نه ...چون خجالت میکشیم!!:31:نقل قول:
Printable View
نه ...چون خجالت میکشیم!!:31:نقل قول:
آخرین ابلاغیه آموزش پرورش تهران در مورد امتحان دینی اینه که 25ام امتحان دینی پیش2 در حوزه ها برگزار میشه
اگر فردا خبر دیگه ای گرفتم میگم.
راستی من حوزم مدرسه شریعتی ، تو مرزداران هستش ، کسی اونجا افتاده ؟
بد بخت شدم:41:
امروز امتحان ریاضی ورقم رو سفید دادم .چی میشه؟
اگه کنکور قبول شم و هنوز از پیش درس داشته باشم چی میشه؟
شهریور یه امتحان دیگه میدی قبول میشی
دانشگاهتم میری :دی
نترس
خوبی شهرستانی بودن اینه که کارنامه اولیه و نهایی سنجشتو باهم می گیری !
نقل قول:
امتحان های پیش رو اگه کسی بیوفته جبرانیش توی تیر ماه برگزار میشه...
سلام بچه ها. فکر کنم همتون جوابم رو بدونید.
من سال سوم هستم و چند روز دیگه امتحان نهایی دارم.
من میدونم که حجم دروس پیش دانشگاهی خیلی زیاده. حالا میخوام بپرسم که درسهای پیش ریاضی از دروس دوم و سوم سخت تر هم هستن؟ من سال سوم، همه ی درسهام رو خوب یاد گرفتم ، یعنی بیشتر اوقات جلوتر از معلم هم میخوندم و میفهمیدم. :5:به نظر شما من میتونم پیش دانشگاهی رو غیر حضوری بخونم ؟( البته با کمک خدا و کتابهای کمک درسی رمزینه، گاج و ...) :46: ممنون :11:
سلام
خواهر من امسال کنکور ادبیات داره
این چند وقت خیلی روحیه خودش رو از دست داده و افت شدیدی هم کرده
کنکور جامع سنجش رو شرکت کرده
و تمام کنکورهای گزینه 2 را هم شرکت کرده
تا 2 ماه پیش هم رتبه اش به 2500-2700 رسید
اما بهد از عید رتبه ها افت شدیدی کرده و به 5000-6000 رسیده
خواهشا" راهنمائی کنید که در این مدت باقیمانده چیکار باید انجام بده
با سلام
خواهر من داوطلب کنکور 89 است رشته انسانی
تمام آزمونهای گزینه 2 و جامع های سنجش رو شرکت کرده
تا عید خوب پیش رفت و رتبه به 2500-2700 رسید اما بعد از عید افت شدیدی کرده و رتبه به 5000-6000 رسیده
روحیه خودش رو هم شدیدا" از دست داده
خواهشا" بگین در این مدت باقیمانده باید چه کند
سلامنقل قول:
اصلا شک نکن. کتاب ریدینگ شهاب اناری انتشارات مبتکران ... اصلا مشابهش وجود نداره. توصیه میکنم فقط یک بار نگاه کنید. موفق باشید!
سلامنقل قول:
به قول دکتر اناری متن خوانی مهارته و مهارت یعنی یادگیری تکنیکهای متن خوانی + تمرین فراوان!:40:
تکنیکهای مطالعه متن رو به زیباترین و شیواترین شکل توی کتاب درک مطلب زبان دکتر شهاب اناری انتشارات مبتکران می تونی پیدا کنی .... اینقدر این کتاب فوق العاده است که من و دوستام در مدت کوتاهی اونو خوردیم!!
واقعا توی 2 هفته خوندمش و نمی دونی انگار تمام ایرادایی که در عمرم در بحث ریدینگ داشتم رفع شد ... مولفش اینقدر جالب کتابو نوشته و متنهای مفید و حساب شده ای آورده و توضیحات حرفه ای داده که واقعا ماتت می بره. من جدیدا تبدیل شدم به طرفدار پر و پا قرص دکتر اناری و می خوام بعد کنکور برم حضوری از ازش تشکر کنم بابت کتاباش.:11:
امتحان نهایی دینی در شهرستان در همون تاریخ اولی برگذار میشه دیگه نه؟ فقط تهران تعطیله دیگه؟ (چه پایتخت خودخواهی....! :دی)
حالا چون شمایی مال ما هم برگزار میشهنقل قول:
آخه پسر خوب اونجوری که سوالا لو میره:31::46::31:
پایتخت و غیر پایتخت نداره که !!! همه جا برگزار میشه دیگه!!!
