اون اماراتیا که از اول نداشتن.جدیدا هم آرماف و...اومدن که با اینکه شبیه شدن ولی خب به نظرم بدرد نمیخورن.نقل قول:
اول برای خودم موندگاری مهمه و رایحه.بعدش پخش بو.مثلا همین لاگرفیلد به نظرم عالیه کیفیت موادش.بوش هم خیلی حس خوبی میده .هم تابستون و هم زمستون.شاید نمونه کپسول وودی هم بگیرم.
...................
امروز بیک شماره 5 باز رسید به دستم.بعد از حدود 15 سال همون حس و حال رو بهم داد.یه بوی ترش و ملایم و با کلاس.پیشنهاد میکنم امتحان کنید.دلیل نمیشه چون ارزونه بد باشه.
تنها ادکلنی که برای من ارزش 200 تومن بالاتر رو داره شنل آنتائوس هست.
من هم با این قیمتها کلا دور و بر عطرای گرون رو خط کشیدم . با این گرونیه عجیب دیگه نمیشه طرف عطرای گرون رفت.عطری که پارسال 100 تومن خریدم شده 250 تومن.بلک ارکید که 130 خریدم شده 300 تومن! اگر به پستهای من نگاه کنید میبینید در راهنمایی دوستانی که قصد خرید عطر رو داشتن عطر بالای 130 تومن معرفی نکردم.
خیلی عطرهای خوب هستن که با قیمتهای پائین پخش و موندگاریه قابل قبولی دارن.مثل الگانت یا کد 37 .بلک و دهها عطر کم نام و نشان. بنظر من اینکه آدم در قید برند باشه اشتباه محضه مثلا هرچی دیور یا ایو سن لورن و ... تولید کنن رو به صرف مارکش بخره!چه بسیار عطرهای بیخودی که این مارکها تولید نکردن.
آدم اگه جیب پر پولی داشته باشه میره عطر 600 -700 تومنی میخره ولی قبول کنید در شرایط اقتصادی فعلی هزینه ی بیش از 150 تومن برای عطر شاید برای 80-90 درصد جامعه امکان پذیر نباشه.
خود من بعد از گرونیه عجیب غریب عطر دیگه تو ترکم! فعلا ترجیح میدم پولم رو برای موارد مهم تر هزینه کنم.
نه نه دوست عزیز منظورم این نبود که هزینه ی بالا برای یه عطر نباید کرد! خیلی افراد هستند که هزینه براشون مهم نیستنقل قول:
و دنبال کارهای خاص و Limited Edition میگردن و حتی تا یک میلیون واسه کارهای تک میدند! من نظرم راجب اونا نیست!
منظور من از اون قیمتاییه که بعد از قضیه ی دلار این شکلی شده! بعد از نابودی ریال به این روز افتاده! دلار رفت بالا! قیمتا کشید بالا
و بعضی چیزها نجومی شد! اما آیا درآمدهامون هم افزایش پیدا کرد؟ خیر! این دولت بی کفایت ماهارو فقیر تر کرد و از ارزش دارایی هامون
کاست! من خودم رو مثال میزنم! من نوعی مثلا 2میلیون پس اندز داشتم! پارسال همین موقع ها با یک بیستم 2میلیون(100 هزار تومن)
به راحتی میتونستم 50 میل Dior Homme Intense رو بخرم! حتی چند هزار تومنی تو جیبم میموند! الان چی؟ من دو میلیونم هنوز همون
2میلیونه! ولی Home Intense الان 50 میلش حدود 200 هزار تومن شده(حالا 10 تومن بالا پایین)!!! یعنی 2برابر خورده تو سر پولم!
و قشنگ 2برابر شده این عطر!!! من یه بار تو همین تاپیک مطرح کردم که یکی از بستگان قراره بره ایتالیا و از اونجا برام عطر بیاره!
متاسفانه سر اشتباه خودم این اتفاق نیوفتاد!! راس بگم حماقت کردم و گفتم نمی خوام! جالبه بدونید فامیلمون Home Intense
دیور رو برام قیمت کرده بود! گفت 150 میلش!(اینجا تاحالا Home Intense با 150 میل دیدین؟) طبیعتا 100 درصد اورجینال به پول
خودمون در میومد 150 هزار تومن!!!!!!!!!!!!!! 150 میل 150 هزار تومن!!! (بحث چی زمانیه؟ حول و حوش 15 فروردین همین امسال)
البته 3ماه پیش یورو 2300 بود با اون نرخ این شده بود! خوب خودتون بگین؟؟ تازه ایتالیا یه کشور اروپاییه و محاسبه ی قیمت اجناسش
چون با یوروست برا ما ایرانیا گرون تر در میاد تا قیمت اجناس مثلا آمریکا با دلار!!!! ببینید چقدر نامردیه خریدن یه جنس با این قیمتا!!
تازه با نرخ الان دلار و یورو هم حساب کنیم بازهم میبینیم 70 - 80 هزار تومن حداقل! دقت کنید مثلا اگه 150 میل دیور هوم اینتنس تو
ایران بود با توجه به قیمت 220 هزار تومنی 100 میلش حداقل میشد 250 هزار تومن دیگه؟ شاید هم بیشتر! پس دقیقا 100 هزار تومن
گرون تر!! با وجود دلار 2000 تومنی اگه حساب کنیم! آخه چقدر خیانت! یه سود سر بالا رفتن دلار! یه سود دیگه هم رو همون قیمت!
باز هم میگید ارزش خرید داره؟؟؟؟؟؟ نسبت به پارسال دقیقا 2برابر و بلکه بیشتر واسه یه عطر که تغییری نکرده ارزش داره؟؟؟ آیا
پول تو جیب شما نسبت به پارسال 2برابر شده که بگیم این به اون در؟؟؟؟ من خودم بشخصه نمیخرم آقا اگه نو و اامثال تو و امثال من
و امثال ماها نخریم و رو دستشون بمونه بازم به نظزت میتونن همچین قیمتایی رو روش بکشن؟؟؟ به خدا نمیمیریم اگه پول ندیم به
این دزدی های آشکار!! آقا کرید نزن! آقا تام فورد و شانل و مارلی نزن!!! کارولینا هررا بزن!! تزی مولر بزن!!! لالیک بزن!!!
نمیگم که عطر نزن!! بالاخره باید یه تحولی ایجاد بشه! مگرنه دیور هوم اینتنس 50 میلو سال دیگه باید بخری 400 هزار تومن!!
وارد کننده و فروشنده پیش خودش میگه این ملت کلا هر بلایی سرشون بیاریم آخ نمیگن! خوب پس دزدی میکنن دیگه(دزدی که
فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست!!!) البته سوئ تفاهم نشه منظور من فروشنده های با انصاف نیستا! متاسفانه کلیت فروشنده
ها به خاطر نبودن نظارت اینطوری شدن! توی همه ی اصناف!! و خیلی ها دارن پارت های قدیمشون رو به نرخ روز حساب میکنن!
و در واقع دارن سودهای کلان به جیب میزنن!! امیدوارم متوجه منظورم شده باشین!! دوستان همگی با هم باید اتحاد داشته باشیم
تا خیلی از مسائل درست بشه!!!
نقل قول:
ای بابا !!! ما تازه میخواستیم به یاد قدیمها دوباره اگویست تجدید کنیم تا خاطرات یاداور کنیم! بدجور با این حرفاتون خورد تو ذوقم! آخه این چه کاری هست که میکنید!!!!!!!!!!!!؟:31:
ولی تا حدودی با حرفاتون موافقم ولی به قول محمد حسین عزیز آرامشی که با یک کار با کیفیت بهم دست میده 10 تا از این بی کیفیتهاش نمیتونند چنین حسی بهم بدن. من تا به حال همه جوره اش رو امتحان کردم از اون هاوایی (البته زمانهای خیلی دور!) 2000 تومانی گرفته تا 200000 تومانی. برای من که کلی توشون تفاوت هست ولی در کل هم وضع اقتصادی الان اصلا مناسب نیست. آدم نمیدونه چه کار کنه
نقل قول:
معلومه شما هم مثل ما دل پری از این اوضاع دارید
درسته همچی گرون شده ولی خوب این وسط علاقه مندان به ادکلن از همه بیشتر مظلوم واقع شدند. کجایی اوپیوم 55 تومانی؟ کجایی پولوهای 50-60 تومانی؟ کجایی آرامیسهای 50 تومانی؟ کجایی بیژن 25 تومانی؟ کجایی
شنل 90 تومانی؟ کجایی آزاروی 35 تومانی؟کجایی فارنهایت 90 تومانی؟ کجایی کنزوی 40 تومانی؟ کجایی تام فورد 100 تومانی؟ کجایی کرید 97 تومانی؟ کجایی سفری 60 تومانی؟ کجایی رودستار 59 تومانی؟
کجایییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دلم براتون تنگ شده خیلیییییییییییییییی!!!
میدونم داغتون رو تازه کردم ولی دل منم خیلی پر بود:31:
سلام کسی در مورد برند ایسی میاکی اطلاعاتی داره و اینکه عطرهاش چطورن موندگاری و پخش بوش در چه حدیه؟ و کدوم مدلهاش به لحاظ کیفیت بهترن؟ یا اصلا این برند ارزش پول خرج کردن داره یا نه؟
آره واقعا قیمتا فضایی که هیچی کهکشانی هم میشه فکر میکنم! چند روزپیش رفتم جردن بهم میگه دیگه همه نامبر 9 ها دیگه شده 600 تومن!! گفتم خوبه دیگه خیال خودتونو راحت کردین!!!
راستی من دو جا سر زدم آونتوس فقط تولید 2010 بود که میگن مشکل داشتن البته تستر بود نمیدونم 2011 هم موجود بود یا نه. کسی میدونه تو تهران کجا میشه 2011 پیدا کرد
این کرید رو نباید بو کرد اصلا! کوالیتیش میره تو حلق آدم!
سلام دوستان الان گرونترین عطر و گرونترین ادوکلان تو ایران چیه و قمتش چنده؟
ایسی میاکی یه برند با کیفیت هست.من پورهومش رو دارم.هم موندگاری عالی و هم پخش بو و هم کیفیت عالینقل قول:
نادر جان این کد 37 شیشش مشکی رنگ نیست ؟ چون من قبلا یه سوال درباره این عطر پرسیده بودم رو شیشش 37 درجه نوشته شده بود اون این نیست ؟نقل قول:
با نظرات دوستان موافقم...واقعا بعضی جاها قیمت های عجیبی به آدم میدند...
من خودم هم این چند بار آخری که رفتم عطرفروشی هرعطری تست میکردم به نظرم نسبت به قیمتش نمی ارزید و برای همین خرید نکردم...معمولا کم عطر میخرم و خیلی سخت انتخاب میکنم ولی خوب اگر عطری واقعا چشمم رو بگیره سعی میکنم تهیش بکنم..البته اگه نسبت به قیمتش به نظرم ارزش داشته باشه....
ولی به نظرم میشه عطرهای خوبی پیدا کرد که خیلی روی قیمتشون نرفته...الان بیشتر قیمت عطرهای مشهور مارک های معروف مثل گوچی و دلچه گابانا و ورساچه و سن لورن دیور و شنل بالا رفته...ولی مثلا عطرهای وود از 60 تومن شده 85 تومن (همین دو روز پیش یکی برای پسرعموم خریدیم ) عطرهای ایشی میاکی رو میشه دو و بر 110 پیدا کرد..درسته 30 تومنی روش رفته ولی بازم حداقل دوبرابر نشده..یا عطرهای برند هایی مثل شوپارد که کیفیت بسیار خوبی دارند و......و البته هستند عطرفروشی های منصفی که قیمت هاشون رو معقول بالا بردند
من قبلا هر از گاهی از طریق آشنایان که سفر به اروپا داشتند بعضی عطرهام رو تهیه میکردم که الان با توجه به قیمت دلار به صرفه نیست..مثلا عطری که از بوتیک های فرانسه خریده بشه 19 درصد مالیات روش میخوره که با توجه به قیمت فعلی دلار خیلی بالا در میاد و به صرفه نیست...امیدوارم قیمت دلار بیاد پایین ...
عطرهای بوند 9 قیمتشون حدود 200 دلار هست در آمریکا...من نمیدونم با چی حساب میکنند که 600 تومن میفروشند...قیمتشون باید بین 300 تا حداکثر 400 تومن باشه با همین قیمت کنونی دلار....به نظرم اگر کسی قصد خرید داره بهتره از طریق یک نفر که به دوبی میره خرید بکنه....نهایت براش 400 تومن در میاد....
نه جعبش آبیه و شیشه اش بی رنگ و مایع داخلش هم آبیه.یه عطر فرش و مرکباتی باموندگاریه 5-6 ساعت حدود 1 ساعت هم پخش بو داره. من شب عید از بازار تهران 16 خریدم.کار فرانسوی ارزان و با کیفیتیه.برای الان کاملا مناسبه.37 درجه یه عطر دیگس
آقایون این کول واتر همون شیشه پاک کن خودمون نیست ؟! یا این که من اشتباه متوجه شدم؟
ایول ببین یه عکسی چیزی ازش نداری ؟نقل قول:
این 37 درجه رو تست کردی ؟ بدرد زمسون میخوره ؟
یکی به اترنیتی من میگفت بو شیشه پاکن میده.شاید به خاطر اسطوقدوسشون باشه .البته تو شیشه پاکن هم اسانس میکنن دیگه.ولی عجب شیشه پاک کن های خوشبویی:31:نقل قول:
سلام از بین دوستان عزیز کی از ادکلن های زیر استفاده کرده کدوم بهتره و موندگاریشون چطوره
blue marine pour lui by pierre
deseofor men by jenifer lopez
hugo by hugo boss
egoiste by chanel
ممنون
سلام.کسی از عطر اینتسا چیزی میدونه؟محرکه؟
تازه خیلی از عطرهای معروف در ایران استک هستن و یک یا چند سال از تولیدشون گذشته و قیمتشون خیلی پائین تر از قیمت اصل در میاد تا حالا فکر کردین که کارهای 2011 چرا باید 1 سال بعد به ایران برسه؟نقل قول:
کلا قیمت یکسری عطرها تو ایران خیلی تخیلیه.مثلا یکی از مدلهای زنونه اونگارو که 22 دلاره تو تهران 80 تومن میفروشن!
کارای خوبی داره. اکثرشون هم موندگاری و پخش بویی قابل قبول دارند. من خودم از اینتنس و سامر ادیشن خوشم میادنقل قول:
قیمتهایی متفاوتی ازشون هست و خیلی جاها حتی قیمتهای 150 تومانی برای 125 میل قرار دادند که کمی بی انصافی هست. ولی سامر ادیشن که کار تولید محدود هم هست برای 75 میل 95
intesa یه برند ایتالیایی هستش تو خیابون شیخ صدوق یه مغازه هست کل محصولاتش رو داره والا در اون مورد اطلاعی ندارم اما دو سه تا محصول که با عنوان s e x شروع میشد داشت....بیشتر هم اسپری بدن بودننقل قول:
رویال عود از کرید رو کسی استفاده کرده ؟ موندگاری و پخش بوش چه مدته؟ من خیلی خوشم اومد ازش . اگه عود بوش اینجوری باشه چیز خوشبوییه . عود وود تام فورد هم تو همین مایه هاست؟
قیمت های کرید چرا تو ایران فرق داره ؟ یعنی این که تو ایران اونتوس خیلی بالاتر از بقیه س . ولی تو سایت کریدبوتیک قیمتش مثل گرین آیریش و .... است . تو همون سایت قیمت رویال عود 75 میلش بیشتر از 120 میل اون یکی هاست !! عجیبه!! اصلا معتبر هست سایتش؟!
من قبلا شنیده بودم که میشه توی یکی از بوتیک های میلاد نور از برند کلیو کریسین خرید کرد! به به مراتب قیمتهای در رنج میلیون تومن دارند. حالا راست بود یا شایعه رو نیدونمنقل قول:
منم نسبت بهش کمی این احساس بهم دست میده:27:نقل قول:
نقل قول:
اگویست بهترین هست و مابقی در حد و اندازه ایی نیستند که بخواند باش قیاص بشند:31:
نسبت به قیمت خوب هستند. قبلا 9-10 تومنن بودند الان فکر کنم به 13-14 رسیده باشندنقل قول:
---- هم نیستند و من به شخصه زیاد این قضیه رو باور ندارم. این موضوع به نظر من فقطمیتونه جنبه تجاری داشته باشه
نظرتون راجب عطرای مردونه ی بولگاری چیه؟ به نظرتون ارزش خرید دارند؟ از لحاظ پخش بو و موندگاری چطورن؟ کدوم مدلش رو توصیه میکنین؟
CH مردانه هم اسپورت پوش شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رویال عود مشهور هستش که به اون صورت بوی عودی نمیده...یه عطر خوشبو هستش و میشه گفت ربطی به عود نداره...بهتره ام 7 از سن لورن رو تست بکنی تا یه حدودی از بوی عود بیاد دستت..اگر خوشت اومد به احتمال قوی از عوود وود هم خوشت میاد...نقل قول:
آونتوس کار جدید هست و هنوز خیلی از ساختش نگذشته و البته توی بورس هست و این باعث میشه قیمتش کمتر تنزل بکنه..قیمت عطرهای کرید با گذشتن هر سال از تاریخ ساختشون کاهش پیدا میکنه...سایت کرید بوتیک هم معتبرترین سایت خرید عطرهای کرید هست و عطرهاش همگی تازه هستند..قیمت رویال عود هم بخاطر اسم عودی که به دبنالش هست بالاست...هر عطری اسم عود توش داشت گرونه و البته لزوما کیفیت و بوی بهتری نداره...نقل قول:
دوستان میتونید مشخصات این عطرها از قبیل پخش بوش موندگاری،فصل ، و قیمتش و سایر مشخصات بو اش را برام توضیح دهید. 1.tsar van cleef for men2.advanture davidofاسم بقیه عطرها بعدا مینویسم
حالا صرف میکنه تازه شو گرون تر بخریم یا نمیدونی؟(منظورم خرید از نمایندگی کرید تو پاریسه نه از سایتش)نقل قول:
این ام7 و تام فوردو کجا میشه تست کرد ؟ هایلند که خیلی کارهارو موجود نداره .
جناب آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ببخشید اون kl black که شما داشتید و راضی بودید همونه که شیشه سبز رنگی داره یا چمیدونم مایع داخلش سبز زیتونیه؟
همونه؟
آخه karen low هفت هشت مدل black داره.
ممنون
و فکر هم میکنم بوی لیمو میده درسته؟
از راهنماییت ممنون میشم.چون عطرای karen low نسبت به قیمتشون مفته .
مثلا x bright بیست وهفت تومنی با آزارو کروم هفتاد تومنی برابری میکنه.