منظورم حذف اول ترم بودنقل قول:
بله درسته خذف اظطراری بشه همنیاز میشه ...
Printable View
منظورم حذف اول ترم بودنقل قول:
بله درسته خذف اظطراری بشه همنیاز میشه ...
دوستان من دانشجوی ترم یک دانشگاه ازاد هستم اما به رشته ای که میخونم علاقه ندارم. درضمن مسیر دانشگاه هم دور هست . کنکور علمی کاربردی دادم قبول هم شدم اما چون ازاد کارشناسی بودم و علمی کاربردی کاردانی بود نظام وظیفه مرخصی تحصیلی رو اجازه نداد بره برای علمی کاربردی.
حالا من موندم برم سربازی یا برم این ترم رو مرخصی بگیرم و امسال دوباره نکور بدم.
اگه برم سربازی میتونم برای اگه کنکور قبول شدم برم دانشگاه ؟(من یک بار مرخصی تحصیلی گرفتم)
میگم این حذف اظطراری چجوریاست؟
من سر آئین زندگی غیبت زیاد داشتم درسشم به نظر خیلی حجیم میاد گفتم بد نباشه بزنم حذفش کنم قبل از اینکه خودش حذفم کنه :دی
اگه خودش واسه غیبتا حذفم کنه فرقش چیه؟
بله اون مدت که اول ترم برا حذف و اضافه میزارن اگه کسی درسی رو حذف کنه همنیاز دورسی که پیشنیازشون هست نمیشه
خب الان که آخر ترمهنقل قول:
بله اون مدت که اول ترم برا حذف و اضافه میزارن اگه کسی درسی رو حذف کنه همنیاز دورسی که پیشنیازشون هست نمیشه
من حذدف اظطرارای رو گفتم که آخر ترم می کنن
:20:
خب البته غیبت سر جلسه معدلو میاره پایین مگه نه؟نقل قول:
نقل قول:
از واحد داشگاهیتون سوال کنید
ول احتمالا وقتش تموم شده.......
کسی نظری نداره؟؟؟نقل قول:
سلام
رشته دانشگاهیتون چیه کمی توضیح بدبد
.
بستگی به اراده و دانش خودتون داره.
اگر این پتانسیل را در خودتون میبنین که با یک سال خوندن جایی ایده آل و رشته ای خوب قبول شین، چرا که نه؟
من خودم یکسال موندم و حاضر نشدم برم شهرستان، تونستم رشته مورد علاقه ام و در دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم.
سلام دوستان عزیز ... خسته نباشید...دوستان می خواستم ببینم کسی که الان 1 درس افتاده داره و ماه بعد امتحان اون درس رو داره و در حال حاظر قادر به دریافت کد سوابق تحصیلی نیست...می خواستم بدونم برای ثبت نام کنکور آزاد باید چه کار کرد؟؟
آیا باید به عنوان خودآزماییی ثبت نام کرد یا نه مثل کنکور سراسری زمان ثبت نام مجدد در اسفند ماه داره؟؟؟خواهشا جواب بدید ...خیلی ضروریه
پتانسیلش رو دارم اما یک سال نمیخوام عقب بیفتم میشه برم سربای بعد اگه قبول شدم برم دانشگاه؟(من یکبار مرخصی تحصیلی گرفتم)نقل قول:
اتفاقا اگه 4 سال بری یک رشته بی ارزش و در دانشگاهی غیر معتبر درس بخونی، از همه چیز 5 سال عقب میوفتی.نقل قول:
آره خیلی ها بخشی از سربازیشون رو میرن و درس هم میخونن.
نقل قول:
خب البته غیبت سر جلسه معدلو میاره پایین مگه نه؟
نه وقتی حذف شه
جزو واحدهای موثر که توی معدل تاثیر داشتن نبوده
نقل قول:
اگر تا قبل از ورودی 91 یعنی مهر 91 اون رو پاس کنید میتونید برید
ولی الان ازمایشی نزنید انشاءالله تا اونوقت پاس میشه و میرید دانشگاه موفق باشید ...
ســلام....
برای یکی از دوستانم یه اسمس تبلیغاتی اومده با این مضمون..
تحصیل در دانشگاه آزاد تفرش، در مقطع کارشناسی رشته های هنر، انسانی، فنی مهندسی، با قبول تضمینی ..بدون کنکور...
میخواستم ببینم کسی از دوستان اطالاعات جامع تری داره....
PDF دفترچه راهنمای ثبت نام کنکور آزاد سال 91 :
کد:http://78.109.199.240/Help/Help.zip
بله دانشگاههای که در غیر از مراکز استان ها هستند بدون کنکور دانشجو میگیرند ....نقل قول:
اطلاعات جامع تری داری...فکر نکنم همه دانشگاها اینطوری باشن..مثلا من خودم ساوه ام این خبرا نیست....توی سایت تفرش هم چیزی ننوشته...نقل قول:
بله دانشگاههای که در غیر از مراکز استان ها هستند بدون کنکور دانشجو میگیرند ....
نقل قول:
بله همه دانشگاهها پزیرش بدون دانشجو ندارن معمولا جاهایی که دانشجو کم داشته باشن اعلام میکنن.و اس ام اس و حتی تلفن تبلیغاتی دارند.
میتونید از مرکز اموزشی در این باره سوال کنید ....
من سر قضیه آیین زندگی به مشکل بر خوردم
میخواستم حذف اظطراری کنمش اما مهلتش تموم شده
الان 2 تا گزینه دارم
امتحان بدم و نمره زیر 10 بشه
سر جلسه امتحان نرم
کدوم کار مناسب تره؟ :13:
البت امیدوارم استاد منو به خاطر غیت حذف کرده باشه (البته چون کسی نمی ره سر کلاسش فک نکنم حذف کنه :دی)
نقل قول:
اگر ازاد میخویند نروید سر جلسه بهتر هست ...
بهتر که نه عالی هست چون حذف میشه و نمراتتون پایین نمیاد ...
ممنوننقل قول:
اگر ازاد میخویند نروید سر جلسه بهتر هست ...
بهتر که نه عالی هست چون حذف میشه و نمراتتون پایین نمیاد ...
خب بعد چجوری موجه کنم غیبتو؟ یقه مونو نگیرن
(منظورتو از آزاد متوجه نشدم)
موجه نمیخواد ...تا 3 تا درس رو نری حذف میشه توی کارنامه فکر کنم مینویسن ماده 35...یعنی غیبت سر جلسه.....صفر نمیزارن که معدل بیاد پاییننقل قول:
ممنون
خب بعد چجوری موجه کنم غیبتو؟ یقه مونو نگیرن
منظور دوستمون دانشگاه آزاد بود....نقل قول:
(منظورتو از آزاد متوجه نشدم)
====
البته آیین درسی نیست که حذفش کنی همینطوری هم بری پاس میشی..مگر اینکه با استاد به مشکل خورده باشی....یا استاده خیلی گیر باشه..تحقیق و حضور غیاب و اینا....
از یه لحاظ هم حیفه حذف کنی بعدا 20 بشی خیلی بهتر از اینه که الان 11 بشی....بخاطر معدلت میگم
کارت آزمون دانشگاه آزادو از کجا میشه گرفت سایت دانشگاه آزاد بالا نمیاد ؟
برای قبول شدن تو رشته های مجموعه 2 تهران (شهر تهران) و کرج حداقل چه ترازی لازمه؟
نقل قول:
برای ازاد دلیلی برای غیبت نمیخواد و موردی نداره و درستون حذف خواهد شد ...
موفق باشید .....
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
نقل قول:
برای امتحانات یا کنکور؟
برای امتحانها از خود سایتش شاید یک وقت ای پی تون بست هباشه از جای دیگه هم تست کنید کنکور هم 2- روز قبلش
حالا هرکدومشون منظورتون بود که فکر کنم اولی بود ...
برای تجربی هم بستگی به رشته هاش داره از 4500 با بالا .....
موفق باشید..
سلام
دوستان ثبت نام ارشد کی شروع میشه ؟
مرسی
نقل قول:
ارشد تقریبا توی بهمن و اسفتد هستش
توی ادرس زیر شمارتون را ثبت کنید موقع ثبت نام اسش میاد ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید ..
تاریخ خبر : 1390/10/11نقل قول:
زمان ثبتنام و جزئيات برگزاري و اعلام نتايج آزمونهاي دانشگاه آزاد اسلامي
گروه آزمون وسنجش: رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي از آغاز ثبتنام اينترنتي كنكور سراسري از فردا دوشنبه 12 دي ماه و آزمون كارشناسي ارشد از هفته اول بهمن خبر داد. به گزارش آنا، دكترعبدالله سجادي جاغرق در جمع خبرنگاران با اعلام آغاز ثبت نام آزمون سراسري سال 1391 دانشگاه آزاد اسلامي از ساعت 9 صبح فردا دوشنبه 12 دي ماه از طريق سايت مركز آزمون به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، گفت: ثبت نام آزمون سراسري تا ساعت 24 روز چهارشنبه 21 دي ماه ادامه دارد. وي با بيان اينكه داوطلبان ميتوانند از طريق كارتهاي بانكي عضو شتاب براي خريد كارت اعتباري به سايت مركز آزمون مراجعه كنند، اظهار كرد: البته داوطلبان ميتوانند نسخه چاپي دفترچه راهنما را نيز از دفاتر پستي تهيه كنند. وي با اشاره به برگزاري آزمون رشتههاي غيرپزشكي دانشگاه آزاد اسلامي در روزهاي 15 و 16 تير ماه، اظهار كرد: آزمون رشتههاي گروه علوم پزشكي 29 تيرماه برگزار ميشود. رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي با بيان اينكه داوطلبان رشتههاي غيرپزشكي در زمان ثبتنام ميتوانند شش رشته انتخاب كنند، خاطر نشان كرد: داوطلبان رشتههاي علوم پزشكي ميتوانند چهار رشته نيز انتخاب كنند. وي با اشاره به برگزاري آزمون سراسري در 8 هزار و 577 رشته محل از افزايش شش درصدي رشته محلهاي اين دوره از آزمون نسبت به سال گذشته خبر داد و افزود: آزمون سراسري امسال در 250 واحد دانشگاهي برگزار ميشود، البته هر داوطلب ميتواند بر اساس علاقه خود يكي از حوزههاي نزديك محل سكونت را براي شركت در آزمون انتخاب كند. دكتر سجادي با اشاره تاثير مثبت 25 درصدي سوابق تحصيلي گفت: ثبتنام مجدد داوطلبان كنكور از هفته اول اسفند ماه آغاز ميشود. رييس مركز آزمون از اعلام نتايج نهايي كنكور در نيمه دوم شهريور ماه خبر داد و افزود: حدود 350 تا 400 هزار نفر در آزمون امسال پذيرفته ميشوند. رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي همچنين از آغاز ثبتنام آزمون كارشناسي ارشد سال 1391 از هفته اول بهمن ماه خبر داد. وي با بيان اينكه در آزمون سال گذشته براي هر رشته گرايش يك دفترچه آزمون منتشر ميشد، اظهار كرد: در آزمون امسال رشته و گرايشهاي مختلف در داخل مجموعههاي امتحاني تجميع شده و داوطلبان يك مجموعه امتحاني مستقل از گرايش انتخابي در آزمون به سوالات يكسان پاسخ ميدهد. وي با اشاره به انتشار عناوين مجموعههاي امتحاني، موارد و ضرايب دروس آزمون بر روي سايت مركز آزمون به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اظهار كرد: آزمون كارشناسي ارشد طي روزهاي 21 تا 23 ارديبهشت ماه به صورت تستي برگزار ميشود. وي از اعلام نتايج نهايي آزمون در اواخر شهريور ماه خبر داد و افزود: در اين دوره از آزمون به تناسب افزايش رشته محلها، افزايش ظرفيت خواهيم داشت. دكتر سجادي با اشاره به برگزاري آزمون دكتراي تخصصي 91 در روزهاي چهارم و پنجم اسفندماه گفت: در اين دوره از آزمون 38 هزار نفر ثبت نام كردند كه نسبت به سال گذشته با رشد 67 درصدي مواجه هستيم.
وي با بيان اينكه 37 درصد از داوطلبان اين آزمون را داوطلب زن تشكيل ميدهد، به افزايش پنج رشته به مجموعه رشتههاي آزمون دكتري اشاره كرد و افزود: اين آزمون در 182 رشته برگزار ميشود. وي با بيان اينكه آزمون دكتري امسال در 301 رشته محل برگزار ميشود، تصريح كرد: تعداد رشته محلها نسبت به سال گذشته 11 درصد رشد داشته است. رييس مركز آزمون از پذيرش 2500 تا سه هزار نفر در آزمون دكتري 91 خبر داد و افزود: داوطلبان بدون آزمون در رشتههاي علوم انساني بايد داراي معدل بالاي 18 و پايان نامه 18/5 باشند، البته فعاليتهاي پژوهشي در پذيرش آنها تاثير دارد. وي با اشاره به اعلام نتايج نهايي آزمون در نيمه دوم شهريورماه گفت: از تيرماه داوطلباني كه حدنصاب لازم را كسب كرده باشند براي مصاحبه دعوت ميشوند. دكتر سجادي در خاتمه با اشاره به شركت بيش از 122 هزار داوطلب در آزمون كارشناسي ناپيوسته از اعلام نتايج نهايي اين آزمون در هفته آخر دي ماه خبر داد و افزود: بيش از يكصد هزار نفر در اين آزمون پذيرفته ميشوند.
آفرینش
من آزاد ثبت نام کردم و کد رهگیری هم دریافت کردم و دیپلمم ماقبل 83 هست قسمت معدل دیپلم جزو فیلدهای ضروری(* دار نبود) و برای من باز نشد یعنی فیلدهاش بسته بود و نمیشد چیزی توش نوشت و اروری هم نداد که پر نشده و ثبت نامم تموم شد, حالا مشکلی پیش نمیاد؟؟
اگه دیپلمت مال قبل از سال 83 بود لازم نیست معدل دیپلم رو وارد کنی چون اون زمان این قانون که معدل دیپلم توی کنکور تاثیر داشته باشه هنوز وجود نداشتنقل قول:
من آزاد ثبت نام کردم و کد رهگیری هم دریافت کردم و دیپلمم ماقبل 83 هست قسمت معدل دیپلم جزو فیلدهای ضروری(* دار نبود) و برای من باز نشد یعنی فیلدهاش بسته بود و نمیشد چیزی توش نوشت و اروری هم نداد که پر نشده و ثبت نامم تموم شد, حالا مشکلی پیش نمیاد؟؟
نقل قول:
موجه نمیخواد ...تا 3 تا درس رو نری حذف میشه توی کارنامه فکر کنم مینویسن ماده 35...یعنی غیبت سر جلسه.....صفر نمیزارن که معدل بیاد پایین
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردننقل قول:
برای ازاد دلیلی برای غیبت نمیخواد و موردی نداره و درستون حذف خواهد شد ...
موفق باشید .....
جزييات و شرايط ثبت نام در آزمون سراسري دانشگاه آزاد اسلامي
گروه آزمون و سنجش: رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به مهلت ثبتنام آزمون سراسري دانشگاه آزاد تا 21 دي ماه از آغاز ثبتنام مرحله دوم در 30 بهمن ماه خبر داد. دكتر عبدالله سجادي جاغرق در گفتوگو با ايسنا، با اشاره به مهلت ثبتنام آزمون سراسري دانشگاه آزاد تا ساعت 24 روز 21 دي ماه از طريق سايت مركز آزمون به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت: ثبتنام مرحله دوم آزمون از 30 بهمن ماه تا سوم اسفند ماه انجام ميشود. وي با اشاره به نحوه دريافت دفترچه راهنما و كارت اعتباري ثبتنام، اظهار كرد: داوطلبان ميتوانند با مراجعه به يكي از دفاتر پستي محل سكونت خود با پرداخت مبلغ 1200 تومان يك جلد دفترچه راهنماي آزمون را دريافت كنند. وي با بيان اينكه هزينه خريد كارت اعتباري ثبتنام در آزمون سراسري از طريق سامانه ثبتنام اينترنتي مركز آزمون انجام ميشود، تصريح كرد: داوطلبان براي ثبتنام در هر يك از آزمونهاي غير پزشكي، پزشكي و يا نظام آموزشي پاره وقت بايد مبلغ 12 هزار تومان پرداخت كنند. وي افزود: با توجه به اينكه پس از خريد كارت اعتباري ثبتنام امكان باز پس گيري آن وجود ندارد بنابراين داوطلبان بايد پس از آگاهي از شرايط و ضوابط ثبتنام نسبت به تهيه كارت اعتباري اقدام كنند. دكتر سجادي با اشاره به تاثير مثبت 25 درصدي سوابق تحصيلي براي ديپلمههاي سال 84 به بعد، تصريح كرد: از آنجايي كه سوابق تحصيلي ديپلمههاي شاخه نظري، نظام سالي واحدي شامل رشتههاي رياضي و فيزيك، علوم تجربي، ادبيات و علوم انساني و علوم معارف اسلامي كه از سال 84 به بعد ديپلم خود را اخذ كردهاند در گزينش نهايي اعمال ميشود، داوطلبان بايد براي ثبتنام در اين آزمون با توجه به سال اخذ مدرك ديپلم يكي از گزينههاي «ديپلمه سال 84 و بعد از آن ميباشم» و يا «ديپلمه سال 83 و قبل از آن ميباشم» را انتخاب كنند. وي افزود: آن دسته از داوطلباني كه داراي ديپلم فني حرفهاي يا كاردانش بوده و در حال حاضر داراي مدرك پيش دانشگاهي هستند و يا موفق به اخذ اين مدرك تا 31 شهريور 91 ميشوند و همچنين فارغ التحصيلان نظام ترمي واحدي با توجه به اينكه مشمول قانون تاثير سوابق تحصيلي نميباشند، ميتوانند همانند ديپلمههاي سال 83 و قبل از آن نسبت به انجام ثبتنام اقدام كنند. رييس مر كز آزمون دانشگاه آزاد با اشاره به ديپلمههاي سال 84 و بعد از آن، اظهار كرد: اين دسته از داوطلبان بايد با ورود به قسمت «دريافت كد سوابق تحصيلي» نسبت به مشاهده اطلاعات دانش آموزي خود اقدام كنند، چنانچه اطلاعات ارائه شده مورد تاييد داوطلب باشد كد سوابق تحصيلي به عنوان تاييد اطلاعات به داوطلب ارائه ميشود و در مرحله بعد با وارد كردن شناسه ثبتنام، رمز ثبتنام و كد سوابق تحصيلي وارد مرحله تكميل فرم ثبتنام ميشوند. وي افزود: اطلاعات دانش آموزاني كه توسط خود داوطلبان تعيين ميشود عينا در تقاضانامه ثبتنام درج ميشود و اين دسته از داوطلبان در اين مرحله مجاز به ويراش اطلاعات خود نيستند. دكتر سجادي با اشاره به مشمولان تاثير سوابق تحصيلي كه موفق به دريافت سوابق تحصيلي نيستند، خاطرنشان كرد: اين دسته از داوطلبان كه سوابق تحصيلي خود را مشاهده نميكنند و يا در صورت مشاهده مورد تاييد آنان نيست بايد همزمان از طريق سيستم نسبت به اصلاح اطلاعات خود اقدام كنند، بنابراين اين دسته از داوطلبان ميتوانند به سايت اطلاعات سوابق تحصيلي وزارت آموزش و پرورش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنند و در صورتي كه مغايرتي در اطلاعات و سوابق آنان وجود داشته باشد درخواست رسيدگي دهند.
وي گفت: پس از بررسي درخواست آنان در صورت تاييد توسط آموزش و پرورش به مركز آزمون ارائه ميشود و آنان ميتوانند در مرحله دوم ثبت نام از 30 بهمن ماه تا سوم اسفندماه با مراجعه به سايت مركز آزمون نسبت به ثبتنام اقدام كنند. رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد با تاكيد بر اينكه در پايان ثبتنام دريافت كد رهگيري الزامي است، در توصيه به داوطلبان خاطرنشان كرد: داوطلبان بايد كارت و يا كارتهاي اعتباري را تا پايان كليه مراحل آزمون نزد خود نگهداري كنند. وي در توصيه به داوطلباني كه براي انجام ثبتنام به كافي نت مراجعه ميكنند، اظهار كرد: داوطلبان بايد قبل از مراجعه به كافي نت نسبت به تكميل پيش نويس تقاضانامه، تهيه فايل عكس و درج نام و نام خانوادگي خود بر روي كارتهاي اعتباري اقدام كنند.
دكتر سجادي در خاتمه، گفت: همچنين در زمان ورود اطلاعات حضور داوطلب براي كنترل اطلاعات و عكس الزامي است و قبل از تاييد نهايي اطلاعات بايد از سوي داوطلب كنترل و در صورت نياز به اصلاح اقدام لازم را انجام دهد.
آفرینش
سلام دوستان
یه سئوالی بد جور روی ذهن من راه میره ! توی کارنامه آزمون دانشگاه آزاد نوشته مثلا آخرین رتبه ی قبولی توی پزشکی تهران 554 ، در صورتی که توی دفترچه ظرفیت اعلام شده 200 نفر بوده !
یا مثلا توی کارنامه ی داروسازی زده آخرین رتبه ی قبولی 330 ولی توی دفترچه ظرفیت داروسازی فقط 110 نفر اعلام شده ، میشه یکی این قضیه رو برام کامل توضیح بده ؟؟! :18:
..........
نقل قول:
شما میبایست تا قبل از مهر 91 مدرک خود را بگیرید تا بتوانیبد ثبت نام کنید.ولی در مورد دانشگاه ازاد میتونیداگر هم تا اون موقع پاس نکردید مرخصی بگیرید یا پاسشون کنید
موفق باشید...
شما میبایست تا قبل از مهر 91 مدرک خود را بگیرید تا بتوانیبد ثبت نام کنید.ولی در مورد دانشگاه ازاد میتونیداگر هم تا اون موقع پاس نکردید مرخصی بگیرید یا پاسشون کنید
موفق باشید...
یعنی منظورتون اینه ثبتنامم نمیکنن؟
بعد اگه بر فر ض ثبتنام نکردن من دانشگاه ازاد کنکور دیگه ندم؟ تا سال دیگه میشه برم؟
دوستان الان کسی که 1 درس افتاده از دیپلم داره نمی تونه کد سوابق تحصیلی بگیره...درسته؟؟؟بعد اگه 25 دی امتحان بده و قبول بشه تا زمان مرحله دوم ثبت نام یعنی 30 بهمن تا 3 اسفند این حتما تایید میشه و میشه سوابق تحصیلی گرفت؟؟خیلی مهمه جواب بدید...
بعد مرحله دوم ثبت نام حتما داره دیگه؟؟؟؟یعنی 30 بهمن تا 3 اسفند...بعد با همین کارت اعتباری که الان تهیه شده میشه اون موقع هم استفاده کرد/؟
نقل قول:
میتونید در اون صورت مرخصی بگیرید.....
ولی باید شهریه ثابت رو پرداخت کنید ......
من میخوام یه نمونه از کارنامه های آخر ترم امتحانات دانشگاه آزاد رو داشته باشم
چون این ترم اولین ترم م هست و من خیلی خوب درس نخوندم میخوام یه نمونه داشته باشم بعد ادیت-ش کنم (EDIT) نمرات مد نظر خودم رو بزارم
چون با پسر عموم کل دارم میخوام کم نیارم
تو رو خدا کمک کنید
فقط یه فایل WORD هست کمک کنید خیلی ضروریه
یه جدول داخلش باشه چون من هم بلد نیستم جدول درست کنم بعدش من نمرات رو با اسم درس وباقی قضایا وارد کنم و والسلام
لطفا در این مورد کمک کنید و از مسائل حاشیه ای مثل پسر چه کاریه یا صادق باش یا درستو بخون پرهیز کنید
تو رو خدا:11:
راستی فوری هستش:11:
میشه لینک دفترچه دانشگاه ازاد رو بزارین واسه امسالو
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
میشه لینک دفترچه دانشگاه ازاد رو بزارین واسه امسالو
نقل قول:
توی سایت مرکز آزمون هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]