تازه اگه نمیشد که بدتر بود ! امتحانای بی ارزش ترم تا وسطای خرداد طول میکشید...
همون بهتر که هرچی زودتر تموم شه...
به نظر منم هرچه زودتر امتحانات تموم بشه بهتره!!
همین الان شنیدم امتحان شنبه برگزار میشه !!! -نقل قول:
سلام
این امتحانات پیش دانشگاهی که هماهنگ شده تو کنکور امسال یا سال دیگه نمرش تاثیر داره؟
نه...فقط نمرات سال سوم تاثیر داره!نقل قول:
امسال که اصلا، ولی برای سال دیگه ممکنه.نقل قول:
سلام
یکی کمکم کنه ، امروز امتحان داشتم علوی ، مثلا من تمامی تست های انتگرال اندیشه فائق و سراسری های سالهای پیش رو زدم ، ولی تو امتحان خراب کردم
همین طور سر درسای دیگه
چیکار کنم ؟ متوسط خوندن من روزی 10 ساعته ،
:19:
البته مراقب ما 20 دقیقه دیرتر سوالای تخصصی رو داد بهم ، منم بدجور استرس گرفتم
بچه ها کی پیش رو غیر حضوری خونده؟ اگه هست بگه، چون من سوم هستم و سال دیگه تصمیم گرفتم که غیر حضوری بخونم. میخوام در مورد کتاب ها ، آموزشگاه و ... ازتون کمک بگیرم. ممنون.:46:
نوشته شده توسط AEZ_Best
سلام
من برای یکی ازدوستام این سنجشو ثبت نام کردم ولی رشته ی اونو به جای تجربی زدم ریاضی
این آزمون و آزمون بعدی چجوری باید بهشون بگم درستش کنن؟سلام هرچی زنگ زدم کسی جواب نمیدهنقل قول:
سلام
به این شماره ها زنگ بزن: 88844791 الی 3
آخه امروز جمعست :27:نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست من ملاک رو ساعت نزار چون فقط خود راضی کردن هست
سعی کن به جای ساعات بالا کیفیت رو ببری بالا
اوکی؟
سعی کن برای خودت تشریح کنی درس ها را
من همیشه باید التماس کنم تا یکی جوابمو بده ؟؟؟!!! :19::19::19::19::13::13::13::13:نقل قول:
سلام دوستان
يه سوال داشتم ؟ به نظرتون مهندسي نرم افزار يا فناوري اطلاعات شبانه تا چند هزار ميتونم بهش اميد داشته باشم ؟
در ضمن من منطقه 3 هستم .
سلامنقل قول:
رشته های شبانه استانی هستن و فقط باید شبانه های استان خودتو رو انتخاب بکنی. البته 90 درصد سهمیه اش استانیه.
خب به نظرتون با رتبه 8000 ميتونم اميد داشته باشم كه واسم بگيره ؟!نقل قول:
اگه منظورت رشته های شبانه ی استان خودت باشه احتمالش زیاده. ولی از الآن به این چیزا فکر نکن.نقل قول:
چون شما عضو جدید هستی، نوشته هات چند ساعت بعد نوشتنت نشون داده می شه که اون موقع معمولا بعد پست تو پستای زیادی نوشته شده و کسی متوجه پستت نمی شه.نقل قول:
راجع به سوالت هم پیش دانشگاهی از سال سوم آسون تره و سال سوم هم از سال دوم آسون تره!:20:
سلام. به نظر من اگه غیر حضوری نخونی خیلی به نفعته. توی زمان صرفه جویی می کنی. درس های پیش از نظر سختی در حدود سومه. / از تابستون هم سعی کن آروم آروم بخونی و اگه تونستی گام اول گزینه2 رو ثبت نام کن. توصیه من اینه که غیر حضوری بر نداری ولی حتما حتما سعی کن قبل از ورود به کلاس پیش خوانی داشته باشی که دیگه خیلی خوب میشه.:46:نقل قول:
سلام. طوری نمیشه. شهریور دوباره امتحان میدی. خلاصه تا قبل از شروع ترم دانشگاه ایشالا پاس میکنی. فعلا بهش فکر نکن.نقل قول:
واقعا پیش از سوم آسون تره؟؟؟:18::18::18::18:
باورم نمیشه. آخه مثلا معلم شیمیمون گفت که شیمی پیش، 4 برابر از سوم سختره. همین طور در مورد هندسه تحلیلی و گسسته اینطور شنیدم. نظر بقیه دوستان پیش دانشگاهی هم همینه؟
