روی pc به راحتی اجرا میشه ، از اینجا دانلودش کردم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
روی pc به راحتی اجرا میشه ، از اینجا دانلودش کردم :نقل قول:
نه برادر عزیز چرا باید ناراحت بشم.نقل قول:
ممنون از راهنماییت برادر...
نقل قول:
نظرات دوستان همگي براي من محترم و به نظرم هر كسي نوعي نگاه سليقه اي به صدا داره
من نگفتم صداي z-5500 بهتر از دنونه چون اصلا قابل مقايسه نيست
دوستمون از ضعيف بودن اسپيكر ها گفتند گفتم كه اينطور نيست
اما من كه كارشناس صدا نيستم اما ريويو هاي متعددي از اين اسپيكر هست كه همگي مبني بر خوبيش بودن
شما با يك كارت صداي خوب و تنظيمات خوب ميتونيد به كيفيت و حجم صداي مطلوبي توي اين اسپيكر دست پيدا كنيد
پس چي شد ؟؟؟؟ مطلوووووووووووووووووووووو وب نه عالي بنا به هزينه اي كه ميپردازيد و نوع كاربردش
براي صداي عالي فراتر از اين حرف ها بايد خرج كرد
موفق باشيد :)
حتماً فرمایش شما درسته ولی جامو و فوکال هم توی بعضی از رنج محصولات قابل مقایسه هستند مثل همون مدل هایی که عرض کردم. توی مقوله های اند جامو هیچ محصولی نداره یعنی توی رنج Focal Etopia و بالاترین مدل جامو سری Reference هست که با فوکال Electra مقایسه می شه.نقل قول:
این قضیه هم در مثلاً در مورد بنز و بی ام و صدق می کنه مثلاً بی ام و سری 5 با بنز کلاس E توی یه رده هستند ولی توی رده بنز SLR ، بی ام و هیچ محصولی نداره.
من در مورد مقايسه اين دو براند از آقاي برزين سوال پرسيدم و ايشون جواب دادننقل قول:
من هم عرض کردم که توی بعضی محصولات قابل مقایسه اند و به گفته جناب برزین حتی ممکنه توی یه قیمت جامو صدای بهتری بده و ضمن اینکه من هم قبول دارم که فوکال برند های کلاس تریه. و کلاً توی محصولاتی کار می کنه که جامو تو اون زمینه اصلاً فعالیتی نداره مثل محصولات های اند.نقل قول:
Sama AT-200نقل قول:
شک نکن از لحاظ پلیر، عالیه.
در ضمن گیرندگی و کیفیت شبکه ها هم عالیه. کلا به قیمتش می ارزه. حدود 100 هزار تومن قیمتشه (فعلا بین 90 ت 100 هزار تومنه)نقل قول:
دوستان من یه سینمای d355 سامسونگ دارم که با کابل اپتیکال به تلویزیون وصل شده
وقتی یه فیلم mkv پخش میکنم که صداش ۵.۱کانالست.سیستم دالبی سینما اتوماتیک رو استریو تنظیم میشه. ولی مشکلی که دارم اینکه در این حالت از تمامی اسپیکرها صدا خارج میشه الی سرانده سمت چپ (عقبی سمت چپ).
اگه بگین شاید کابلش وصل نیست و اینا نه نیست. تو تظیمات سینما تست صدا رو که میزنم موردی نداره و کار میکنه. حتی فیلمای دی وی دی رو که با خوده سینما میزارم از اون صدا در میاد. اگر هم بگین که اشکالت از فیلمته اینم نمیشه با قاطعیت گفت. اخه همه فیلمام اینطورن. نمیشه که همه اینجور باشن
بنظرتون ایراد چیه؟حالا شما کلیپی دارین اسپیکر ها رو تست کنه؟
یه مشکل دیگه هم دارم. در این حالت صدایی که از تلویزیون تولید میشه از صدای سینما جلوتره(حدوده چند صدم ثانیه) این مشکل رو تو بخش تلویزیون هم گفتم. گفتن تو تنظیمات درست کن. اونجا هم رفتم فاصله رو بیشتر میکنه تا کمتر. مجبورم صدای تلویزیون رو ببندم تا فقط یه صدا باشه
این مشکل بخاطره چیه؟
آقا من بعد از کلی پرس و جو در این تاپیک یه گیرنده ایکس ویژن 3100 برای کامپیوتر خریدم . تو پاساژ برای مغازه امتحان کردم نگرفت . تو خونه هم با آنتن هوایی امتحان کردم که کانالای 1 تا خبر رو اصلا نمیگیره ولی بقیه رو ( مثل ورزش ، نمایش ، و ... )میگیره با کیفیت خوب !!!!!
برای کانالهای 1 تا خبر چی کار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرکانس 602 مگ رو جدا گانه سرچ کن ببین می گیره؟؟نقل قول:
اگه نگرفت یه تکونی به آنتن بده
نقل قول:
داوود جان در لينكي كه شما گذاشتيد فقط نمايشگاه هنگ كنگ 2012 رو داره واز سوال جواب شما با آقاي برزين هم خبري نيست
در نظرات سوال پرسيدمنقل قول:
اگر فيلم صداي دالبي ديجيتال داره كه نبايد سينما روي استريو تنظيم بشه و بايد بزنه دالبي ديجيتال . مگر صدا دو كانال باشهنقل قول:
اين امكان هست سينما روي دالبي پرولاجيك تنظيم شده در اين صورت حتما صدارو روي حالت 5.1 دالبي قرار بديد
شما به خروجي صداي تي وي شك كن
بله. من اشتباه گفتم. صدا روی دالبی تنظیم میشه. ولی از سرانده چپ صدا نمیاد. در صورتی که از سراند راست میادنقل قول:
پس یعنی کابل اپتیکالم اشکال داره؟یا تنطیمات ایراد داره؟
ویرایش:مشکلم حل شد
الان یه فیلم تستی دانلود کردم بلندگوها و کابل بدونه مشکلن. اشکال از فیلمها بوده
ساب ووفر یاماها مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 440 تومن...دوبرابر قیمت جهانی...
کلا منصرف شدم از خرید ساب ووفر
سلام
دوستان نظرتون در مورد این اسپیکر یاماها چیه؟ Yamaha NSSP1800BL
در حال حاضر موجود هست؟حدودا قیمتش چقدره؟
به نظر تون چه آمپلی براش مناسبه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر...
با توجه به قیمت دلار منطقی هستش.به نظر من بخری بهتره.بهرحال احتمال داره دو روز دیگه گرونتر از این هم بشه.نقل قول:
تا اون جایی که من می دونم این مدل از پکیج های یاماها تو ایران پیدا نمی شه.نقل قول:
آمپ های رده میانی و پایین خود یاماها هم می تونه انتخاب خوبی باشه مثل 361
خدا بیامرزه اون ...نقل قول:
شما با دلار چند تومنی حساب کردی دو برابر قیمت جهانیش شد؟! حتی دلار دولتی هم دو برابر نمی شه.
دلار تو بازار امروز 2176 تومن بود اگر ضربدر 230 بکنید میشه 500 هزار تومن بنده خدا 60 تومن هم داره زیر قیمت جهانیش می ده تازه سود بازرگانی و عوارض هم بی خیال
سلام
من تازه یه lg 42 lm 62000 گرفتم
یه سینمای خانگی خوب ترجیحا با قیمت بین 200 تا 300 بهم معرفی کنید
البته نمیدونم چیز خوبی با این قیمت گیر میاد یا نه...اگه با این قیمت نیست تا 400 معرفی کنید
تو این قیمت انتخاب زیادی نیست.مدل 860 ال جی رو می تونید تهیه کنید.نقل قول:
جناب رایان تو این سه انتخاب گیر کردم
اولویتم فیلمه
1- pioneer rs777 : ظاهر تو چشی داری :46: (نظر همسر) ، گرچه حجم صدا چندان در اولویتم نیست
2- Denon 1312xp : صداشو نتونستم بشنوم. تفکیکش چقد بهتر از پایونیره؟ ینی اونقدی هست که قید ظاهر پایونیرو بزنم؟
3- Pioneer AVreciever 521+ Speaker Paradigm cinema 70 : پیشنهاد فروشنده
با تشکر
نقل قول:
با سلام
می خواستم بدونم در مورد 717 پایونیر نیز تحقیق کردید ؟؟ و صداش رو شنیدید
من 3 روز پیش نمایندگی پایونیر بودم امکان اینکه از 717 تست صدا بگیرم نبود و فقط تونستم از نزدیک ببینم ظاهر ساده و با کلاسی داشت و یک بلوری رو در 20 ثانیه لود می کرد.
قیمت هم 940 گفت.
بنظرم اگر از لحاظ کیفیت مورد قبول باشه برای خونه های تا 100 متر مورد خوبی بحساب می اید .
لطفا نظرتون رو برام بگین
ممنون
خب هر سه مورد خوبه.گزینه سوم براتون از نظر هزینه چقدر در میاد؟صدای cinema 70 رو من شنیدم.به نظرم برای افکت خیلی مناسبه.اگر اولویتتون فیلم باشه گزینه خوبیه.نقل قول:
بله با این اوضاع دلار بیشتر هم میشه...نقل قول:
نبود ساب تو سیستم خیلی مهمه؟
در حال حاضر بهترین آمپه 5.1 با داشتن ورودی وخروجی Optical و HDMI چه مدلی هست (زیر 400 تومن) ؟
بسته به نوع اسپیکرتون و نوع استفاده ساب اهمیت پیدا می کنه.نقل قول:
اگه شما فقط موزیک گوش می دین و بلندگوی ایستاده یا Floorstand داشته باشین چندان به کارتون نمی یاد.
ولی برای دیدن فیلم و ساپورت بلندگو های بوک شلف و ایجاد افکت های سنگین ساب نقش غیر قابل چشم پوشی داره.
انتخاب های زیادی نداریننقل قول:
فکر می کنم الان فقط دنون 1312 و پایونیر 320 یا 420 تو این حول و حوش قیمت باشند.
بسته به نوع بلندگوتون هم هر کدومشون می تونند مناسب باشند.
من هم با رایان هم عقیدم و مورد سوم رو بیشتر توصیه می کنم ولی فکر می کنم اختلاف قیمت زیادی با دو گزینه دیگه داشته باشه.نقل قول:
حتی بهتره با یه آمپ بهتر مثل 820 ست کنید
در مورد 717 پایونیر توی صفحات قبل تاپیک زیاد بحث شده.نقل قول:
به نظر من سینمای خوبیه فقط یه مقدار ساب ضعیفی داره ولی امکانات و کیفیت قابل قبولی به نسبت قیمتش داره و کلاً می ارزه
دوست عزیز بلندگوهای من اینا هستندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم موزیک گوش میدم و هم فیلم میبینم!خود فروشنده هم میگفت نبر همینا کافین ولی باز میگم کم نیاره سیستم...
فروشنده براي موزيك اين حرف زد يا فيلم ؟نقل قول:
نه خیر عزیز برای فیلم مسلماً به مشکل بر می خورید.نقل قول:
حتی در مورد موزیک های ترنس و دیسکو هم بهترین کارایی رو نمی تونید داشته باشید
مطالعه این مطلب مفیده:
لینک اصلاح شد.
اون لینک خرابه!نقل قول:
شما که گفته فلور استند مشکل نداره تو موزیک!؟من این سبک ها رو هم گوش نمیدم.
لينك سالمنقل قول:
در صورت امکان آدرس بدهید کدام صفحه هست کامل بخونم من پیدا نکردمنقل قول:
سلام
دوستان من يه سينماي خانگي ميخوام حدود500تا600از مارك هاي sony/LG/samsung
كيفيت و قدرت صداش خوب باشه يعني نسبت به قيمتي كه داره
ضمنا خودم يه دستگاه پخش خوب sonyدارم،واسه همين دنبال مدلي هستم كه ترجيحا دستگاه پخش نداشته باشه تا بتونم از دستگاه خودم استفاده كنم
همچين مدلي و جود داره؟
ممنون ميشم درباره خريد سيستم كمكم كنيد
من یه سینمای خانگی می خوام 3d باشد و قابلیت ضبط از روی بلوری بر روی هارد داخلی یا اکسترنال را داشته باشد توضیح اینکه تی وی من lm67100 از ال جی می باشد ممنون میشم پیشنهاد بدین سازگار بودن با این تی وی نیز برام مهم هست کیفیت برام مهمه قیمت تا 1 میلیون تومان
نقل قول:با آمپ 521 حدود 1300 (یحتمل با تخفیف)نقل قول:
پس تفاوتش اونقد هست که قید ظاهر rs777 رو بزنم؟