بچه ها یه سوال انتگرال دارم . وقت کردین یه نگاهی بهش بندازین
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=361267&page=44
خوب میدونم چی میگی ، من از خودم هم آزمون میگیرم ، از همون اول هم تست های زماندار رو شروع کردم ، مثلا امروز از 20 تا سوال احتمال 17 تاشو درست جواب دادم ، ولی میرم سر جلسه .....نقل قول:
سال سوم حضوری ، حسابان شدم 11 ، ولی امسال غیر حضوری دیفرانسیل 19 ، و همچنین مابقی درس ها هم به همین ترتیبنقل قول:
جواب داده شد :11:نقل قول:
نه کی میگه پیش آسون تره!! شاید فیزیکش آسون تر باشه ولی هندسه تحلیلی و گسسته و دیفرانسیل2 سخت تر از سومه. و مخصوصا مخصوصا شیمی. من هنوز می گم بهتره که واسه اینا معلم داشته باشی. خوشبختانه عربی که ندارید و ادبیات هم میشه با کتابا تا حدودی خوب پیش رفت. دین و زندگی پیش واقعا ماسته/ یه جا واسه کتاب سوال پرسیده بودی: برای گسسته من اول از همه گاج سفید رو معرفی می کنم خیلی قشنگ توضیح داده. و اگر تمومش کردی بعد کتاب اندیشه سازان (یا همون مبتکران) . برای دیفرانسیل2 من اندیشه سازان (مبتکران) رو خیلی خوب دیدم و اگر اون رو خوب یاد گرفتی و حوصله هم داشتی و معدل کتبی نهاییت بالای 18.5 شد، خوشخوان میتونه برات خوب باشه.نقل قول:
ببین BioHazard مشکلت احتمالا از اطلاعات درسی که نیست. از زمان کم آوردن هم که نیست. برو به این لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اونا شاید بتونن کمکت کنن. به من که کمک کردن و اینکه مشکل تو رو داشتم و تا حدودی رفع شد.
ممنون از لطفت ولی متاسفانه نشد عکس رو ببینم . رپیدشیر ارور میده رپیدباز هم فایل رو پیدا نمیکنه!نقل قول:
اگه زحمتت نیست روی یه سرور دیگه بذاری ممنونت میشم . مثلا روی این سرور خوبه:
کد:http://www.tehranpic.net/
شبانه رفتی؟نقل قول:
من هم سال پیش حضوری شبانه حسابان شدم 12.5. دیگه بیشتر از این نمیشد بگیرم.
امسال دیفرانسیل شدم 13. البته اشتباه از خودم بود و خیلی بیشتر میتونستم بشم.
نتیجه: پیش آسون تره.
امتحان نهایی دین و زندگی پیش هم که امروز برگذار شد, آسون بود.
برگه سئوالات رو هم از ما گرفتن. نمیدونم چرا.
اون سئوالی که در مورد فطرت انسان ها بود جوابش چی میشد؟
همونی بود که: انسان نیز در این دیدگاه یک موجود زنده طبیعی است مانند سایر موجودات و...؟
در عصر جهانی شدن وظیفه ما مسلمانان چی بود؟
همون تاکید برا محتوای عفلانی و استفاده از بهترین ابزارها برای رساندن پیام؟
یا جدید حیات تمدن اسلام و کمک به رفع کاستی ها و آماده سازی برای ظهور؟
آقا حالا یه سئوال کنکوری:
آیا اگر من در کنکور, همه درس ها رو بالای 50 بزنم ولی ریاضی رو اصلا دست نزنم, امکان قبول شدن در یک دانشگاه دولتی هست؟ رتبه تو چه مایه هایی میشه؟
ممنون از جوابت. من هم سال دیگه می خوام غیر حضوری بخونم. هوشم هم متوسط یه کم رو به بالاست. حسابان امسال میانگین نمراتم 18.5 هست. جبر، فیزیک و .. هم بالای 19. :27:نقل قول:
همه میگن غیر حضوری خوب نیست. البته اینم بگم که من بدون مدرسه رفتن، خودم بخون هستم. مثلا تابستون پارسال مدرسه نرفتم ولی همه ی تست های سال دوم رو زدم و خلاصه نویسی هم کردم، بدون این که کسی مجبورم کنه. حالا می خوام نظر تو که خودت غیر حضوری خوندی رو بدونم. نظر تو از 100تا مشاور که رو هوا حرف میزنن برام مفیدتره. ممنون. :11: